Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב משפחתי יד שניה עד 55K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3472 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום

אני מחפש רכב משפחתי יד שניה. התקציב שלי עד 55K. חשוב לי קודם כל אמינות (בלי הרבה תיקונים יקרים), אחר כך צריכת דלק טובה. אחר כך נוחות בנסיעה ובתפעול.

בהתחלה חשבתי על מאזדה 3 אבל הבנתי שהיא זוללת דלק. חשבתי על קורולה אבל היא יותר יקרה. הציעו לי באוויס פוקוס 2012 רגיל וסטיישן במחיר מבצע - 45K עם אחריות ותיקון ליקויים בבדיקה. המחיר זול באופן מיוחד ואני גם יודע למה - יש בעיות עם הגיר. אז קודם כל יש אחריות יבואן לעוד שנה מעכשיו וחוץ מזה, ההפרש בין זה לבין קורולה 2011 (שנה פחות) הוא 10K אז זה מתקזז עם מחיר הגיר.

כמה שאלות:

האם צריכת הדלק של הפוקוס סבירה?

האם סביר לקנות 1.6 או שהיא חלשה מדי וכדאי ללכת על 2.0 (מה עם צריכת הדלק של שתיהן)?

ראיתי כל מיני דיווחים על בעיות אבזור (מיקום פתחי מזגן, דיבורית ועוד). מה דעתכם?

קראתי שהגיר לפעמים מזייף. עד כמה הבעיה חמורה? האם בכל הרכבים התקינו עדכון תוכנה שפותר את זה?

האם יש חיסרון בסטיישן לעומת טרנד (חוץ מזה שהוא יותר ארוך)?

ולבסוף, האם במקום זה כדאי ללכת על יונדאי 30 סטיישן (שגם מציעים שם במבצע)?

תודה

ארי

עריכה אחרונה על ידי אריג
פורסם

צריכת הדלק של המאזדה לא כ-ז-א-ת גרועה עד כדי פסילה בהנחה שאתה נוסע קילומטראז' ממוצע.

בעיות הגיר של הפוקוס לא נפתרו, ולמרות שהיא חסכונית יותר מהמאזדה 3 - הייתי מוותר עליה.

יונדאי i30 או אחותה היקה סיד/פורטה אופציה טובה בהחלט.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

תקציבך מאפשר מאזדה 3 במצב טוב והסיכון של צרות עם הגיר ושוק מת של הפוקוס בעתיד לא שווה כמה עשרות שקלים בחודש.

אל תתרשם יותר מדי מ"מבצע". יותר חשוב רכב מטופל ושמור

פורסם

תודה על התגובות.

המוסכניק שלי חסיד של היפניות. עם כל ההתקדמות של הקוריאניות הוא אומר שעדיין היפניות יותר אמינות.

תגובתכם?

פורסם

תחליף מוסכניק - ויפה שעה אחת קודם :-D המוסכניק שלך תקוע בשנות התשעים.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם
תחליף מוסכניק - ויפה שעה אחת קודם :-D המוסכניק שלך תקוע בשנות התשעים.

לא אחליף אותו בחיים.

אולי בתחום הייעוץ לקניית רכב, אבל לא בתור מוסכניק. הוא הכי טוב בעולם – מקצוען וישר כמו פלס. נותן את הנשמה בשביל הלקוח וחושב עליו לא פחות מאשר על עצמו.

פורסם

זה היה בצחוק...

המכוניות הקוראניות לא פחות טובות מהיפניות - בטח בשנים האחרונות. לא הייתי פוסל אותן בשל סטיגמה זו או אחרת.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

עכשיו בכלל שיניתי פאזה והתחלתי לחשוב על דיזל - אוקטביה או פלואנס. היתרון הוא גם בצריכת דלק (למרות שזה אולי מתקזז בטיפולים היקרים). גם התקציב שלי ירד היום ב 10k (הוצאה בלתי צפויה שנחתה).

גם על היברידי אני חושב, אולי הונדה אינסייט, למרות שהבנתי שכל ההונדות נמוכות ואי אפשר לנסוע איתן על דרכי עפר או מדרכות. לא מוצא חן בעיניי.

• תוכן חדש...