Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3393 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

הבנתי שבשנת 2012 הגלאקסי עברה שינוי מתיבה אוטומטית לתיבה אוטומטית-רובוטית.

יש לי ניסיון רע עם תיבה רובוטית של סיטרואן פיקאסו ורציתי לדעת האם הגלאקסי עלולה לסבול מתופעות דומות (בעיקר קפיצה בעת מעבר הילוכים).

תודה

פורסם

בגלאקסי יש תיבה רובוטית כפולת מצמדים, שתהיה יותר חלקה מהתיבה של הסיטרואן, לה מצמד אחד וכדי להימנע מקפיצות צריך למנן את הגז בהעברת הילוכים.

פורסם

בגלקסי מותקן גיר עם מצמדים רטובים ולא זה הידוע לשמצה שנמצא בפוקוס.

אתה יכול לחפש בפורום תקלות במונדיאו/smax שחולקות את אותה יחידת הנעה בשביל לקבל מושג, בעקרון הגיר לא נחשב לבעייתי.

פורסם
בגלאקסי יש תיבה רובוטית כפולת מצמדים, שתהיה יותר חלקה מהתיבה של הסיטרואן, לה מצמד אחד וכדי להימנע מקפיצות צריך למנן את הגז בהעברת הילוכים.

אין צורך למנן את הגז בגיר כפול המצמדים של בפורד. מחזיקים את הדוושה איך שרוצים במינון שרוצים וההילוכים מוחלפים בצורה חלקה מאוד כפי שתיבה כפולת מצמדים אמורה לעבוד.

בנוסף, כפי שנאמר, הגיר בפורד הוא כפול מצמדים, מצמדים רטובים יש לציין ואינו חולק שום דבר עם הגיר הידוע לשמצה של פורד פוקוס או גירים חד מצמדיים כאלו ואחרים של יצרנים אחרים. (זה לא הגיר של פורד, אלה של חברת גטרג, וולוו גם עושה שימוש בגיר הזה בדיוק).

כמו כן, לאחר הרכישה כן מומלץ לגשת למוסך טוב שסומכים עיו או לפי ההמלצה שלי, ניר צבי של דלק מוטורס (ליד צריפין) ולבצע עדכוני תוכנה/גיר ומחשב, יש עדכון לגיר שיצא בסוף נובמבר 2015 כך שזה מאוד רלוונטי.

לי זה עלה 150 שקלים והמתנתי 3 שעות אך העדכון עצמו לדעתי לקחת פחות משעה, המחיר סופר זול ולא ברור לי למה.

מאז העדכון, הגיר שלי במונדאו עובד הרבה יותר חלק ואני מרוצה עוד יותר.

• תוכן חדש...