Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אחסנת רכב במערב אירופה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3273 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

אני נוסע פעמיים בשנה לאירופה:

פעם אחת (כבר פעמיים ביצעתי את זה) רוכש רכב בלונדון, ונוסע איתו עד אוקראינה (לאומן בראש השנה), שם מוכר אותו במעט יותר זול, נניח רוכש ב-600 פאונד ומוכר ב-500$. סאאב פאסאט וולוו וכאלה.

פעם שנייה חופשה רגילה לשלושה ימים עם רכב שכור.

הבעיה היא שלרכוש רכב בצורה מידית בלי התקשקשות וממש בזול זה רק באנגליה (משלמים ולוקחים). והמסלול הארוך כבר מוכר לי. אני מעוניין לרכוש רכב מעט יותר טוב בלונדון, לנסוע איתו לאוקראינה, ולחזור איתו למערב אירופה (גרמניה או מדינה סמוכה) ולאחסן אותו עד לנסיעה הבאה של הנופש, וגם בנסיעה הבאה לאוקראינה להשתמש באותו הרכב.

כך אוכל לרכוש רכב בתקציב קצת יותר גבוה ולהשתמש אתו כמה שנים.

אני מחפש בעצם פרטים על מגרש (ספציפי או אתר אינטרנט של מגרשים כאלו) אשר יאחסן את הרכב ויניע מידי פעם במחיר סביר/מוזל. אולי אפילו יבצע טיפול שמנים וכאלה.

אשמח להערות ותובנות. וגם סיפורים מנסיון.

תודה

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם

לעניות דעתי הייתי נמנע מהסיטואציה, הצמיגים ושאר צינורות הגומי מתייבשים בחצי שנה הזו

מצבר נגמר בפרק זמן הזה (ולא להניע דקה בחניה לא עוזר, הרכב צריך להיות בנסיעה כדי לקבל טעינה)

צמיגים גם כן לא עושה להם טוב העמידה הזו לאורך כל כך הרבה זמן

בקיצור הייתי מוותר

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

פורסם

באחסנה סגורה גם הגומיות מתייבשות? הכוונה לשנתיים פלוס מינוס, לא לעשור

- רבי נחמן מברסלב

פורסם

פעמים רבות מחסן סגור עדיין פתוח ללחות, רטיבות, חום ושאר מזיקים - כך שמבחינות רבות הרכב בעצם נמצא ״בחוץ״.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

הייתי נמנע מזה, נשמע לי כמו סתם עוד עלויות וסיכון בטיחותי מהסיבה שהרכב סתם עומד ומתייבש, חוץ מזה שזה בטוח יוסיף טיפולים לא צפויים ודאגות נוספות בין הטיולים, אז למה לך. זאת דעתי לפחות

פורסם

לא מכיר את הנהלים של הרישוי האנגלי - אך מה לגבי טסט (רישוי שנתי - העלויות וההגעה לביצוע המבחן)? ביטוחים? טיפולים?

הסיכון לתקלה יקרה? אחזקה שוטפת ויישור קו לרכב המשומש שתקנה?

האם בתחשיב של כל אלו - עדיין זה יוצא לך יותר משתלם משמעותית מאשר לשכור רכב מקביל בפעמים שאתה מגיע לשם?

בכוונה הדגשתי את המילה משמעותית, כי מה שפירטתי קודם כנראה יגזול ממך זמן והתעסקות, לכן גם זה צריך להיות

כלול בצורה זו או אחרת בתחשיב, ולא רק סכום הכסף שתעלה הרכישה ומה שסובב אותה למול עלות ההשכרה.

פורסם

הבעיה היא שלא ניתן לשכור רכב במערב אירופה ולהכניס אותו לאוקראינה. לכן אני רוכש בכל מקרה.

מחפש פתרון בכדי לרכוש רכב נוח ומיוחד יותר מהאלו שאני רוכש ומוכר מיד.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם

רישוי האנגלי לא מעניין. אני לא חוזר איתו לאנגליה. נוהג באירופה בתור תייר "בלי טסט" אחרי שהוא נגמר

- רבי נחמן מברסלב

פורסם

תגיד, לא משתלם יותר לטוס מאירופה לאומן מאשר להתעסק בכל הכאב ראש הזה?

אגב, ראיתי באומן סאאב 900 סגולה.. יש קשר אליך?

ארבעה סאאבים בטייסת: 9-5 2002 2.3 טורבו 185 סוסים שוודים באורווה, 9-5 1999 2.3 טורבו 230 סוסים ולבסוף שלי 900 1997 2.0 ידנית ומטורבתת בעלת 230 סוסים באורווה עם פאק אחד בייצור: אדומה! 900 1995 2.3 קבריולט עם עוד 150 סוסים לנשמה

פורסם

חח, טיסות לא מעניינות.

כל הנסיעות שלי מורכבות מק"מ גבוה, נופי בראשית עם עדיפות לאזורים מתוירים פחות.

אם המצב הביטחוני בעירק היה מניח את הדעת, הייתי נוהג מכאן לאומן (עם דרכון זר).

הסאאב הייתה 9-5 בורדו סגול כזה.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם

רק אותי מעניין איך אתה קונה רכב באנגליה ומוכר באוקראינה.

במיוחד שהרכב מגיע כנראה עם הגה הפוך.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
רק אותי מעניין איך אתה קונה רכב באנגליה ומוכר באוקראינה.

במיוחד שהרכב מגיע כנראה עם הגה הפוך.

לקנות אין בעיה. לא צריך אפילו לגשת לדואר. פשוט מציינים בכתב יד את שם הבעלים החדש ברשיון הרכב.

המקומיים האוקראינים רוכשים את הרכב לחלפים. לא שווה לשלם מכס ולא ידוע לי אם ניתן לרשום שם רכב בעל הגה ימני.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם

צריך גם כתובת בבריטניה בישביל לבצע העברת בעלות.

האם אתה אוסף את הטופס החדש אחרי שהוא מגיע לכתובת שמילאת בהמשך לשם שלך (עניין של שבוע שבועיים)? או שאתה נוסע לתוך אירופה רק עם הספח (צריך טופס רישוי מלא כשמסתובבים עם אוטו בריטי באירופה).

איך אתה מבטח את האוטו?

איך אתה מוודא שהאוטו אכן מפורק?

פורסם
צריך גם כתובת בבריטניה בישביל לבצע העברת בעלות.

האם אתה אוסף את הטופס החדש אחרי שהוא מגיע לכתובת שמילאת בהמשך לשם שלך (עניין של שבוע שבועיים)? או שאתה נוסע לתוך אירופה רק עם הספח (צריך טופס רישוי מלא כשמסתובבים עם אוטו בריטי באירופה).

איך אתה מבטח את האוטו?

איך אתה מוודא שהאוטו אכן מפורק?

- רושם את הכתובת של סוחר המכוניות החרדי מלונדון.

- לוקח איתי את כל הטופס כולל הספח.

- לא מבטח (יש לי ביטוח בריאות אישי).

- לא יכול לוודא.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם

אגב, מלונדון ועד הנמל אני נוסע עם הסוחר ושלט "במבחן" אנגלי בכדי לא להזדקק לביטוח אנגלי.

- רבי נחמן מברסלב

• תוכן חדש...