Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3286 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הגיע אלי המגבת שהזמנתי מdc עשיתי לה שטיפה ראשונית בתוך גיגית מים 10 ליטר עם פקק שמפו טקסטיל והתחיל לרדת ממנה צבע זה בסדר? הצבע עדיין אדום יפה אבל המים נהיו אדומים

פורסם

זה בסדר גמור, ככה זה.

בכביסות הראשונות זה מוריד צבע ככה שאל תכבס איתה עוד דברים שלא יהרוס אותם ובכללי אני ממליץ לך לכבס אותה פעמיים-שלושה לפני השימוש הראשוני

פורסם
זה בסדר גמור, ככה זה.

בכביסות הראשונות זה מוריד צבע ככה שאל תכבס איתה עוד דברים שלא יהרוס אותם ובכללי אני ממליץ לך לכבס אותה פעמיים-שלושה לפני השימוש הראשוני

למה צריך לכבס אותה לפני השימוש?

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

סלח לי, אבל פעם ראשונה שאני שומע שמגבת חדשה צריכה כביסה! ואני מייבא אלפי מגבות מגרמניה, ארה"ב קוריאה וסין

אפילו לא אחד מטכנאי המפעלים שאני עובד איתם לא הזכיר זאת בהוראות.

אתה מתכוון אולי למשהו אחר, לטכניקה של ניגוב מים ללא סימני מריחה על ידי הרטבת המגבת בקצת מים לפני השימוש כדי שהמימברנות של המיקרופייבר יפתחו! וגם זה מדובר על מגבות משולבות ולא על מגבות יעודיות לניגוב.

פורסם

מגבת uber אכן צריכה כיבוס ראשוני, כנראה שבחלק מתהליך היצור הסופי מתערבב הרבה סיבים שאחר כך נשארים על הרכב אם לא מכבסים אותה כיבוס ראשוני, אני בפעם הראשונה מכבס במכונת כביסה, 30 מעלות (אפשר גם 40 ככה כתוב על המוצר עצמו)

ובלי סחיטה כמובן

והאמת uber כבודה במקומה היא לא עוד אחת מאלפי מגבות :wink:

פורסם

אם בטעות היא עברה כביסה עם מרכך כביסה וברגע ששמתי לב לכך ישר הוצאתי מהמכונה שטפתי במים ונכנסה לכביסה עם טקסטיל שמפו.

האם היא ניצלה מנזק?

פורסם

תקווה שכן, אם היא קשה מדי אז כנראה שלא, אמורה להיות רכה וכמובן לא להשאיר סימנים על הפח כשמניחים אותה וטופחים קלות (אמורה לשאוב את המים בקלות).

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...