Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3301 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש לקנות רכב חדש או משומש סופר מיני.

ישמש רוב הזמן במהלך השבוע לנסיעות ללימודים קצרות, מדי פעם באמצע השבוע נסיעה בינעירונית לא ארוכה ובסוף שבוע נסיעות בינעירוניות יחסית מצומצמות.

התקציב הוא עד 70-80K.

אין לי סדר עדיפויות כי אני מרגיש שאני רוצה כמה שיותר את "החבילה השלמה" של אבזור, נוחות, אחזקה, דלק, ביצועים.

הייתה לי פיאסטה 14' 1.6 אוטומטית שהייתה מאוד נוחה וזולה לאחזקה אבל חלשה וצרכה דלק קצת יותר מדי לפני שנגנבה.

בקיצור-אין העדפה משמעותית לחדש על משומש או להפך, רק רוצה למצוא רכב מספיק טוב שיחזיק אותי 3-4 שנים ואז יימכר.

אם צריך עוד פרטים שאלות אשמח לענות.

תודה מראש.

• ספונסר פורום
פורסם

שלום,

אתה מוזמן לנסיעת מבחן על MG3. מצד אחד תקבל רכב חדש ומאובזר, מנוע 1.5 ליטר והכי חשוב עם 5 שנות אחריות, מצד שני יישאר לך עודף משמעותי בכיס לטובת הלימודים.

אם תרצה שנסייע בתיאום נסיעת מבחן אתה מוזמן לשלוח אלינו שם וטלפון בהודעה פרטית, וניצור עימך קשר.

בהצלחה,

צוות לובינסקי

פורסם

ידני או אוטומט

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אם ככה הייתי בודק דאציה סטוופאי טורבו דיזל,מניחה שמבחינת זריזות לא יהיו לך טענות.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...