Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3410 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 140
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

קיבלתי את הדגם המינימלי עם 82 כס,2016 יד שניה על הנייר,0 קמ.רישוי כבר נעשה כך שאין תוספות לסכום.אחריות וטסט עד אמצע 2019.אין שום התקנות וזה מה שרציתי.הרכב מושלם והטיפול של לובינסקי טרייד היה מושלם.אני גם בוגר דה שבו סטיישן .306,205,404,403

פורסם

תתכונן לחווית "הרכב היחיד בעולם שמאלץ אותך לשלב לראשון תוך כדי נסיעה!"

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
אני מסרב להתרגש משירות רע באולם תצוגה -

שירות זה אם הציעו לך קפה ואם הוא היה טעים, והאם הפקידה חייכה אליך, והאם האיש מכירות מבין ברכב שהוא מוכר.

כשאתה מזמין נסיעת מבחן, אבל מקבל רכב אחר, ובא לבדוק רכב, ובעצם מתברר שאין כזה בכלל ולא יהיה - זה מעבר לשירות. זה חאפריות קיצונית, על גבול הנוכלות.

לפרסם למכירה רכב שאין?!

בחייאת...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

בגירה-מכרתי לפני שבועיים את ה 206 פלוס עם המנוע הצנוע של 73 כס.פחות כס לקילו.כרגע המנוע נראה לי מצוין.מכיר את השילוב להילוך ראשון ומסתדר עם זה בקלות.

פורסם
בחייאת...

מסכים לגמרי שזה מרתיח ולא צריך לקרות, אבל אם הייתי סגור על מכונית מסוימת (בתלות במבחן כמובן) והייתי מצליח להשיג מבחן במועד אחר או באולם אחר, זה לא היה עוצר אותי. הכל כמובן בהנחה שזו "ה"מכונית ושאין לה תחרות רלוונטית, שזה לא המצב כאן כמובן. שירות אחרי מכירה לדעתי חשוב הרבה יותר מכיוון שהוא מלווה אותך שנים, ולא רק בזמן הקצר שלוקח לקנות רכב.

פורסם

מסכים, רק שהבעיה לא הייתה שהרכב לא היה זמין אלא שכלל אין רכב כזה למכירה (או להדגמה במקרה של רנו).

דיברו איתי בטלפון ותיאמו לי נסיעת מבחן מתוך שיקול אחד בלבד והוא "בא נביא אותו לסוכנות ושם כבר נמכור לו מה שאנחנו רוצים למכור".

זאת חד משמעית עבירה על החוק!

בייט אנד סוויטץ זה לא חוקי!

התירוץ של "לא תואמה לך נסיעת מבחן אלא פגישה עם נציג מכירות" היא קשקוש בלבוש, אם להשתמש במילים עדינות!

יש לי את ההקלטות של שתי השיחות, לא תואמה שום פגישה, השיחה הייתה סביב נסיעת מבחן, נשאלתי מספר פעמים באיזה רכב אני מעוניין לנהוג כולל סוג מנוע ותיבת הילוכים.

פורסם

תביעה אישית- מה אני אתבע? חצי יום חופש? נו, יש לי דרכים משעשעות יותר להעביר את הזמן.

תביעה ייצוגית - לא יודע אם בכלל עומד באיזה קריטריון אבל זה בטח לא אני אעשה.

אפשר בטח להתלונן למישהוא, אבל בהעדר אכיפה, אני מאמין ששם זה ייסתכם, תלונה.

בקיצור, מי שרוצה להרים את הכפפה, מוזמן.

פורסם

השירות של קרסו נורא תלוי בנציגים שלהם כנראה.

כשאני עשיתי נסיעת מבחן על הקליאו IV 0.9TCE, הציעו לי לעשות נסיעת מבחן בקליאו IV RS.

כשרציתי לעשות נסיעת מבחן על ניסאן אקו מיקרה ידנית (שעולה כשליש מהRS) אמרו שאני לא יכול לנהוג כי אין ביטוח נהג צעיר. כמובן שציינתי שאני נהג צעיר בן 21, אך לא נהג חדש. מיותר לציין שזה היה דיל ברייקר מבחינתי. את הרכב כמובן לא רכשתי. מעבר לכך לא מבין את ההיגיון שאין ביטוח נהג צעיר לרכב זול שקהל היעד שלו הוא גם לא מעט חבר'ה צעירים שמחפשים רכב חדש וקטן.

לא רוצה לדבר על זה שהבחור "המנוסה" (כי יש לו מספיק וותק) שנהג לפני בקושי הצליח להיכנס לחניה (החניות עצמן מהן גבוהות יותר מהכביש עצמו) והרכב נכבה לו כמה פעמים.

הלוואי והם היו נוהגים כמו פיאט, תוך יום כבר דאגו לסדר לי נסיעת מבחן, ידעו שאני נהג צעיר והתכוננו מראש, הרכב היה בזמן בסוכנות באשדוד.

לרנו יש רכבים מצוינים ואני לא פוסל את האופציה שהרכב הבא יהיה שוב רנו, ובסך הכול הייתי מרוצה (וגם ההורים מרוצים) מהשירות של המוסך בבאר שבע, אבל בהחלט נראה שיש להם Up's וdown's.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

כן, תקבל כמה מאות שקלים, אולי תערב גם עוגמת נפש. על הדרך תעשה שירות לחברה. :) אם כל אחד יטרח ויתבע על התנהלות כזאת, אולי נהפוך למדינה יותר מתוקנת..

• ספונסר פורום
פורסם

שלום ל bagira,

אתה מוזמן לבוא להתרשם מה MG3 כפי שהציעו לך.

אנחנו יכולים לתאם עימך נסיעת מבחן איפה שנוח לך - נגיע אליך, וכמובן שגם אישתך תוכל להתנסות ברכב ולראות אם הוא מתאים לה.

אתה יכול כמובן לבוא גם בשישי 24.2 בבוקר ליום ההתרשמות שאנחנו עורכים עם הרכב.

מה שנוח לך - נוח לנו.

כמובן שתישאר עם עודף לא מבוטל בכיס מהתקציב שתכננת לרכישה.

אם תרצה עזרה בתיאום, שלח לנו שם וטלפון.

צוות לובינסקי

פורסם

לא יצא כלום מלתבוע אותם פרטית...

עם זאת נראה שזאת חברה שצריכה ללמוד את הלקח (מישהו אמר הוט?).

אם יש בידך את כל ההוכחות הרשות להגנת הצרכן תשמח לטפל בהם בשבילך ובשביל כולנו.

ההתערבות מצדך תהיה מינימלית והתוצאה כנראה מקסימלית.

פורסם

כל המבינים האלו הם לקוחות גרועים, והפורום הזה עוד מטפח את זה.

באגירה, אתה לא יודע שאם אין אתה מה שאוהבים, אוהבים את מה שיש?

וברצינות - יש לי שתי התנסויות דווקא מוצלחות למדי בקראסו. גם באולם המכירות וגם בתחזוקה.

או שכנראה במקום ללכת אליהם היה עדיף שאעצור בדוכן המזל הקרוב.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

• תוכן חדש...