Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7800 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

hi,

what about using the lot at the 'ezoray chen' country club, on fridays its very seldom used by other cars and u have a nice caffe there as well.. its much larger then the lot at the university.

its nice to see that the hobby is getting the recognition and participation that everyone hoped for.

sounds exciting

elad

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
ואם תגיע כמות גדולה של אנשים עם רכבי אספנות ויהיו יותר מידי אנשים , תגיד להם לעשות אחורה פנה ושאין מקום ??:shock::idea:

לא. הכוונה שלי היא שמי שרוצה לבוא יתקשר למועדון ויאשר את השתתפותו. אם יודעים שיש מקום, נניח, ל-50 רכבים, אז כאשר יתקשר האדם ה-51 יודיעו לו מראש שלא יהיה לו מקום לחנות בתוך החניון. אז הוא יוכל להחליט לבד אם הוא בא וחונה בחוץ, או לא בא. השומר בכניסה לחניון יקבל רשימה של אלה שנרשמו ולא יתן למי שלא מופיע ברשימה להכנס.

דניאל באום

פורד פיאסטה 1100 1987

www.type34.info

פורסם

רעיון טוב למפגש גדול ומגוון לומר למספר 51 שאין מקום ושלא יגיע,ואז מספר 49

יחליט שהוא נוסע ונתקשר ל 51 ונגיד לו שעכשיו יש מקום,ובנ תיים יפתיע אותנו

52 בלי כל התרעה,ונתקשר שוב ל 51 שיעשה פרסה ויחזור על עקבותיו ואז 53.....

תגיד- לאיזו גלקסיה אתה שייך?אנחנו מדברים מ צ י א ו ת ! ! ! !

פורסם

אינני חבר במועדון החמש, ולמפגשים אני מגיע רק פעם ב... רק בשביל לשטוף את העיניים.

אבל הבעיה היא לא במיקום או בגודל החניון. כי עם קצת אילתור ניתן להכניס גם 100 רכבים, זה הכל שאלה של רצון ותעוזה (אני מרגיש כמו בתדריך צבאי:snipersmi)

אז ככה הנה כמה נקודות שחשבתי עליהן:

עם כל הכבוד (ויש...?) לחברי המועדון שבאים בלי רכב אספנות, אפשר לחנות טיפל'ה רחוק יותר. לא צריך לדחוף את הרכב המודרני שלכם פנימה לתוך החניון (שהוא דחוק גם ככה, אבל שוב, זה הכל בראש...)

1. ברגע שאותו ישראלי טיפוסי עם כרס משתפלת, צרור מפתחות ופלאפון ביד יחנה את רכב השטח שלו (ואני לא מתכוון לוויליס או וואגוניר) מחוץ לחניון, ולא יתקע אותו על המדרכה או יתפוס שתי מקומות חנייה, או שאותו אדון נכבד עם הפיג'ו שלו (ואני לא מתכוון ל404) יחנה אותה מחוץ לחניון, וככה גם יעשה בעל הפורד (פוקוס, לא אסקורט או מוסטנג) ועוד ועוד, המצב יהיה הרבה יותר טוב.
  2. בתור ישראלים, יש לנו נטייה להסתכל על משהו ולהתעלם ממנו (או לפחות ככה אנחנו מראים). מגיעה קאדילק ירוקה וארוכה (דה-וויל?) שצריכה להחנות. אז למה למען השם לא תעלו למדרכה או שתכנסו בין כמה מכוניות רק כדי לתת לו להשלים סיבוב? למה חייבים לעמוד ועד שלא רואים את ההתשקפות על פגוש הניקל לא רוצים לזוז?

מזמן מזמן הייתי בהשקה של טנדר של שברולט או דודג' (לא זוכר במדויק) ופשוט נדהמתי לראות שאת חצי מהחניון תפסו רכבים מודרנים. דחילאק ראבקום! לא חבל שאת המקום הזה ינצלו אנשים בעלי רכב אספנות (או מיוחדים? ואני לא מתכוון לאימפראיכסה טורבו...). הכי קל בשבילי היה בתור בעל טנדר (מאגנום, למי ששאל) לשלם עשרה שקלים, לפלס את דרכי פנימה, לעלות על הצמחיה ולחנות על מדרכה. אבל קצת הגדלתי ראש והלכתי לחפש חנייה במקום אחר (בסוף מצאתי ליד כיכר, שמרחק הליכה ממנה זה בערך קילומטר!)

כל זה אך ורק תלוי במדיניות מועדון החמש. שתחלק עלון מידע לחבריה ו\או תעמיד שלט בכניסה לחניון שאומר במפורשות שחברים שאינם באים עם רכב אספנות או יחודי (שוב, לא אימפראיכסה טורבו) שיעשה מאמץ כביר (ובאמת תודה...) ויחנה את הרכב במקום אחר ולא בתוך החניון. אפשר לעשות רוטציה ובתקופות שהם די ריקות (חורף או כל סיבה אחרת) ההגבל יבוטל.

אבי.

:idea:חשוב כאיש נהיגה, נהג כאיש מחשבה :idea:

_

"במקום שאליו אני הולך

אני נזהר שלא לשמוע שלא לדרוך שלא לזכור

וטוב לי שאתה איתי וגם אתה וגם את..."

("היה לי חבר", דודו טסה)

פורסם

חחחחח :-)

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

פורסם

הצעתי רעיון. לא ירצו, לא יקבלו. חשבתי שלצורך זה הפורום קיים. בינתיים המציאות היא שאנשים מגיעים ואין להם מקום להכנס.

דניאל באום

פורד פיאסטה 1100 1987

www.type34.info

פורסם
_MagnuM_[]']אינני חבר במועדון החמש, ולמפגשים אני מגיע רק פעם ב... רק בשביל לשטוף את העיניים.

אבל הבעיה היא לא במיקום או בגודל החניון. כי עם קצת אילתור ניתן להכניס גם 100 רכבים, זה הכל שאלה של רצון ותעוזה (אני מרגיש כמו בתדריך צבאי:snipersmi)

אז ככה הנה כמה נקודות שחשבתי עליהן:

עם כל הכבוד (ויש...?) לחברי המועדון שבאים בלי רכב אספנות, אפשר לחנות טיפל'ה רחוק יותר. לא צריך לדחוף את הרכב המודרני שלכם פנימה לתוך החניון (שהוא דחוק גם ככה, אבל שוב, זה הכל בראש...)

1. ברגע שאותו ישראלי טיפוסי עם כרס משתפלת, צרור מפתחות ופלאפון ביד יחנה את רכב השטח שלו (ואני לא מתכוון לוויליס או וואגוניר) מחוץ לחניון, ולא יתקע אותו על המדרכה או יתפוס שתי מקומות חנייה, או שאותו אדון נכבד עם הפיג'ו שלו (ואני לא מתכוון ל404) יחנה אותה מחוץ לחניון, וככה גם יעשה בעל הפורד (פוקוס, לא אסקורט או מוסטנג) ועוד ועוד, המצב יהיה הרבה יותר טוב.
  2. בתור ישראלים, יש לנו נטייה להסתכל על משהו ולהתעלם ממנו (או לפחות ככה אנחנו מראים). מגיעה קאדילק ירוקה וארוכה (דה-וויל?) שצריכה להחנות. אז למה למען השם לא תעלו למדרכה או שתכנסו בין כמה מכוניות רק כדי לתת לו להשלים סיבוב? למה חייבים לעמוד ועד שלא רואים את ההתשקפות על פגוש הניקל לא רוצים לזוז?

מזמן מזמן הייתי בהשקה של טנדר של שברולט או דודג' (לא זוכר במדויק) ופשוט נדהמתי לראות שאת חצי מהחניון תפסו רכבים מודרנים. דחילאק ראבקום! לא חבל שאת המקום הזה ינצלו אנשים בעלי רכב אספנות (או מיוחדים? ואני לא מתכוון לאימפראיכסה טורבו...). הכי קל בשבילי היה בתור בעל טנדר (מאגנום, למי ששאל) לשלם עשרה שקלים, לפלס את דרכי פנימה, לעלות על הצמחיה ולחנות על מדרכה. אבל קצת הגדלתי ראש והלכתי לחפש חנייה במקום אחר (בסוף מצאתי ליד כיכר, שמרחק הליכה ממנה זה בערך קילומטר!)

כל זה אך ורק תלוי במדיניות מועדון החמש. שתחלק עלון מידע לחבריה ו\או תעמיד שלט בכניסה לחניון שאומר במפורשות שחברים שאינם באים עם רכב אספנות או יחודי (שוב, לא אימפראיכסה טורבו) שיעשה מאמץ כביר (ובאמת תודה...) ויחנה את הרכב במקום אחר ולא בתוך החניון. אפשר לעשות רוטציה ובתקופות שהם די ריקות (חורף או כל סיבה אחרת) ההגבל יבוטל.

אבי.

הצעה טובה ודי יישימה לדעתי

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

פורסם

מגנום המתנשא

כתבת: "ברגע שאותו ישראלי טיפוסי עם כרס משתפלת, צרור מפתחות ופלאפון ביד יחנה את רכב השטח שלו (ואני לא מתכוון לוויליס או וואגוניר)"

למדתי כבר שמי שאומר אימרות כאלה מתנשאות וכמובן לא מבוססות סטטיסטית, רואה עצמו גם ישראלי אבל הוא כמובן לא טיפוסי...נכון?.

כלומר אתה מתכוון לכל הישראלים חוץ ממך...

אז אני ישראלי טיפוסי ואני מכיר עוד שני ישראלים טיפוסים בלי כרס משתפלת, כמו שאני מכיר עוד שני איטלקים או רומנים שהם לא גנבים. אהה, נזכרתי, אני מכיר גם עוד שני מרוקאים שאין להם סכין..מה עוד. נכון, אני ייקה פוץ.

בקיצור, אמירות כאלה מעידות על אומרן יותר מאשר על "הישראלי"...

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם
מגנום המתנשא

כתבת: "ברגע שאותו ישראלי טיפוסי עם כרס משתפלת, צרור מפתחות ופלאפון ביד יחנה את רכב השטח שלו (ואני לא מתכוון לוויליס או וואגוניר)"

למדתי כבר שמי שאומר אימרות כאלה מתנשאות וכמובן לא מבוססות סטטיסטית, רואה עצמו גם ישראלי אבל הוא כמובן לא טיפוסי...נכון?.

כלומר אתה מתכוון לכל הישראלים חוץ ממך...

אז אני ישראלי טיפוסי ואני מכיר עוד שני ישראלים טיפוסים בלי כרס משתפלת, כמו שאני מכיר עוד שני איטלקים או רומנים שהם לא גנבים. אהה, נזכרתי, אני מכיר גם עוד שני מרוקאים שאין להם סכין..מה עוד. נכון, אני ייקה פוץ.

בקיצור, אמירות כאלה מעידות על אומרן יותר מאשר על "הישראלי"...

אתה יכול לקרוא לי "אבי" או "אברהם" (למרות שאני מעדיף "אבי")

מתנשא? זה הדבר האחרון שאני אהיה, (טוב נו, אולי לפני אחרון), אבל אתה יכול לבדוק עובדות בשטח. אולי אותו ישראלי עם הכרס נכנס לדיאטה וכבר אין לו כרס, ואת הצרור הוא המיר בסט כרטיסים-חכמים, אבל מקומם לראות רכב כביש-שטח פלצני ונוצץ הורס את הרצף של מכוניות יותר "קשישות". לא התכוונתי ספיציפית לאנשים שמנים, שרעש מפתחות בוקע מהם והמוח שלהם ספוג בכ"כ הרבה גלי קרינה מהפלאפון שהם טרום שלב איבוד הזכרון. התכוונתי לאותו ישראלי שחייב לתקוע את הרכב החדיש שלו בשורה ללא כל התחשבות מינימלית באלה שבאמת זקוקים למקום החנייה, לאותו ישראלי שיראה את הקאדילק מתאמצת לקחת סיבוב אבל יתקע את האצבע עמוק יותר בתוך האף ועד שהוא לא יראה את עצמו משתקף על פגוש הניקל הוא לא יואיל בטובו לפנות לה מקום.

תחשוב מה שאתה חושב עלי, אין לי שום בעיה עם זה. אם הייתי אמור להעלב מכל מה שאנשים חשבו עלי במשך 28 שנות חיי היום הייתי אמור לשלם המון כסף לפסיכיאטרים. אבל גם לי יש מה לומר. ויודע מה? אני לא כ"כ רחוק מן המציאות.

תמשיכו להתלונן על הצפיפות, על החזרה של חברים אחורה בגלל חוסר חנייה ודוחק אבל תשבו בחיבוק ידיים ותמשיכו להתלונן על הצרות-הצרורות. אבל כשמישהו מטיח לכם את האמת בפרצוף אתם פתאום

משנים מסיכה, והופכים להיות אימא-תרזה ומתעסקים בשטויות.

ביינתים, מבין כל מה שקראתי בדיון הזה, הרעיון שלי הוא הכי בר ביצוע. פשוט חבל שאתה נטפל לזוטות. מי שנעלב ממה שאמרתי מוזמן לשלוח לי הודעה פרטית (אבל שלא יצפה לבקשות סליחה ותחנונים).

א ב י

:idea:חשוב כאיש נהיגה, נהג כאיש מחשבה :idea:

_

"במקום שאליו אני הולך

אני נזהר שלא לשמוע שלא לדרוך שלא לזכור

וטוב לי שאתה איתי וגם אתה וגם את..."

("היה לי חבר", דודו טסה)

פורסם

מגנום, אל תסיט את הדברים שלי למחוזות אחרים ממה שהתכוונתי אליהם.

גם אל תגיד שלא נעשה שום דבר כי עובדה שהמקום הזה הוא הרביעי או החמישי מאז שהתחלנו בסדרת המפגשים השבועיים.

אני דיברתי על ההתנשאות שלך ולזה אין שום קשר למה שכתוב בשרשור, כמו שלשימוש שלך במילת הגנאי שכוללת את המדינה שלך ושלי אין שום קשר לנושא הנדון.

ובמסגרת הידע המושלם שלך, אז דע כמה דברים: ראשית, החניון הוא לא שלנו ואין לנו סמכות או רשות לעשות מיון בכניסה אלא בדבר אחד: לתת כניסה חופשית לחברי מועדון עם תעודות בתוקף.

גם בהדר יוסף לא כל כך היה מותר לנו ליתחום...

אז הבנת? הזכיין של החניון (הוא ראש עירית ת"א, עוד ישראלי טיפוסי בעל כרס משתפלת), הגיע להסכם עם ישראלי אחר, יו"ר המועדון שהשקיע הרבה שעות לעניין וכו וכו.

אז אל תחשוב שאתה באת עם חכמה חדשה. מי שאמר כאן שצריך לעשות מאמץ ולמצוא מקום חלופי שגם יענה על דרישות בעלי הרכבים, גם יהיה מצוייד בבית קפה ולא בג'ריקאן, גם יתן תנאים מועדפים לחברי המועדון וגם היה מספיק נגיש לילדים שאינם בעלי רכב...יבורך. נראה אתכם.

ההודעה המתלהמת הזאת היא על דעתי הפרטית ולא במסגרת שלל תפקידי בפורום ובמועדון.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

מאחר ואני עונה לכל ההגדרות (ישראלי, כרס, רכב שטח, אמריקאית וכו.), אז יש לי גם הצעה:

להגיע להסדר עם בעל החניון, שהחל משעה מסוימת רק חברי מועדון עם רכב אספנות, נכנסים בתשלום (שזה 10 ש"ח אם אני לא טועה). כל האחרים - בחוץ. החשבון מאוד פשוט: החניונאי מפסיד את כל הלקוחות המשלמים בעלי רכב רגיל, אבל מרוויח אותו סכום מכל חברי המועדון שיתחילו לשלם.

זה אולי מרגיז לשלם על משהו שמתרגלים לקבל בחינם, אבל בכסף הזה אתה קונה הרבה שקט נפשי והרבה מרחב לאוטו שלך. בינינו, הדלק להגיע למפגש עולה יותר. תוסיף לזה איזה הפוך או טובורג, ותגיע למסקנה שזה באמת סכום זניח.

אני מסכים עם כל המבקרים שטענו שהצפיפות ונוכחות רכבים מודרנים פוגעים באיכות המפגש. סינון הנכנסים בצורה שהצעתי, תפתור את הבעיה בקלות. כל ההצעות שמבוססות על סדרנים/מתנדבים/שכירים לא ניתנות לישום, ויגרמו לחיכוכים ומריבות מיותרות.

נמרוד

פורסם
גלעד,

בפעם הבאה נא להזהיר מראש. הרגת אותי. (טוב, כמעט . . .).

אבי

הרגתי אותך.....?

אכול לוף, זה יהרוג אותך! :-P

בברכה,

גלעד

פורסם

שלום חברים יקרים,

נושא מקום המפגש בימי שישי עלה מספר פעמים במשך השנים האחרונות. להזכירכם, מקום המפגש מאחורי אצטדיון ר"ג הפך לזירת מירוצים, תאונות ותלונות מצד המשטרה כלפי מספר מצומצם של נהגים שהתפרעו במקום וקלקלו את תדמית חברי מועדון ה-5.

במקומות נוספים שניסינו לא הצלחנו להנות לאורך זמן משני דברים משמעותיים שהועלו כדרישה ע"י רוב חברי המועדון: 1) מגרש סגור שהכניסה אליו תהיה כרוכה בתשלום ועל-ידי כך יוגבל מס' הנכנסים 2) בית קפה שניתן לשבת בו בכל מזג אוויר ולהינות ממחירים סבירים.

ב"מצדה" בהרצליה לא היתה תאורה מספקת בשעות החשיכה, ולמקום נכנסו כל אותם כלי-רכב שאין להם שום זיקה לאספנות ותפסו מקומם של חברי המועדון, ובמגרשי הטניס סרבו לארח אותנו, לתחום לנו שטח כינוס ובבית הקפה זכינו ליחס לא ראוי.

המקום הנוכחי נבחר לאחר בדיקה יסודית שערכנו במספר רב של מקומות, ולאחר מו"מ עיקש עם מנהל בית-הקפה והחניון. הסיכום היה הנחה משמעותית לחברי המועדון בבית הקפה, והכניסה לחניה לחברי המועדון תהיה בחינם. יצויין כי לא ניתן למנוע כניסת מבקרים אחרים בתשלום.

אז מה עושים? במקום הנוכחי דואגים שחברי מועדון שבאים עם רכב רגיל יחנו בחוץ, או במפרץ הקרוב לשער בלבד. בנוסף, לא מעבירים תעודות חבר מאחד לשני (נקפיד על כך). וכמובן, רצוי להגיע מוקדם ככל האפשר. במקביל, אשמח לקבל כל רעיון למקום בגוש דן העונה על אותם קריטריונים שהוזכרו לעיל. וועד המועדון יבחן גם הוא חלופות נוספות.

לכולנו - החוויה של המפגש ביום שישי היא יוצאת דופן, כיף אמיתי, אז בואו נפעל יחד לשיפור המצב עם משמעת עצמית, איכפתיות, וחברות אמיתית.

שלכם, נחום קדמיאל - יו"ר המועדון.

I am a strong believer in luck and I find the harder I work the more I have of it... Benjamin Franklin

פורסם

שלום,

אני מאוד מעריך את מאמצי המועדון להגיע להסדר כזה או אחר עם בעל החניון\בית קפה.

א ב ל, מאז שהגיעו להסדר, חלו מעט שינויים, והקהל (בעלי הרכבים והצופים) התרחב. התנאים כבר לא אותם תנאים, ולכן הזעקה לשינוי.

אני חולק על דעתך באשר לתפיסה "להקדים ולתפוס מקום". אנשים מגיעים מרחוק ומקרוב, ולכן לא יתכן שתהיה הגבלה כי "אחרתי את המועד לתפוס מקום, ולכן אני אחנה את האוטו במעבר", ויזיז קדימה ואחורה כשרכב אחר ירצה לצאת, או סתם להימלט מקהל שנמרח על האוטו כי אין מקום לעבור.

הרחבה בכניסה לחניון לא לעניין באופן מוחלט. רק לידע הכללי, ביום שישי נוכחתי לראות שהגיעו בו זמנית 4 מכוניות (שני BMW 635, מוסטנג 66 פתוחה, ואלפא מוטריאול), מיד הגיעו אנשי ביטחון והזיזו אותם. האלפיסט והמוסטנג הלכו ולא חזרו. ובעלי הבימר לא זזו מהרכבים שמע יגיע גרר ויקח את הרכבים (היו גם שני אלפא גוליט שהגיעו מאוחר, ואלו הרימו ידים, ועזבו).

אני לא חושב שאפשר לנעול את החניון משעה כזו או אחרת "כניסה רק לאספנות". זה חניון של האוניברסיטה, ויש סטודנטים שמחנים את הרכב בשעות הבוקר ויוצאים בשעות הערב. לכן, אין זה מנותק מהמציאות לדרוש חניון רק ברכבי אספנות. תמיד יהיו רכבים אחרים.

אני מציע להקשיב לכל אחד מהחברים שהביעו דעה, כי הנושא ממש מעיק, ודרוש פיתרון. לטעמי, חניון האוניברסיטה, קטן ולא מתאים.

חשבתי על חניון, מה דעתכם על חניון רידינג?

גם קרוב לים, גם קרוב לפארק, קרוב לטיילת (מדברים על חשיפה, או אווירה טובה. אני חושב שזה מקום גדול ומרווח, ויכול לענות על בעית הדוחק). אפשר להזמין "גזלן" שיעמוד על בסיס קבוע ויקרע אותנו במחירי טילון:-D

לסיכום, בעדיפות עליונה למצוא שטח פתוח שיעניק מרחב להחנות את הרכב בנינוחות ובשקט, ורק אח"כ הקפה, ולא ההיפך.

יום טוב

מאיר

פורסם

מאיר שלום - ראשית לא הבנתי ממך האם אתה חבר מועדון אם לאו.

מעבר לכך, אני חולק על קביעתך הבסיסית כי השתנה במידה רבה מספרן של מכוניות האספנות בשנתיים האחרונות. בנוסף תמיד, אבל תמיד, כאשר יש יום שמשי יפה באמצע החורף - כולם יוצאים מהחנייה עם רכב האספנות ותמיד מתמלא מגרש המכוניות בו אנו נפגשים (ואני מגיע למפגשים ב-10 שנים האחרונות והמפגש השתנה כ-6 פעמים במהלכן).

אתה אינך מבין נקודה מאד מרכזית - והיא שחלק ניכר מהחברים, כן מעוניין בבית קפה לצורך החלק החברתי של המפגש. מרביתם לא יגיעו למפגש בו יש רק "גזלן" או "ג'ריקן" בלבד!!!

תמיד היו קיטורים על החסרונות (מיקום, מרחק, העדר בית קפה ראוי ועוד) של נקודות המפגש (בכל 5 האופציות האחרות בהן נפגשנו) וכנראה שתמיד גם ימשיכו להיות טרוניות על כך - בכל מקרה אפילו שישנה צפיפות, למקום המפגש הנוכחי, יתרונות העולים על חסרונותיו.

אה.. ולגבי הרכבים שציינת שחיכו מחוץ למפגש - למיטב ידיעתי מרביתם בכל מקרה אינם חברי מועדון החמש - ואני בספק אם היו מוכנים לשלם בעבור הכניסה...

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

• תוכן חדש...