Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3490 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום..

רציתי לדעת מה המשמעות של הנורת "בדוק מנוע" שנדלקת.

אז ככה

הרכב הוא אאודי TT שנת 2007 מנוע 2.0T גיר DSG 6

הרכב אצלי כחודשיים , ובחודשיים האלו שהוא אצלי יצא לי לעיתים נדירות לראות בלוח שעונים שנורת "בדוק מנוע" מהבהבת.. כשזה קרה לי עמדתי בצד כיבתי את האוטו הדלקתי והנורה נעלמה כאילו לא היית..

שוב.. הנורה היית מהבהבת!! ולא דלוקה באופן רציף כמו שבדרך כלל.

מתי זה קרה לי ?

כשנסעתי כמה עשרות ק"מ במהירות אדירה (לא אכתוב כאן כמה אבל המבין יבין)

האם המהירות הגבוהה היא זו שגרמה לנורת בדוק מנוע להבהב ?

ביום יום גם בנסיעות רגועות 100-180 הנורה לעולם לא נדלקה..

תודה

פורסם

כנראה שהמחשב קורא זמנית נתונים מסוימים שגורמים לו להבהב, הפתרון זה להתחבר לסורק תקלות ולראות פלט של המחשב והיסטורית דיווחים.

ותנהג רגוע יותר - בישראל אין אוטובאנים וחבל שתסכן את החיים והרישיון שלך בשביל להרגיש פרץ אדרנלין רגעי בזה שעברת את ה 200 קמ"ש.

שמור על עצמך ועל שאר האנשים בכביש.

אלון.

Xpeng P7 LR - For me

Xpeng G6 LR For the wife ;)

פורסם

יש בעיה ואתה צריך לחבר מחשב. סדוק מנוע זה יכול להעיד על כמה תקלות. לדעתי התקלה האמיתית והחמורה שלך זה שנסעת על 180- 200 בכבישים בארצנו.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

• תוכן חדש...