Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3390 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים

לקחתי את הרכב שלי לבדיקה לפני הטסט. במוסך אמרו לי שצריך להחליף צינורות בלמים, המחיר הוא 850 ש"ח.

רציתי לשאול האם זה המחיר?

הרכב הוא טיוטה קורולה runx שנת 2003.

פורסם (נערך)

אולי במוסך מורשה עם צינורות מקוריים.

מבחינת נטו עלות חלפים,

צינור חליפי בכל חנות חלפים יעלה לך בסביבות 50 לאחד.

עוד חצי ליטר נוזל בלם דוט 4 - 20 שקל

צריך להחליף את כל הארבעה ? או רק זוג ?

עריכה אחרונה על ידי asafasaf

Stay Dirty

פורסם

במוסך הוא לא מוסך מורשה.

החלקים הם מקוריים.

החליפו את כל הארבעה, אבל לפי התשובה שלך אני מבין שהמחיר נכון.

פורסם

עליינו להבין שיש כאן זמן עבודה גם שמשולם כך שאם זה 850 כולל העבודה וכל החלפים ונוזל הבלמים, נראה מחיר יחסית סביר, למה לא? במיוחד אם החלפים מקוריים.

במערכת הבלימה לא כדאי לשחק ובמידה ועושים, לעשות כמו שצריך.

אם הסכום כולל את זמן העבודה הנדרש (הרי צריך לזכור שיש לפרק גלגלים וזמן ליפט וכו') ואלו חלקים מקוריים, לך על זה.

אבל, שאלה עוד יותר חשובה: על סמך מה קבעו שזה הצורך? יש נזילות? נפיחות מסויימת? קרע? חשוב גם להבין מדוע החליטו ככה לדוגמא.

פורסם

צודק במיליון אחוזים. זאת בטיחות ואסור לשחק עם זה. הצורך הגיע כנראה מקרע. ואם להגיד את האמת (יכול להיות שזה פסיכולוגי) הבלימה של הרכב השתנתה לטובה הרבה יותר רכב. לפני זה היא היתה קשה קצת.

פורסם

ייתכן מאוד שכתוצאה מהחלפת צינורות בלימה בני 14 שנים + רענון הנוזל וכו', סביר להניח שתחושת הבלימה שונה, אין שום סיבה לחשוב שלא.

• תוכן חדש...