Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

קיט חיישני TPMS


omricn
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3409 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אמת, אבל קח בחשבון שהמערכת נותנת לך תמונת מצב אמיתית בכל רגע.. פחות בדיקות וניפוחים ללא צורך.. מה שבסוף מתאזן אל מול זמן הפירוק וההרכבה לטעמי.

פורסם

גם נכון. לפני חודש נסעתי בכביש 6 והרכב התחיל לשייט. תקר בגלגל אחורי ועד שהתעשתתי הלך הצמיג.

אם היתה המערכת הייתי חוסך 2 צמיגים.

פורסם

היה לי שמהו דומה של TIREDOG במשך שנתיים.

זה גורם לבריחת אויר, לא קריטית, אבל יורד 3-4 PSI כל חודש דרך החיישנים.

לאחרונה החלפתי למערכת פנימית וזה הרבה יותר טוב.

אני קניתי את זה ובינתיים מאוד מרוצה http://www.ebay.com/itm/CAR-AUTO-UNIVERSAL-TPMS-Tire-pressure-monitoring-system-4-internal-sensors-RDKS-/191864547244

פורסם

כן.. אבל ההבדל בין קיט פנימי לחיצוני הוא זמן ההרכבה + תשלום. אני לא רואה את עצמי, כמה שזריז זה יכול להיות, נוסע לפנצ'ריה שלי כדי להתקין את החיישנים ולא חושב אפילו כמה זמן יקח לי לעשות את אותו הסיבוב אם תהיה בעיה באחד החיישנים מתישהו. מעדיף להתקין בעצמי.

לגבי בריחת אויר, משתמשים בקיט שציינתי מודיעים על שנה ויותר עם הקיט ללא בריחת אויר, כך שמדובר באיכות הרכבה לטעמי.

פורסם

יש לי קיט של אותה חברה(דגם tp-76) הוא זרוק בבית משתי סיבות- ברכב הנוכחי יש חיישנים שבאים עם הרכב, הסיבה השניה שאחרי פעמיים שהייתי צריך לפרק את החיים כדי למלא אוויר הבנתי שזה לא נוח כל כך.

×
×
  • תוכן חדש...