Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3472 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם !

 

שמי איציק בן 26 טרי טרי. הרבה שאיפות יש לי ואחת מהן זה לצאת עם הרכב הפרטי שלי מהארץ במעבורת לכיוון יוון ומשם לעבור בכל היעדים המגניבים, אתגריים, ערים מרכזיות, ערי חוף ופסטיבלים באירופה - בקיצור טירוף !

* בנוגע למעבורת דיברתי רוזנפלד ועם אלאלוף, האם אתם מכירים חברות נוספות שמפעילות שירות שכזה?

* ביטוח רכב - האם יש חברת ביטוח בארץ שיכולה לבטח את הרכב או שצריך לפנות לחברת ביטוח בחו"ל? ואם בחו"ל אז כל מדינה אני צריך להחליף חברה, איך זה בדיוק עובד?

 

במידה ואתם מכירים מישהו שעשה דבר כזה או אתם בעצמכם אשמח לקבל אינפורמציה :)

 

תודה רבה !!!

 🌍Toyota Rav4 4WD 1997

×
×
  • תוכן חדש...