Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3503 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, בדקתי עם מוסך מאזדה, הרכב טופל במורשה עד 97k ק"מ, כך שהשד לא נורא.

כרגע הנטייה שלי היא ליישר קו במוסך מאזדה, ואח"כ נראה.

צריכת דלק בין עירוני (רוב הנסיעות שלי) היא 1:12 פלוס, בדקתי את זה עם מאזדה אחרת.

לגבי ענייני פלואנס, אני חושב שאם שוקלים את ירידת הערך+ טורבו/ אינג'קטורים/ משאבת סולר- הפער די מתקזז.

פורסם

העניין הספלואנס בבין עירוני תעשה יותר מ1/18.

אך הבעיה בתקציב נמוך זה היה למצוא פלואנס דיזל שמורה.

בכול מקרה תעדכן לגבי אמינות המזדה,מעניין.

כמה זמן אתה מתכוון להחזיק בה?

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

עשעתי חישוב פעם, רכב דיזל שנקנה חדש חסך כ 100.000 ש"ח לעומת רכב זהה בנזין על פני תקופה של 7 שנים 50.000 ק"מ בשנה.

הרכב הזה נמכר במחיר בערך של מאזדה 3 2008, ובכלל לא בטוח שהיה מוכן ל "קריירה שניה" של עוד 350.000 ק"מ.

פורסם
העניין הספלואנס בבין עירוני תעשה יותר מ1/18.

אך הבעיה בתקציב נמוך זה היה למצוא פלואנס דיזל שמורה.

בכול מקרה תעדכן לגבי אמינות המזדה,מעניין.

כמה זמן אתה מתכוון להחזיק בה?

Sent from my iPhone using Tapatalk

מתכוון להחזיק כמה שהיא תחזיק...

אעדכן

פורסם

שאלה נוספת (ותודה על הסבלנות):

הרכב נעול בצמיגי typhoon מאחורה ו autogrip מקדימה.

כולם במצב די חדש.

האם הצמיגים בטיחותיים ובאיכות סבירה?

לא מצאתי תשובות ברורות ברשת

פורסם
בחלומות שלי מאזדה 3 תעשה 1 ל12, טוב אולי גם שם לא..

אתה לא יודע כלום על הרכב אין לך קבלות או תיעוד של טיפולים, זה רכב ישן 10 שנים על הכביש, והוא הולך לנסוע הרבה, אני הייתי עושה ישור קו ענק שיכלול רענון של נוזלים טיימינג משאבת מים בדיקת בלמים פילטרים פלאגים בודק תושבות מנוע ובעיקרון מחליף את כל מה שצריך וככה יודע שאתה בראש שקט ואתה ממשיך מפה עם דף חדש....לפי דעתי אולי תשקול להחליף רכב עדיף להשקיע עכשיו מאשר לשלם את זה על הדלק או טיפולים.

בנסיעה בינעירונית מאזדה 3 צורכת 1 ל12 מנסיוני האישי

• תוכן חדש...