Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3516 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם .

הרכב המדובר הוא ניסאן אקו מיקרה שנת 2012 עם 125000 קילומטר .

ההילוכים ברכב אף פעם לא עברו חלק בהורדת הילוך משני לראשון או משלישי לשני ובהעלאת הילוך מראשון לשני אבל בזמן האחרון אולי בגלל הקור צריך להפעיל הרבה כוח כדי שההילוכים יעברו.(אחרי 10 דקות של נסיעה המצב הרבה יותר טוב אבל עדיין העברת הילוכים לא חלקה).

יש לציין שהרכב נקנה מליסינג וכנראה שקרעו אותו לפני . הוחלף קלאץ לפני חצי שנה וגם החוט של הידית הילוכים (שהיה מחובר עם חוט נחושת!! ).

האם החלפת שמן גיר יפתור את הבעיה?

החלפת שמן גיר זה תהליך מסובך או שאפשר לעשות זאת לבד? אם לא אפשר להמליץ לי על מוסך באזור פתח תקווה?

תודה מראש

פורסם

ממליץ לך להחליף שמן גיר ולשים שמן גיר מומלץ ע"י יצרן.

אני אישית קיבלתי המלצות חמות על שמן גיר של Motul ואכן הרגשתי כי הוא מוצלח יותר מהמקורי לאחר ההחלפה.

החלפת השמן בהחלטת יכולה לפתור את הבעיה ויכול להיות שלא, אך זו הנקודה הראשונה שיש לגשת אליה.

העבודה אינה מסובכת, סה"כ פתיחת פקק לריקון, ופתיחת פקק למילוי. אצלי בפג'ו המילוי בוצע מלמטה ולכן היה צורך להרים את הרכב.

תוכל לפנות לחברי הכנופיה, אני מאמין שהם ישמחו לעזור.

פורסם
ממליץ לך להחליף שמן גיר ולשים שמן גיר מומלץ ע"י יצרן.

אני אישית קיבלתי המלצות חמות על שמן גיר של Motul ואכן הרגשתי כי הוא מוצלח יותר מהמקורי לאחר ההחלפה.

החלפת השמן בהחלטת יכולה לפתור את הבעיה ויכול להיות שלא, אך זו הנקודה הראשונה שיש לגשת אליה.

העבודה אינה מסובכת, סה"כ פתיחת פקק לריקון, ופתיחת פקק למילוי. אצלי בפג'ו המילוי בוצע מלמטה ולכן היה צורך להרים את הרכב.

תוכל לפנות לחברי הכנופיה, אני מאמין שהם ישמחו לעזור.

אכן זה נשמע תהליך פשוט אבל אין לי ידע ברכבים בכלל ואני פוחד לגרום יותר נזק מאשר תועלת אם אעשה זאת לבד.

מי אלה חברי הכנופיה?

פורסם

תוכל לקרוא על חברי הכנופיה כאן.

תוכל לקנות שמן גיר ולשמור על הקבלה ובמידה ותרצה קבלה גם ההחלפה תצטרך לבצע זו במוסך(לא חייב מורשה, כל מוסך יוכל לבצע פעולה שכזו).

הדגש הוא על קניית שמן גיר איכותי, אחרת לא תתקדם לשום מקום.

• תוכן חדש...