Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טסט לרכב

darom
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3278 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

במידה ואני נכשל במכון טסטים אחד, האם אני יכול לעשות טסט חוזר רק במכון בו נכשלתי?

בהנחה שאני מוכן לשלם שוב מלוא עלות הטסט (כ 100 ש"ח) ולא עלות טסט חוזר (25 ש"ח) האם אז אני יכול לעשות טסט במכון אחר באזור אחר בארץ.

אני שואל כי אני רוצה לעשות טסט בבאר שבע אבל אם אכשל ארצה לבצע תיקון במרכז הארץ ואז את הטסט שם.

תודה

פורסם

אני שואל כי אני רוצה לעשות טסט בבאר שבע אבל אם אכשל ארצה לבצע תיקון במרכז הארץ ואז את הטסט שם.

תודה

אי אפשר.

חייב לחזור לאותו מכון רישוי לטסט חוזר.

אבל כפי שנכתב בתגובה מעלי, אחרי 30 יום בדיקה שעשית לא תקפה יותר ואפשר לגשת לבדיקה מחדש מ 0 בכל מכון אחר. וגם אם תיגש לאותו מכון בו נכשלת אחרי 30 יום, יעשו בדיקה מידש בתשלום מלא ולא טסט חוזר.

אז כבר טופס ליקויים שיש לך יהיה לא רלוונטי, כאמור יעשו בדיקה מחדש ואולי ימצאו ליקויים אחרים.

• תוכן חדש...