Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3211 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו יכול לתת דוגמה לדבר הזה? ,לי זה נראה מיותר קצת לסט ג'אנטים היפים האלה ולנצל את זה לחלק של האותיות בצמיגים .

HYUNDAI SONATA V6 2.5 00 -

HONDA CIVIC 1.8 ES 08-

HYUNDAI TUCSON 016 -

:) MAZDA 6 09

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
מאיפה ניתן לרכוש את הסרט המיוחד הזה? גם אני חשבתי על זה הרבה זמן, אבל לא רציתי לצבוע את הצמיג, הפתרון שלך נראה לי ממש טוב וקל ליישום

אני לא ממליץ לקנות בארץ זה מאוד יקר.

עדיף להזמין בחול. במחיר של סרט אחד בארץ אתה קונה 3 בחול.

פורסם

whitewall בדרך כלל מתייחס לצמיג לדופן שלו

דייהטסו שרייד סדאן 97 sold

פונטו 2002 sold hgt

שברולט ספארק 2011 sold

פונטו ספייס 2002 16v 1.2 מונמכת מאוד ;)

פורסם

הטרול הצליח לעבוד על כולם...

מודה שאני גם קצת האמנתי לבדיחת אחד באפריל המאוחרת הזאת כשהוא אמר שהמליץ לו על זה מוכר בטירה (הגיוני לא?)

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

קצת באיחור, אבל "עדיף מאוחר..." וזה.

אז כן, לא באמת עשיתי פרויקט Whitewall אלא מיסכתי את הצמיגים לפני צביעה בפלסטידיפ.

הצבע הנבחר היה.... לבן. למה? כי אני שונא את איך שהג'אנטים האלה נראים, וחשבתי שאולי צבע לבן מט יתן להם קצת חיים. בגלל שרציתי גימור מט, וגם בגלל שלא הייתי בטוח איך זה יצא וכמה קשה יהיה לשמור על הצבע הזה נקי, ואולי - רק אולי - בגלל שאין לי כסף לצבוע את הג'אנטים כמו שצריך או אפשרות להשבית את הרכב ליומיים שדורש ייבוש צבע, אבל בעיקר בגלל שאין לי כסף לצביעה נורמלית, החלטתי ללכת על פלסטידיפ.

לצורך ביצוע המשימה נקנו באוטוסטור 3 פחיות פלסטידיפ לבן במחיר של 99 שקלים הפחית. לצורך זוג ידיים ידיים ימניות שישלים את הזוג השמאלי שלי נקרא לדגל רב-אומן Cave-DipAllTheThings-Man, הידוע בכינוי Caveman, ונצפה בסאוונות של איזור המרכז צובע בפלסטידיפ את כל הנקרה בדרכו.

עבודת ההכנה הייתה קלילה מאוד - פירוק הגלגלים, הנחת האוטו על ארבעה בוקים, ניקוי טוף-טוף עם חומר מיוחד שג'אנטים של סנט מוריץ והרבה מים. מעבר עם מטלית וניקוי וייבוש יסודיים יחסית. סך הכל עבודה - בערך שעה לשני אנשים - 15 דקות פירוק הגלגלים, וחצי שעה שטיפה, ניקוי וייבוש.

פירוק

IMG_20170408_121048.jpg

**הרכב עומד ביומיום מאובטח ע"י מנעול הגה, כספת אקטיבית, איתורן, קודן, צפצפן,

. אז אל תנסו לגנוב אותו כי המספר מופיע**

העמדה על בוקים

IMG_20170408_121113.jpg

הוכחה לפירוק

IMG_20170408_121054.jpg

תנקה, עבד!

IMG_20170408_113823.jpg

אין תמונה של תהליך הייבוש, אז תצטרכו לסמוך עלי. הג'אנטים נראו בדיוק אותו דבר אחרי

-------

לאחר מכן עברנו למיסוך הגלגלים עם מאסקינג טייפ נייר הכי רגיל של שיפוצים. חשוב - להוריד את הקאפות של הגלגלים (צבענו אחת בטעות) ואת הוונטילים (צבענו אחד בטעות) לפני שמתחילים לצבוע.

ה-whitewall הכי מגניב בחצי הכדור המזרחי (זה כנראה נכון...)

IMG_20170408_123238.jpg

------

תהליך הצביעה פשוט עוד יותר מעבודת ההכנה. נכון אמר לי Caveman - "ההכנה היא החלק הכי קשה של העבודה" (הוא אמר "זה החלק" אבל אני נאד אז תיקנתי אותו). שתי שכבות ראשונות מרוססות ב"עננים", כלומר מעבר זריז וקליל על הגלגל בלי יותר מדי חשיבות לאחידות השכבות או לכיסוי מלא. אחרי כל שכבה ממתינים בערך 10-15 דקות לייבוש, אבל בגלל שהגלגלים היו בשמש כל שכבה התייבשה תוך פחות מ-5 דקות. פה חשוב לציין שבזמן שממתינים שהצבע יתייבש - אל תשאירו את הפחיות עצמן בשמש, הצבע שבחריץ של הפיה מתייבש ואז זה באסה רצח לנקות אותה. שימו אותן בצל, מתחת לאוטו שעומד על הבוקים.

אחרי שתי שכבות העננים, הגיע הזמן לשכבות ה"אמיתיות" - תנועות איטיות יותר, עם דגש על כיסוי מלא ושווה של כל חישור וחישור. למרות ה"דגש" וזה, גם כאן קל מאוד להשיג את הכיסוי הזה ופשוט צריך לא להיות אידיוט מוחלט. הספריי מתפזר ממש טוב והשכבות "מתיישבות" ממש מהר בלי להשאיר נזילות או טפטופים. אבל עדיין, צריך להקפיד לא לקרב את הפחית לאובייקט הצביעה יותר מדי כי אז כן מקבלים פיכסות מגעילות כאלה.

בסוף סיימנו עם 6 או 7 שכבות תוך ניצול שתי פחיות בסך הכל (ג'אנטים 17 אינץ' עם הרבה חישורים) והחלטנו להשאיר את השלישית לתיקונים אם אצטרך בעתיד. בסוף הצביעה השארנו את הגלגלים בצד לשעה בערך לייבוש סופי ולאחר מכן הרכבנו.

סך הכל זמן צביעה - בערך שעתיים כולל תלונות על אצבעות מפורקות מכאבים מהלחיצה על הפחיות. כל העבודה כולה, כולל החיכיון של השעה לצורך הייבוש לקחו בערך 6 שעות.

זהו, בינתיים אנחנו נוסעים בערך שבוע נטו (שבוע האוטו עמד בגלל העבודה), הגלגלים עדיין נראים לבנים ועוד מעט נראה איך הם יעמדו בשטיפה.

וככה זה נראה בסוף. האיכות קקי כי זה זה צולם דרך הוואטסאפ, אז דמיינו אותו דבר, רק יותר יפה. חדי העין ישימו לב לחורים בצורת גוז'ון בתוך שליכטות של צבע. זה היה נסיון כושל לבצוע את הגוז'ונים בלבן.

IMG_20170408_160952.jpgIMG_20170408_163529.jpgIMG_20170408_163537.jpg

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

הבעיה עם ג'אנטים לבנים,שלא משנה מה תעשה בסוף הם יהיו שחורים.

4 שנים הייתי עם ג'אנטים לבנים וקיללתי כל רגע.

Sent from my XT1575 using Tapatalk

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם (נערך)

עבודה יפה!

אבל אתה הולך לסבול מהלכלוך (סליחה :p )

כדאי מאוד שתזמין גלון של Brake Dust Pro, או לחילופין ג'ילדה סינתטית וסבון רכב מתאים לא חומצי.

סונקס לגלגלים יהיה גם נחמד אבל לא חזק מספיק, תצטרך להשתמש בהרבה חומר וזה יעלה לא מעט למרות שמחיר הבקבוק זול יחסית.

נ.ב אולי אפילו לשקול מטלייזר להוסיף על הלבן, הוא יהיה דביק יותר אבל מצד שני יתן גוון כחלחל ללבן ויגרום ללכלוך "להיבלע", מה שכן אני ביליתי כל שבוע כמעט בנקיון שלהם.

עריכה אחרונה על ידי liav12

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...