Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3329 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

בהמשך לכותרת שתי שאלות אליכם:

א.איזה חברות ליסינג אתם מכירים שמוכרות רכבים חדשים 0 ק"מ בהנחה?אשמח לשמוע על המלצות.

ב.בהמשך לשאלה הראשונה-איך רכישת רכב 0 קמ מחברת ליסינג ואני בעצם אהיה יד שנייה, איך זה משפיע עליי?

תודה למשיבים.

פורסם

למה טוסון ולא ספורטאז? אחרי שקיה הוציאו ספורטאז אורבן 2.0 עם גג פנורמי, בקרת אקלים ובקרת שיוט, מראות מתקפלות, אבזור בטיחותי מקורי, לדעתי אין לטוסון "אופן סקי" זכות קיום

מחיר קיה: 153,900 (נכון לכעת למיטב ידיעתי הדגם הזה עדיין לא משווק ביד 01)

מחיר יונדאי: 169,900

באופן כללי קיה ספורטאז זה דגם שלא משתלם לקנות ביד 01 עקב ההנחה הנמוכה עליו

פורסם
למה טוסון ולא ספורטאז? אחרי שקיה הוציאו ספורטאז אורבן 2.0 עם גג פנורמי, בקרת אקלים ובקרת שיוט, מראות מתקפלות, אבזור בטיחותי מקורי, לדעתי אין לטוסון "אופן סקי" זכות קיום

מחיר קיה: 153,900 (נכון לכעת למיטב ידיעתי הדגם הזה עדיין לא משווק ביד 01)

מחיר יונדאי: 169,900

באופן כללי קיה ספורטאז זה דגם שלא משתלם לקנות ביד 01 עקב ההנחה הנמוכה עליו

תודה על המענה המהיר, הרוכש הפוטנציאלי לא רוצה קיה מאחר ולטענתו הרכב "פופלארי מידי"

השאלה מה ההשלכות לגבי קנייה של רכב מחברות הליסינג והרישום כיד 2?

תודה

פורסם

ההשלכה היא שהמחירון של הרכב הוא כשל רכב שנוספה לו עוד יד.

לגבי לא לקנות רכב עדיף, כי הוא נפוץ מדי... זה לא שהטוסון היא איזה משהו נדיר, שנראה אחרת לגמרי. רב האנשים לא יוכלו בכלל להבחין בין השתיים.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אבל כמו שכתב falou הודעה אחת מעליך, 2 הדגמים כ"כ נפוצים שכל מי שעוברת לידו אחת כזו (וגם אני) בכלל לא יעצור להתעכב או אפילו להבחין בהם.

מה שנקרא, חשיפת יתר. הם פשוט הפכו לשקופים.

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם (נערך)

רכבים המוניים לכל דבר.

ובגלל מחירה, הקיה נפוצה יותר.

דווקא את הצורה של הטוסון אהבתי יותר. אבל זה עניין של טעם, כמובן.

לגבי שאלת הכותרת:

יונדאי טוסון 2.0 PREMIUM אוטומט - 2017 - Motodeal אתר מבצעי רכב חדש 0 ק"מ - הגדול בישראל

מחיר 142000 שקל.

עריכה אחרונה על ידי yossiaviel
פורסם

היונדאי נראית משמעותית טוב יותר מהקיה (לטעמי), אבל אי אפשר להתווכח שהקיה משמעותית משתלמת יותר.

פורסם

על טעם ועל ריח כנראה שאין להתווכח

לטעמי הספורטאז' רכב מפנק יותר, יצא לי לנהוג על שניהם ואני גם די בטוח שהוא הרבה יותר בטיחותי (מניח שזה גם דבר שחשוב לך מאוד ברכב משפחתי) יש כל מיני מערכות בלימה מתקדמות שאני אפילו לא זוכר את שמן ושמירת נתיב ועוד ועוד

בקשר לקניה מליסינג הרכב ירשם כיד שניה מליסינג, זה יפגע בערך של הרכב אבל אם אתה מתכוון לרכוש רכב שישמש אותך ל4-5 שנים זה לא משמעותי מדי, בשני המקרים הרכב חדש מהניילונים.

אגב, זה שרכב פופולארי לדעתי זה ממש לא חיסרון, ההפך - זה אומר שיש לו שוק חזק ושתמיד תוכל להשתדרג או למכור אותו ולא ולצאת בהפסד יחסי. בהצלחה

פורסם
על טעם ועל ריח כנראה שאין להתווכח

לטעמי הספורטאז' רכב מפנק יותר, יצא לי לנהוג על שניהם ואני גם די בטוח שהוא הרבה יותר בטיחותי (מניח שזה גם דבר שחשוב לך מאוד ברכב משפחתי) יש כל מיני מערכות בלימה מתקדמות שאני אפילו לא זוכר את שמן ושמירת נתיב ועוד ועוד

בקשר לקניה מליסינג הרכב ירשם כיד שניה מליסינג, זה יפגע בערך של הרכב אבל אם אתה מתכוון לרכוש רכב שישמש אותך ל4-5 שנים זה לא משמעותי מדי, בשני המקרים הרכב חדש מהניילונים.

אגב, זה שרכב פופולארי לדעתי זה ממש לא חיסרון, ההפך - זה אומר שיש לו שוק חזק ושתמיד תוכל להשתדרג או למכור אותו ולא ולצאת בהפסד יחסי. בהצלחה

שוק חזק? סתם בשביל הספורט כנס ליד 2 ותראה כמה טוסון מוכרים. אני מדבר על מודל 2015-2017. תראה כמה דפים מלאים במכוניות. תנסה לעקןב ותראה שהרכבים נישארים שם המון המון זמן ללא רוכש (יכול להיות ששכחו להוריד המודעה, אבל לא כולם).

Sent from my SM-N915F using Tapatalk

ערן EMT-P

NISSAN X-trial 2017.

VW GOLF Mk7.5 150 HP

פורסם

רכבים שנפוצים בליסינג (והטוסון/ספורטאז' אכן כאלה) יהיה הרבה יותר קשה למכור מרכבים שהם לא כוכבי ליסינג, מהסיבה הפשוטה שכמוכר פרטי אתה לא יכולה להתחרות בחברות ההשכרה/ליסינג שמציעות מימון, פריסת תשלומים ולפעמים גם אחריות מורחבת.

הדרך היחידה להתמודד איתם היא להוריד במחיר והרבה או להחזיק גרסה שלא נפוצה בליסינג (למשל: קיה ספורטאז' GT LINE).

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

אני די בטוח שכלכלית קיה אורבן 2.0 החדשה והמאובזרת תמכר הרבה יותר טוב מטוסון "אופן סקיי" מקביל שנקנה יקר משמעותית וללא מערכות בטיחות, מה גם שקיה מגיע עם 7 שנות אחריות (חלקיות) ויונדאי רק עם 3, כך שבעוד 3 שנים במכירה עדיין ניתן לתת לקונה אחריות כמו שהוא יקבל בחברות הליסינג לעוד 4 שנים! (על מכלולים עיקריים- בדומה לאחריות שחברות הליסינג נותנות)

פורסם

חסרון של רכישת יד-1 0ק״מ שאף אחד לא מודע לו (כולל אנוכי שנפלתי בזה לפני שלוש שנים) הוא, היה ועשית תאונה של אובדן מלא אכלת אותה בגדול פעמיים.

פעם אחת כי אתה לא מקבל ״חדש תמורת ישן״, שזה אומר לקבל שווי רכב חדש באם הרכב בן פחות משנה (ובחלק מן הביטוחים גם שנתיים), הסעיף הזה (שנפוץ בהרבה חברות ביטוח) חל רק על רכב שנקנה יד-1!

הפעם השניה שאתה אוכל אותה זה כשמחשבים לך את ערך הרכב, אז תגלה שמורידים לך גם על יד-2 (הורדה דיי גדולה בשנה הראשונה) וגם על ליסינג...

• תוכן חדש...