Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3451 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

אז בדיוק על זה דיברתי. ההנחיה של vag וכנראה גם PSA עכשיו היא ישראבלוף כי היא באה לתת עוד זרם מזומנים למוסך היבואן ללא צורך אמיתי. הרי תמיד אפשר להחליף פלאג שמגיע קוד תקלה של תזמון הצתה. או לחלופין לראות בעין כמה רווח נותר בין האלקטרודה לריש המתכתי , לפי שחיקת האלקטרודה להחליף. בדיוק כמו צמיגים. אם יגידו ביבואן שצריך להחליף צמיגים כל 30K אז תחליף ?!

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

לא הייתי נחרץ כל כך בקביעה שזה ישראבלוף. אני מציע להמתין למרק שאחד מתחביביו הוא פשפוש במסמכי יצרן.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
לא כל מנועי vag צריכים החלפה כל 30K ולכן לחייב את כולם להחליף זה סתם לחייב לקוח לשפוך כסף.

מניין לך שמחייבים את כולם? סה"כ דובר כאן בפורום, על מכסימום שני סוגי מנועים.

פורסם (נערך)

זה לא בדיוק ישראבלוף. ב- THP נאלצתי להחליף על חשבוני ב- 50 אלף למרות שהרכב היה באחריות. התירוץ של לובינסקי היה שזה בלאי, ולא מעניין אותם שבספר היה כתוב 60 אלף. התנהלות רגילה אצל החמודים האלה.

עובד במוסך אמר לי שזה נפוץ מאד. אז בפעם השנייה הזמנתי ב- EBAY פלגים זהים ומפתח מיוחד והחלפתי לבד אחרי 45 אלף נוספים. עלה לי בערך שליש, ולא נאלצתי לשרוף יום במוסך.

לכן אני מברך על ההחלטה להודות בכשל הטכני (עוד אחד לרשימה) ולטפל בלקוחות בטיפול שגרתי ולא על הגרר.

עוד הערה חשובה - כשאתה מגיע עם קוד תקלה ומתברר שזו החלפת פלגים, אתה משלם על העבודה. בטיפול שגרתי, לעומת זאת, זה נכנס בשעתון יצרן. אז ממליץ להצטייד בפלגים מ- EBAY ולהביאם לטיפול. גם את זה עשיתי פעם אחת. חוסך 300 שקלים בערך.

עריכה אחרונה על ידי eyalzo
פורסם
שלום לחברי הפורום,

טיפול 30K מתקרב והצעת המחיר כללה החלפת מצתים, האם זה הגיוני וסביר?

החלפת פלאגים כל 30K נשמע כמו משהו מטורף(וגם יקר).

האם להיכנע להוראות היצרן/יבואן? יש ברירה בכלל?

תודה

תשמ'ע, יש רצוי ויש מצוי :shock:.

גם ברכב שלי ההמלצה להחליף את הפלגים כול 60K או 4 שנים. לצערי אחרי 35K או 40K הלך לי מקל הצתה לכן באותה הזדמנות בדקתי את כול הפלגים והם היו מפוייחים. רכב שנוסע הרבה בעיר או נמצא זמן רב בהילוך סרק הפלגים נהפכים להיות שחורים.

במקרה הזה שחרר לחופשי את הנחיות הייצרן ותצמד להמלצות המכונאים אשר מכירים את הרכב ולבעלי ניסיון.

כנראה ההחלטה להחליף את הפלגים היתה במקומה.

איזה כייף לי :)

• ספונסר פורום
פורסם

זה לא ישראבלוף ולא כלום, במנועי ה-THP וגם במנועי TSI המצתים מסיימים את חייהם הרבה לפני 60K, ולעיתים נשרף סליל הצתה בגלל מצת לקוי.

התקלה הכי נפוצה אצלנו במוסך, הוא רכב עם מנוע THP שמגיע עובד על שלושה צילינדרים,בגלל שמצת לא תקין,לרוב סביב 40K-50K.

לכן הפעם ההמלצה של היבואן צודקת ונכונה, ויש צורך בהחלפת מצתים כל 30K כדי לוודא רכב שנוסע תקין ולמנוע נזק לסלילי ההצתה.

פורסם

זה יותר לכיוון ה250 באיביי, אבל גם בסכום כזה אפשר להחליף פעם ב30 ולא לקחת סיכון.

Seat IBIZA 2015 1.2 TSI DSG

Skoda OCTAVIA 2013 2.0 TDI DSG

Skoda CITIGO 2014 1.0 MPI ASG

פורסם

ראה תשובתו של אורן.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• ספונסר פורום
פורסם

בחלק מהמקרים המצת מקצר לגוף מה שגורם למתח גבוה מידי בסליל המשני, ובחלק מהמקרים מרווח האלקטורדות גדל מאוד דבר הגורם להתנגדות גבוהה ולקושי בפריצת הניצוץ.

אורן

• תוכן חדש...