Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3408 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 140
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

באגירה, אם זה רכב שני למה לא משהו מקטגורית המיני?

המיני של היום זולות, נוחות וחסכוניות.

בכל מקרה כל נותן שירות בכל תחום שמשקר ומרמה לא יזכה למכור לי כלום. לא עובד עם נוכלים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
פאלו,

מבלי לזלזל כלל בקקטוס שאותה כנראה ארכוש כרכב חדש עבורי בעוד מספר חודשים, מדובר ברכב שני לבית ובעליית תקציב של 22 אלף ש"ח.

לא עניין של מה בכך.

מצד שני, זרקת רעיון, אולי נרכוש עכשיו קקטוס (למרות שלא היה בתכנון) ונחכה עם הדאציה מספר חודשים שקרסו יואילו בטובם לייבא את הידנית.

אקומיקרה,

בחרתי רכב אחר, הקליאו, אבל כאמור, זה גם קרסו.

תיאמתי לי נסיעה על קליאו 900 טורבו ידנית של חבר ואם הכל יהיה טוב, אגיע לסוכנות רק בכדי לפתוח הזמנה.

במסגרת התקציב הזה (69K ש"ח) אני לא רואה רכב אחר שנותן כ"כ הרבה בכ"כ מעט כסף אבל אשמח לשמוע המלצות נוספות.

קקטוס 0 קילומטר מליסינג עולה 78 אלף שקלים.

אני מאמין שגם בלובינסקי אפשר להשיג הנחה (מדי פעם הציעו אותו ב-85)

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

זה המחיר לדגם האטמוספרי ואחרי 3 שנים עם 2008 (מפרט זהה מכנית) נמאס מהתחושה של רכב חלשלוש.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

בדיוק היה פה פוסט של לובינסקי על יום היכרות עם MG או משהו כזה. אולי כדאי לך לבדוק את MG3 הידנית. בטח גם תהיה זולה משעותית מהרנו

פורסם

באותו רגע, כן, בגלל שהרגשתי ש"דוחפים" לי את הדיזל ובגלל שבטעות חשבתי שמדובר בדאציה במנוע הדיזל החלש עם 72 כ"ס.

בינתיים גיליתי שהדיזל הוא 90 כ"ס (כמו בפלואנס) וזה דווקא יכול להיות מעניין, רק שבעליית המחיר הלא מתוכננת הזו אני כבר מגיע לטווח שבו יש מתחרות אחרות רלוונטיות כך שאם התקציב נפתח מחדש, כך כל ההתבוננות על כדאיות הסטאפאוויי מלכתחילה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
זה המחיר לדגם האטמוספרי ואחרי 3 שנים עם 2008 (מפרט זהה מכנית) נמאס מהתחושה של רכב חלשלוש.
ה2008 כבדה יותר, אבל תכלס המנוע הזה מתאים הכי טוב ל208 ול108 (שלא נחותות מקליאו 0.9 בביצועים, אגב), בהינתן העובדה ש208 אקטיב ידנית כבר לא מופיעה במחירון, לדעתי באמת שווה לך לברר לגבי הMG 3, אם לובינסקי יציעו אותה ב55-60K עם 5 שנות אחריות וBUY BACK כפי שכבר הציעו בעבר, מדובר בעסקה לא רעה בכלל.

citroen c3 picasso 1.6 hdi mt

פורסם
באותו רגע, כן, בגלל שהרגשתי ש"דוחפים" לי את הדיזל ובגלל שבטעות חשבתי שמדובר בדאציה במנוע הדיזל החלש עם 72 כ"ס.

בינתיים גיליתי שהדיזל הוא 90 כ"ס (כמו בפלואנס) וזה דווקא יכול להיות מעניין, רק שבעליית המחיר הלא מתוכננת הזו אני כבר מגיע לטווח שבו יש מתחרות אחרות רלוונטיות כך שאם התקציב נפתח מחדש, כך כל ההתבוננות על כדאיות הסטאפאוויי מלכתחילה.

הדיזל בפלואנס זה 110 כ"ס אאל"ט.

פורסם

עכשיו כשהקליאו נמכרת במבצע באותו מחיר של הדאציה אין מה לחשוב.הקליאו הרבה יותר אוטו מהדאציה . הדבר היחיד לטובת הדאציה הוא הגובה והמרחב הפנימי אבל אם הרכב ישמש כרכב שני לא הייתי נותן לזה חשיבות.אולי קרסו עשו לך טובה ו"דחפו" אותך לכיוון הרנו :)

פורסם

אני מסרב להתרגש משירות רע באולם תצוגה - נכון, זה לא אמור להיות, אבל אלא אם רודפים אחריך עם נבוט, אישית לא הייתי בוחר רכב לפי טיב השירות באולם. ממילא חווית קנייה טובה או רעה לא תעזור בהמשך אם הרכב לא נוח/לא מתנהג/מתפרק בידיים, והיא לא בהכרח רומזת על איכות השירות בהמשך. כלומר, היא כן במקרה של קרסו, אבל זה לא כלל אצבע.

מה שיותר מדאיג אותי, כפי שהעלו אחרים בשרשור - זה חווית השירות אחרי הקנייה. אני מסכים איתך שברכב חדש זה פחות קריטי כי לכאורה פוטנציאל התקלות נמוך והכל באחריות. אבל זה רק אומר שלא תשלם כסף, לא שתקבל שירות שלא יוציא אותך לחלוטין מדעתך.

מניסיוני עם קרסו, עם 7 מכוניות רנו (3 נקנו חדשות והיתר משומשות), תהיה בטוח שאתה עוד תתגעגע לסוכן המכירות הזה כשתגיע אפילו לטיפול, ריקול או תיקון באחריות, כי אתה תיתקל בתאומים הזהים שלו בקרב אנשי השירות, המנהלים הטכניים והמוסכניקים. הרבה יותר מעצבן להגיע עם הרכב לטיפול ב-7 בבוקר אחרי שתיאמת תור שבוע מראש, רק כדי שיגידו לך לבוא ביום אחר. או להיקרא לבוא למוסך אחרי הטיפול לקחת את האוטו, ולחכות לו שם יותר מחצי שעה כי אחד העובדים החליט לצאת איתו לקניות בסופר.

לעניין המכונית עצמה - 70 אלף שקל לסופרמיני ידנית עם פלסטיקים על בתי הגלגלים ובאיכות מקבילה לקליאו דור 2, לא נשמע לי אטרקטיבי במיוחד. ב-75 אלף אפשר לקנות איביזה ידנית שטובה יותר בהכל, ב-80 אלף פאביה - ואפילו המיני האוטומטיות (למשל ספארק או i10) נותנות חבילה יותר מוצלחת, בטח לרכב שני שחסכון בדלק בו בטל בשישים.

פורסם

רועי, שירות רע זה דבר אחד ושקרים זה דבר אחר לגמרי. כשיבואן מאפשר לנציגים שלו לשקר (ולקרסו יש כאן נציגים ואשמח לשמוע את התייחסותם) זה מעיד על תרבות ארגונית לקוייה.

אני מחזיק רנו משנת 94 (לא אותה אחת ולפעמים גם יותר מאחת במקביל) ולא נתקלתי בשירות כמו שאתה מתאר. טיפלתי במורשים בצפון (לפני הרבהנ שנים) וב 18 שנים האחרונות במורשה בדרום שהוא גם הסיבה שקניתי עוד ועוד רנואים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...