Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מגבר רוקפורד 4600x

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7780 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

היום הציעו לי בחנות לקנות מגבר של רוקפורד כנראה דגם ישן, 4 ערוצים תמורת 850 ש"ח

ההספק שלו דיי חלש, לכל יציאה 60 וואט rms (ככה אמרו לי בחנות עדיין לא בדקתי את זה)

והיעוד שלו זה להפעיל 2 זוגות רמקולים כאשר זוג אחד זה morel pulse 6*9 שרשום עליהם 150 וואט rms. איך לדעתכם זה ישתלב ביחד? והאם למישהו יש ניסיון עם הדגם הזה ספציפית, כי לגביי החברה אני מבין שאין תלונות...

תודה מראש!

פורסם

המגבר הוא לא מסדרת PUNCH אלא נחות יותר

אישית היה לי נסיון עם מגבר מהסדרה הזאת ! היה לחבר שלי את 2600 המגבר החזיק סאב 120 וואט RMS ורמקולים CERWIN VEGA 6X9 ב MIXED MONO ושמעו יפה,אין לו אפשרות להגברת BASS או TREBLE והוא בסיסי ביותר ,

הסאונד שלו יפה מאוד ואיכותי ביותר ההספקים המוצהרים הם 30X4 או 60X4 בשתי אוהם.

הוא יחזיק את ה-SETUP שלך באופן נחמד .יש אפשרות לברידג' כמובן !

חסרונות:

1.מגבר ישן מאוד (93) ומנוון מבחינת כיוונים !

2.המחיר שהציעו לך מופרז ,עבור 400 שקלים משתלם.

במחיר 850 שקל הייתי מצטרף לעדר ומציע לך JBL ב 200 דולר בדיוטי עדיף בהרבה !

בהצלחה!

פורסם

הוא 60*4 rms (ב4 ohm) ולגביי הכיונונים אני לא יודע בדיוק אבל הוא אמר לי שזה כינונים פנימיים על ידי כרטיס כלשהו, לא ממש הבנתי למה המוכר התכוון יכול להיות שזאת חרטה בכול מקרה...

אם עוד מישהו יודע משהו לגביי המגבר הזה ומה עדיף לדעתכם את המגבר הזה בגישור (כדי שיספק לי זוג רמקולים אחד) או את המגבר : magnat the rock 800

תודה מראש!

• תוכן חדש...