Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3214 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין סיכוי שאני אפילו אנסה לשמור את הג'אנטים לבנים כביום היוולדם.

השאלה שלי היא כמה קשה יהיה להוריד את האבק שכן ישנו. אם אני שוטף פעם בשבועיים, כמו שעשיתי עד עכשיו, לא מספיק להצטבר הרבה אבק.

Ford Focus estate ; Subaru XV

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יפה, ועכשיו אחרי שסיימת עם המשחקים תעבור לברונזה או גאנמטאל - צבעים שאשכרה אפשר לתחזק... (במיוחד עבור אחד עצל כמוך)

נ.ב. הציפוי לצמיגים, מגניב ככל שיהיה - לא ממש נחוץ. ניתן לצבוע גם את הצמיגים (להקפיד לעשות שכבה אמיתית בסוף כל 'יד'), ובסוף לקלף הכל במכה, אם עשית מעברים - הקילוף יהיה קל.

הבראבו עם דיפ בן שנה+, יש מעט קילופים בקצוות אבל שום דבר רציני.

צריך לשים לב שחומר ניקוי ג'נטים רגיל לא עובד עם פלסטידיפ, וצריך חומר ייעודי. התחזוקה קצת יותר מציקה מתחזוקת ג'נט נורמלי, מה שלדעתי נותן עוד יותר דגש למעבר לצבע בר-תחזוקה (או במקרה של פות"ש, תחזוקת שבר)

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

למה ככה מזלזלת? אני כן מתחזק כמו שצריך ועכשיו לוקח את זה עוד צעד קדימה. כרגע זה בגדר ניסוי. אם זה באמת יהיה סיוט לשמור אותם נקיים, נעבור למשהו אחר. ברונזה זה מגניב אבל פחות זורם עם הצבע של האוטו, לצבעים כהים אני בכלל לא מתחבר, אז גאנמטאל לא יקרה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

ג'אנטים לבנים מאט על מכונית לבנה מבריקה זה כמו ביצת עין על המבורגר - שילוב מנצח, מניסיון.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
יפה.

דווקא אני תוהה כמה עמיד יהיה הפלסטידיפ לשטיפה של הג'אנטים שבד"כ נעשית עם גרניק.

כל עוד עשית מספיק שכבות טובות ולא דקות (4-6) זה יעמוד בגרניק ללא שום בעיה, מנסיון של כמעט שנתיים.

Opel Adam S 2017

פורסם

אוקי כמה שאני מטער בשבילך.

גם אני עשיתי אתה אעות הזאת לפני שנה וחצי בערך על הלאון הקודמת שלי.

קיללתי את היום שבחרתי בצבע הלבן.

החומר מחזיק די טוב סה"כ ואפילו תחת שטיפה שבועית עם גרניק לא ראיתי בעיות.

הבעיה היא שאחרי חודשיים בערך כבר כמעט ולא נשאר זכר מהלבן , אני לא יכלתי לסבול את זה שגם אחרי שטיפה הגאנט נראה מזעזע.

2017 Type R

פורסם

אחזור על זה שוב

לקחת ג'ילדה סינתטית (הסיבה היחידה שאמליץ להשתמש בג'ילדה EVER), דלי עם סבון, לטבול אותה בפנים ולעבור איתה על הג'אנט.

התוצאות מובטחות במידה ולא נתת לאבק הבלמים "להשתזף" על הג'אנט.

Opel Adam S 2017

• 5 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

בזמן שיחה עם מישהו במשרד, נזכרתי בשרשור הזה. אז אם אני כבר פה, בואו נעדכן.

דבר ראשון שאני חייב להגיד הוא שאני מופתע מהעמידות של הפלאסטידיפ. עד היום אין כמעט שום קילופים/דהיה/חורים, למעט דברים שקרו בימים הראשונים. ה-2-3 נקודות שכן קיימות הן בגודל של לא יותר מ-2 מ"מ, לא נראות לעין במבט חטוף ולא נראה שהן מתרחבות.

וכל זה למרות ש:

הרכב נשטף בממוצע פעם בשבועיים-חודש, לפעמים בשטיפה ידנית ליד הבית (לא אני שוטף, אלא זו שטיפה שנמצאת ליד הבית שלי), לפעמים במכונת מברשות, לפעמים במקומות אחרים. הדבר היחיד שאני נמנע ממנו באופן גורף הן מכונות השטיפה עם הספגטים המידלדלים האלה שזזים ימינה-שמאלה ומרביצים לאוטו ולא ממש ברור איך הם בכלל מנקים משהו. בנוסף לזה, פעם בשבוע-שבועיים אני מנקה את הג'אנטים בעצמי.

לא מזמן קניתי איזו מברשת עדינה במקס סטוק (ישתבח שמו לעד!) ואיזה חומר ניקוי ייעודי לג'אנטים עדין יחסית. לא זוכר איך קוראים לו, אבל הוא נקנה מאיזו סדנה שנקראת F1 Studio ועומדות אצלהם כל הזמן מכוניות נורא יקרות, אז אני מניח שהם יודעים מה הם עושים.

לפני שקניתי את החומר ואת המברשת, שיטת הניקוי הייתה כזו - שפריצר מלא בקצת סבון כלים ומים, דלי מים נקיים ומטלית מיקרופייביש. האמת? הניקוי עם החומר הייעודי אולי קצת (ממש קצת) יותר קל, אבל לא בפער משמעותי.

הגלגלים כבר לא לבנים כמו ביום הראשון, אבל לוקח לאבק משהו כמו שבוע וחצי כדי להתחיל להציק (אני נוסע כ-30 ק"מ ביום בסביבה שחלקה פקוק) בעין, ואחרי שטיפה, אפילו שאני לא משקיע בה יותר מדי, זה נראה בסדר גמור.

בסופו של דבר, לא מצטער שעשיתי את זה. הרכב נראה הרבה יותר ייחודי היום, וזה אולי ישמע דבילי או שכנוע עצמי, הגוון של אבק הבלמים מוסיף קצת "נפח" לג'אנט שהיה חסר כשהוא היה מאט לגמרי. כן, זה נשמע כמו שכנוע עצמי אפילו לפני שסיימתי לכתוב את זה. נו, מה 'כפת לי. לכו 'תקעוודו.

• תוכן חדש...