Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3379 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש מיני במחיר 30-40K, הייתי במגרש ליסינג (בלב המפרץ לצורך העניין), הציעו לי פיקנטו 2015 ידנית,

מנוע 1000, עברה *60,000* ק"מ. לא מליסינג, הייתה פרטית יד ראשונה (כנראה הגיעה אליהם בטרייד אין או משהו) ויש ביטוח מהיצרן לעוד 3 שנים. בתעודת רכב רשום שהוא היה מעורב בתאונה, משהו בסגנון "התנגשתי ברכב שעצר מולי, לא נגרם שום נזק לאוטו". הוא אמר שהם מתחייבים בבדיקה של מנוע, שילדה וגיר. המחירון שלה בלוי יצחק 42K (בו הם השתמשו בהצעת מחיר), וביד-2 בדקתי וגבוה (לשם שינוי) בכמה אלפים. הורידו לנו את המחיר כמה פעמים, גם המוכר גם המנהל, וגם חזר אלי בטלפון, הגענו ל-35K במזומן.

נראה לכם שיש קאץ'? נראה טוב מדי? או חשוד מדי? :?

פורסם

אתה אומר שלמרות שזו חברה גדולה, הם יכולים לעשות קטע, והבדיקה שלהם יכולה להיות לא אמינה? אולי אני אציע לקחת למקום שאני בוחר, וזה על חשבונם בכל מקרה אם אני לוקח את האוטו(בהנחה שהוא תקין)?

פורסם

תמיד כדאי לקחת לבדיקה משל עצמך,הקמ מאוד גבוהה,בדקת בעצמך כמה עולה הרכב לפי לוי יצחק אחרי השיקלול של הקמ?

בדקת בכמה נמכרים רכבים דומים ביד 2?

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

בדקתי ודווקא מעניין, למרות שהסיאט 3 דלתות זה קצת באסה.. יש טיפים לפנדה (שנים/נפח מנוע)? יש למשל ידני 2014 50K ק''מ, ב5 אלף שקל פחות מהמחירון, לא יודע אם זה בגלל שהרכב לא מבוקש או בגלל שיש קאצ'

פורסם

לפנדה יש רק נפח מנוע אחד עיקרי 1.2,יש בודדים עם מנוע 0.9 טורבו.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הסיאט מיי קיימת גם בגרסת 5 דלתות (אמנם רק 4 מקומות, אבל רכב יחסית מרווח למיני בזכות בסיס גלגלים ארוך [מעל 2.4 מ'] ובגאז' יחסית גדול 251 ליטר. מנוע אמין (רק בדוק את משאבת המים), חסכוני, סוחב יפה ונוסע לא רע בכלל לקטגוריה. קח בחשבון אבזור קמצני.

הפנדה באמתל רכב מפוספס לדעתי בארץ, ונסחר במחירים נמוכים עם תמורה גבוהה. יש רק יחידת הנעה אחת (שתיים, אם תרצה להיות ממש דקדקן), 1.2 FIRE מוכח ואמין, משודך לתיבה ידנית, מעט חלש בתוואי בין עירוני אבל עושה את העבודה (וגם 0.9 טורבו עם 85 סוסים עם תיבה ידנית גם כן, אני די בטוח שיש מס' חד ספרתי של רכבים כאלו בארץ).

• תוכן חדש...