Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3452 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כאשר הרכב "קר" זאת אומרת שאני מניע בבוקר או במהלך היום בזמן נסיעה יש רעשים של חריקה/נדנדה בחלק הקדמי ימני של הרכב כאשר אני עולה על באמפרים אך לאחר נסיעה שהרכב די מתחמם וכל האזור שם די חם זה פשוט נעלם, זה קורה יותר כשקר אין לי הסבר לזה

הונדה סיויק 2005

אשמח לעזרה

פורסם

תתחיל מגומיות מוט מייצב והמוטות קישור שלו

תתקדם לתפוחי הגה ומסרק

משם תלך לכיוון הבולמים

עכשיו יש לי רעשי סקוויק דומים שנעמלו כשפירקתי את המוט מייצב מהרכב ביחד עם כל הגומיות שלו

אבל אצלי הגומיות חדשות ולכן אולי יש להם BREAK IN PERIOD

פורסם

מקפיץ.

זה היה קורה לי גם בלאנטיס הישנה שהייתה לי, גם בלאנסר (99) שיש לי עכשיו, ולאחרונה, גם בפיאסטה (2014) שיש לי.

השאלה שלי היא האם זה אומר גומיה או מה שזה לא יהיה בדרך לההירס או שזה יסתיים רק ברעש וזהו.

וגם מה ההסבר לזה שהמנוע חם, זה נעלם...

הפיאסטה עדיין באחריות, אבל לא יודע אם כדאי להתעסק אם זה אם זה רק רעש ובזה זה מסתיים.

ליאור.

• תוכן חדש...