Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סובארו B4

קישו
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3337 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אנחנו עומדים לפני החלפת רכב עד תקציב של 55 אלף שח.אני חושב לעשות טרייד אין עם חברת ליסינג אוויס או אלבר או חברה אחרת .יש לי 2006 פורד פוקוס .הסובארו האם היא אמינה ?מה צריך לבדוק יותר בסובארו ?

פורסם

יש ברשותי את הרכב 3.5 שנים.

הוא מפגין אמינות מוחלטת כמעט, הדבר היחיד שהתחיל לזייף זה מנוע בחלון נהג והוחלף באחד מפירוק(400 ש"ח).

הרכב מאוד נוח ומרווח(מאוד מפתיע במושב האחורי) ושקט בנסיעות במהירות גבוהה בגלל גיר רציף ששומר על סלד נמוך.

אצלי היא עברה כבר 180אלף.

החל מ2012(צריך לבדוק כל דגם בפרט אבל זה האיזור זמן) הוחלפה הרצועת טיימינג בשרשרת מה שמבטל טיפול יקר

הכולל החלפת טיימינג וכל מה שמסביב.

צריכת דלק ממוצעת עומדת על 1/10.5 בערך.

כביש מהיר 1/14 ובעיר 1/9.

סך הכל מאוד מרוצים מהרכב, אפשר לקנות אותו בזול יחסית ביחס לרכבים אחרים בשנתון והתמורה לכסף מעולה.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם

האם המנוע 2000 הוא מספיק חזק לרכב כזה הוא שהוא מנוע חלש והרכב איטי כמו בפוקוס רכב כבד מנוע קטן .הבנתי שהרכב לא סחיר אבל אני לא מחליף רכב כל שנה .טיוטה הבנתי שהיא מאוד אמינה אבל המחיר שלה מרקיע שחקים .ה4 על 4 כמה היא מוסיפה לנהיגה .

פורסם

הרכב "זז" בסדר גמור.

אין לו את ההאצה מהמקום שיש לרכבי טורבו אבל אין לו שום בעיה עם עקיפות ושיוט במהיריות גבוהות.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

• תוכן חדש...