Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3437 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הזמנתי דרך איביי פלאגים של NGK ( כמובן כשהם הגיעו בדקתי שהם מקוריים ולא חיקוי לפי כל הסימנים המוסכמים). בכל אופן השאלה שלי היא כזאתי. ליפני שהזמנתי שלחתי הודעה למוכר כדי לאשר שזה יתאים לדגם של הרכב שלי והוא אמר שכן. המספר פריט בהונדה הוא : IZFR6K-11

עכשיו כשפתחתי את הספר רכב אז רשום שהמספר פריט הזה תואם לדגם עם מנוע 1.6 ( לא שאני מכיר דגם כזה 2011 עם מנוע 1600).

האם יש בעיה להרכיב את זה ברכב? האם יכול לקרות משהו? בספר רכב רשום שהמספר פריט ל 1.8 הוא : SKJ20DR-M11

תודה לעונים.

פורסם
[ATTACH=CONFIG]479700[/ATTACH]

על פי NGK נראה ששלחו לך את המק"ט הלא נכון.

תסתכל בתמונה תוודא שבאמת זה המנוע שיש לך ברכב.

היי. תודה על המענה. רק לא הבנתי. באיזה תמונה להסתכל?

פורסם

גם לפי אוטודאטה - הדגם הוא כמו שרועי כתב. עם S אחרי ה-11. לא ברור מה ההבדל בדיוק, אני אישית הייתי מחזיר את מה שקנית, וקונה את זה:

http://www.ebay.com/itm/4x-HONDA-OEM-9807B-561BW-LASER-IRIDIUM-Spark-Plugs-NGK-5266-IZFR6K-11S-/172283062391?hash=item281cdee877:g:FpcAAOSwgZ1XvQcd&vxp=mtr

זה הדגם הנכון, ורק 140 שקל כולל משלוח לרביעייה.

אדם - בארץ, במקרה הטוב - המחיר כפול...

Stay Dirty

פורסם
גם לפי אוטודאטה - הדגם הוא כמו שרועי כתב. עם S אחרי ה-11. לא ברור מה ההבדל בדיוק, אני אישית הייתי מחזיר את מה שקנית, וקונה את זה:

http://www.ebay.com/itm/4x-HONDA-OEM-9807B-561BW-LASER-IRIDIUM-Spark-Plugs-NGK-5266-IZFR6K-11S-/172283062391?hash=item281cdee877:g:FpcAAOSwgZ1XvQcd&vxp=mtr

זה הדגם הנכון, ורק 140 שקל כולל משלוח לרביעייה.

אדם - בארץ, במקרה הטוב - המחיר כפול...

אסף אני לא מבין בספר רכב שנמצא אצלי באוטו רשום שהדגם המתאים הוא SKJ20DR-M11 ולא מה ששלחת אז איך זה יכול להיות ? אוטודאטה יותר קובע מהספר רכב?

אני הטיפשות שלי שלא התסכלתי בספר רכב ליפני שהזמנתי והסתמכתי על המוכר באיביי.

אשמח לתובנות בעניין.

מה יכול לקרות אם ארכיב את מה שיש לי עכשיו ? אני כבר לא יכול להחזיר כי הזמנתי את זה ליפני חצי שנה.

תודה.

פורסם

כן, אוטודאטה מעל הכל.

בכל מקרה הפלאג שרשום אצלך בספר הוא תוצרת DENSO והוא מקביל ל-NGK מהדגם שקנית.

http://www.sparkplug-crossreference.com/convert/DENSO_PN/SKJ20DR-M11/

אז אולי ה-S שבסוף לא כזאת קריטית, למרות שלפי הלינק שטום צירף יש הבדל בשייבת האטימה של הפלאג.

תשלוף פלאג אחד מהמנוע ותבדוק מה רשום עליו.

Stay Dirty

פורסם

מה שמענין, זה שגם לדנסו יש מק"ט זהה שמסתיים ב-S, ואותו סיפור לגבי האטם.

אבל בספר רכב אין התייחסות אליו לדבריך (או שפוספס בתרגום וכד'), כך שלכאורה המצתים שברשותך אמורים להתאים. אבל אז בא אוטודאטה, אסף ומקורות נוספים (כמו זה) לערער על כך.

• תוכן חדש...