Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רעידות במאזדה 3 2008

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3455 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

^^תהליך הלמידה זהה, ומצויין לך בראש העמוד "מאזדה 3 שנתונים 04-09" שכוללים את הרכב שלך.

לגבי פתיחת מצערת ללא קונקטור, או שיש איזה מכשיר שמחליף את הקונקטור ויש לו סויצ' לפתיחת הפרפר או שפותחים ידנית בעדינות.

לגבי "לא להתיז פנימה ולא לנקות את הציר של הפרפר" הסיבה היחידה שאני חושב שאומרים לא לעשות את זה, זה אולי כדי לא לפגוע בשימון הציר.

תוכל לעשות את המפעולה עם ריסוס ספריי קורבורטורים על מברשת צבע קצת קשיחה ולנקות ככה את המצערת, לאחר מכן פשוט לנגב עם מטלית שלא משאירה סיבים.

לגבי אטם חדש,אם הישן עדיין תקין ואינו יבש לא אמורה להיות בעיה להשתמש בו, אולי מעט לגרז אותו וזהו

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני זקוק להנחיות ללמידה למזדה 6 2.0 מודל 2011, ומזדה 3 דור שני מודל 2009.

בפרוצדורה שצירפתי רשומים מודלים ישנים יותר - אולי זה מתאים גם לשלי אבל אולי לא. ולא הצלחתי למצוא באינטרנט.

יש למישהו רעיון?

פורסם
מחזק. היה לי את זה במזדה 6 2007 בדיוק כמו ש AloniM3 מתאר. זה לא הסתדר ולא עזר כלום. ככה האוטו.

מה שכן - אחרי ניקוי בית מצערת ו MAF האוטו מקבל זריקת מרץ - בעיקר תוספת מומנט בסל"ד נמוך. אני מתלבט אם לחזור על הפרוצדורה הזו (אך ורק במוסך!) כי הוזהרתי מספר פעמים ע"י אנשי מקצוע שעשוי להיגרם נזק וזה יגמר ברכישת בית מצערת חדש.

אצלי במזדה 6 2007 הרכב היה קופץ בטורים ובבוקר שהמנוע קר בפנייה ברחוב עם בלימה כמעט ונכבה , כך מידי בוקר .

פעם בכמה חודשים היה נכבה לי בתוך מעגל תנועה - בזמן בלימה למהירות נמוכה .

הבעיה נפתרה ברגע שהחלפתי את הפלאגים למקוריים .

פורסם

למנוע 1600 אפשר לשים מצתים רגילים, לא חושב אירדיום - מה שכן, מצתים רגילים אתה תחליף יותר בתכפיות מאשר אירידיום שמחזיקים אם אני לא טועה בין 90K ל 120 K

ויקרים משמעותית - בערך פי 4 מסט מצתים רגיל.

בחירה שלך - לי הייתה מזדה 1.6 לפני הספיריט - ההבדל בסחיבה לא כזה מורגש לאחר ששמתי אירידיום.

Xpeng P7 LR - For me

Xpeng G6 LR For the wife ;)

פורסם

נערך לניקוי בית מצערת ו MAF במזדה 6 2011 75,000 ק"מ:

1. האם לסמוך על האטם בית מצערת הקיים שאשתמש בו, או שבכל מקרה לרכוש חדש?

מקורי קיבלתי הצעה ב 316 ש"ח (מופקע לכל הדעות).

האם החליפי שמצאתי ב 120 ש"ח בלינק הבא (רק המשלוח 100 ש"ח) מתאים?

http://www.ebay.com/itm/Fuel-Injection-Throttle-Body-Mounting-Gasket-Fel-Pro-61413-/351681186949?hash=item51e1d50c85:g:Ui0AAOSwoudW7JFn&vxp=mtr

2. תהליך הלמידה - לא מוצא בשום מקום מה התהליך לשנתון הזה.

בלינק הבא מופיעות הנחיות לדגמים עד שנתון 2009. זה מתאים גם ל 2011 שלאחר המתיחת פנים? (המנוע טיפה שונה)

http://www.miata.net/garage/tsb/01-007-09-2069.pdf

פורסם

^^מנוע 1600 כמעט זהה בדור הראשון והשני(לדעתי ה2L גם אמור להיות דומה)

תהליך למידה לאחר ניתוק מצבר פריקת מעגלים ופירוק מעגלים מחשמל(וכמובן שאר העבודות)

1.תחבר חזרה את המינוס.

2.הכנס קודן (אם יש) וסובב את הסוויץ' ללא הנעה.

3.המתן כדקה עם סויץ(כמובן ללא שום צרכן עובד-מוזיקה,אוורור,מצלמת דש וכו').

4.כבא סוויץ' הוצא מפתח והמתן עוד דקה.

5.תניע את הרכב(כמובן ללא שום צרכן עובד-מוזיקה,אוורור,מצלמת דש וכו').

6.המתן כעשר דקות כאשר הרכב על P.

7.צא לסיבוב לא ארוך שבו המחשב ידגום את אופי הנהיגה שלך(פחות או יותר אגרסיבי).

8.במהלך 100KM~ המחשב אמור להמשיך לדגום אופי נהיגה, בסופם ההתנהגות של הרכב תהיה בהתאם(מצערת רגישה יותר/פחות חיסכון/ביזבוז בדלק, כמו כן הזריזות של ההאצה תושפע בהתאם לנהיגה).

במאזדה 3 2010 שלי זה עבד(היה שוני מבחינת רגישות של לחיצה על הגז ודלק)

• תוכן חדש...