Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סינמה סיטי VIP או טס פלנט VIP ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3413 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רגיל לסינמה סיטי. בשנה האחרונה הם מאכזבים, כל פעם מורידים את הפינוקים שהיו רגילים אליהם, והמחיר כמובן עולה.

מישהו היה ביס פלנט ויאיפי ויכול לספר מה ההבדלים?

אגב, בשני האולמות אין יותר כסאות משותפים לזוג?

פורסם

יכול להשוות בין 2 האולמות בראשל"צ, יותר אוהב את היס פלאנט, הvip נמצא במתחם מופרד לחלוטין שלא כמו הסינימה שהvip נמצאים מעל הרגילים משמע אם אתה לא לוקח את השורות הראשונות המרחק יהיה גדול מידי..

מבחינת האוכל היס פלאנט לדעתי מגוון יותר, אוהב את האוכל שלהם ולדעתי טעים יותר.

ביס פלאנט שהייתי יותר לאחרונה אין כיסאות מחוברים, אבל הם קרובים יחסית יש רק מגש בניהם לשים את המזון

Sent from my Redmi 3 using Tapatalk

פורסם

הייתי רק בסינמה סיטי בראשון כמה פעמים והיה נחמד, אבל ממש לא שווה את המחיר הרשמי שהם גובים (אאל"ט בסביבות ה 200₪ לאדם).

זה כדאי רק אם לוקחים כרטיסים של 1+1 וכו.. דרך מבצעים של חבר ושל עובדי מדינה, אחרת במחיר הזה כבר יותר כדאי (וטעים) לשבת לאכול איפשהו לפני ואחרי הסרט ולקנות כרטיס רגיל.

פורסם

פעם הסינימה סייטי הציעו אחלה אוכל, היום קצת פחות. אני עדין חושב שיש להם יותר מגוון מהיס פלנט. בתכלס עדיף לראות סרט ב-40 שקל ואז ללכת למסעדה טובה. בשביל כמה פחיות שתייה, כורסא נוחה ונאצ'וס בלי הגבלה לא שווה להשקיע עוד 100 שקל.

פורסם

מעדיף בהרבה את היס פלאנט, ההשוואה שלי באה מראשון ובאר שבע,הייתי בVIP בארבעתם ובשני הערים היס פלאנט לקח, באוכל במגוון ובחיוכים של האנשי צוות. מה שכן - אין בירה מהחבית וזה תסכול נפשי

• תוכן חדש...