Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

BLUETOOTH USB

eyal177
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3396 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה ההבדלים בין ב

BLUETOOTH

USB השונים, אני מחפש משהו איכותי שאפשר לניגון מוזיקה דרך הטלפון...

מספיק עברית?

פורסם

לא.

כי לא ברור אם אתה מתכוון לרכישת רדיו-דיסק שכולל חיבור USB וגם דיבורית BT, או שמתכוון לרכישת דיבורית חיצונית שגם מאפשרת חיבור USB, או שמתכוון לרכישת מתאם אחר כלשהו שמתחבר למערכת המקורית ברכב בין אם ע"י חיבור ייעודי או נגיד כניסת AUX וכו'.

לא הגדרת תקציב.

לא סיפרת באיזה רכב מדובר.

לא תיארת אם יש דרישות נוספות.

וכו'.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

טוב ככה.

זה לא רדיו דיסק ולא דיבורית. אני מחפש USB שמחברים למערכת ואפשר לשדר לשם מוסיקה מהטלפון .

אין לי תקציב מוגדר. זה לא משהו שעולה יותר מ50 שקלים. חשוב לי שזה יהיה משהו איכותי

זה לא לרכב. זה מתחבר למערכת אצלי בסירה.

אין דרישות נוספות חוץ מיזה שזה צריך להיות איכותי. מהיר. ושיחזיק לאורך זמן.

יש לי מערכת בסירה שלא מביישבת את המערכת החזקות פה ברכבים.

במקום כל פעם להוריד שירים לUSB, אני רוצה לחבר כזה קבוע בכניסה של המערכת ולשדר מהטלפון מוסיקה

תודה

פורסם

למיטב ידיעתי אין כזה מוצר.

מערכות אודיו אינן מחשב, וחיבור דונגל או משהו בסגנון לשקע USB לא מאפשר הזרמת אודיו דרכו ככה.

אם יש לך כניסת AUX, כן יש מתאמים כאלו (זה יכול להיות גם לצורך הענין כניסה אנלוגית למגבר אם קיים).

האם יש דגם מסוים למערכת בסירה או שזה משהו שהגיע איתה וחסר שם?

יכול להיות שאפשר להחליף גם אותה אם מתעקשים למשהו שמכיל את כל מה שאתה מעונין בו או למצוא תוסף אחר רלוונטי.

פורסם

^טרם קיבלתי את המוצר שבלינק, להבנתי במערכת עם כניסה לDOK זה אמור לעבוד. מייצר מעין קובץ דמה שהמערכת מנגנת.

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

אין סיבה שזה לא יעבוד, היה לי אחד כזה. עבד מצויין אבל הוא נעלם לי כנראה אחד השותפים לקח בטעות..

אז אני רוצה לקנות חדש

פורסם

עד עתה הנחתי שאין לדונגלים האלו אפשרות להמיר בזמן אמת את האות הדיגיטלי מה-BT לתצורה שהמערכת תדע לקרוא ישירות דרך ה-USB (כמו ש-asypeer תיאר, "קובץ מדומה") ושתידרש המרה כלשהי לאות אנלוגי (להלן חיבור AUX).

עושה רושם שטעיתי:

לגבי מוצר איכותי או לא, במחיר של הצ'ופצ'יקים האלו, מה כבר יש להפסיד.

אולי אם יש משהו כזה שמציע תקן גבוה יותר של BT (שלוש ומעלה) ואולי גם כזה שתומך ב-AptX (במידה וגם הטלפון שלך תומך).

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

הגיע, עובד יפה עם רמקול סיני. רק מה - ברסיבר שלי שבו יש חיבור מיוחד לאייפון (USB ) - העסק מקרטע ונשמע רע..

Sent from my iPhone using Tapatalk

• תוכן חדש...