Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3495 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

כמו בכותרת אני חפש לרכוש ספוג גדול שיתפקד כמסנן אוויר בשלל בתי מסנני אוויר.

אני אספוג אותו בשמן מנוע לפני התקנה, וכמובן אגזור לפי מידה.

עריכה אחרונה על ידי yonatanalman
פורסם

אממ חשבת לקנות פילטרים של אופנועי שטח \ טרקטורונים ולעצב אותם איך שבא לך?

דוגמא:

10017_air-filter-suzuki-ltz-400-kawasaki-kfx-400-arctic-cat-dvx-400~4.jpg

זה פילטר שמצריך שימון, הם לא כל כך יקרים, עולים בסביבות ה 20$ באיביי, תקנה כזה ותחתוך אותו.

פורסם

אני לא חושב שאתה יכול להנדס בעצמך פילטר אוויר למכונה. יש הרבה פרמטרים שנקלחים בחשבון בעת התאמת פילטר למכלול אשר עליו הוא אמור להגן.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
אני לא חושב שאתה יכול להנדס בעצמך פילטר אוויר למכונה. יש הרבה פרמטרים שנקלחים בחשבון בעת התאמת פילטר למכלול אשר עליו הוא אמור להגן.

מדובר במסנני אוויר של כלי גינון וכדומה בסך הכל מדובר בספוג חתוך לפי מידה.

אני כן נותן חשיבות לחומר ומחפש משהו יעודי.

.IMG-20161215-WA0004.jpg

פורסם
ואי אפשר להשיג כזה יעודי לכלי גינון שלך?

כפי שאמרתי אני מתעסק הרבה ולא מעוניין לשלם 50 שקלים כל פעם עבור ספוגים כאלה.

אני מבין שזה סכום סביר כיביכול לאנשים צריכים להתפרנס, אני מעוניין לדלג על מטווחי הביניים.

מישהו יודע אולי איזה שם אני יכול להקליד בEBAY?

פורסם

יש לך פה פילטר מקורי ב 7ש"ח, אני לא חושב שהם שולחים לארץ אז תשתמש בשירות של Buy2USA, פשוט תקנה כמות גדולה של פילטרים ותסגור את הסיפור.

פורסם

לדעתי יש להם כל מה שתצטרך באתר, אני לא ממליץ להתחיל להכין פילטרים בבית.

לא בטוח שכל יצרן משתמש באותו ספוג ואותם פרמטרים כמו יצרן אחר, במחיר המצחיק שנמכר פילטר יעודי, הייתי הולך על זה ולא מחפש לעצמי הרפתקאות מיותרות.

פורסם

אני עדיין רוצה לקנות ספוג גדול שאוכל לגזור לפי הצורך עבור כל כלי שאתקל בו, ולא אזדקק להמתין למשלוח מחול.

בסך הכל מדובר במנוע קטן כל המסננים מאותו חומר ומרטיבים אותם בשמן מנוע כדי שיסננו היטב.

ההבדל בין מסננים הוא הצורה של המסנן.

• תוכן חדש...