Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7821 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אז אני אסביר מה קרה, אני בא לצאת מהחניה מסתכל שאין אף אחד הכל פנוי אני מתחיל לצאת לאט לאט ושאני עובר לנתיב השני פתאום מופעיה מכונית מהכיוון הנגדי שלי ואני לא קלטתי את זה ונכנסתי בה מקדימה לא קרה לא כלום חוץ מסדק קטן ולי שנבר הפנס איתות מקדימה והפח קצת התעקם

מי אשם?????

ונתתי לו את הפרטים שלי והוא אמר שא צריך את הפרטים של ווהוא ישלח לי עכשיו הוא אמר שלא צריך לערב משטרה כי זה שטויות

תמונה בהמשך

Suzuki Jimny

פורסם

לפי דעתי זה אשמתו והוא אומר לך לא לערב את המשטרה כי הוא יידפק...

מה פתאום נוסע נגד כיוון התנועה??!! זה בעיה שלו.. אל תוותר ותדווח על זה לסוכן הביטוח שלך!

דברי הבלים אינם מזיקים כאשר אין אוזניים לשמעם...

הדבר הכי מעצבן בעולם זה שאחותי הקטנה פורסת את הלחם עקום! צריך ללמד את זה בביה"ס!!

פורסם

באמת הוא אשם? ואם הוא ייטען שהוא לא אשם ולא היה נגד כיוון התנועה?

אבל כמו דפוק ומרוב הלחץ (פעם ראשונה ואחרונה שזה קורה לי ) !

לא לקחתי ממנו את הפרטים והוא לקח ממני

מה לעשות?

אני חחיב לציון שהיום נכנסו בנו 3 שעות מוקדם יותר שמישהו אחר נהג ברכב אבל היא אשמה אז זה בסדר

Suzuki Jimny

פורסם

תמיד כדאי לקחת פרטים - גם אני בתאונה הראשונה הקטנה שלי שכחתי מרוב הלחץ... לא נורא...

אם הוא ייצור איתך קשר תיקח פרטים שלו (תבדוק שהם אמיתייםם - כלומר תתקשר למספר שהוא ייתן לך)

ואז צור קשר עם סוכן הביטוח וספר לו את אשר קרה... אם זה נזק רק בכמה מאות שקלים והוא יסכים לשלם לך - כלומר להודות באשמה - אין מה לטרוח לערב את הביטוח...

...Carpe Diem

פורסם

לא לקחתה ממנו שום פרט מזהה? לא טלפון, לא מספר אוטו, לא כלום?

אז אם לא יתמזל מזלך, ואיך שהוא תימצא אותו, תשכח שמזה, ותתקן לבד. גם ככה מאוד יהיה קשה להוכיח אשמה אם הוא לא יודה בעצמו.

כמו שאמרתה הנזק לא גבוה, מטעויות לומדים!

פורסם

אבל שוב זה שהוא נהג בנתיב הנגדי לא מוכיך שהוא אשם בתאונה!!!!

החבר שלנו פה tisan4us הוא זה שהתחיל לנהוג ולא ראה את הרכב הבא למרות שהוא היה בנתיב שהוא לא היה צריך להיות בוא....

ויכול להיות שאם הוא היה בנתיב הרגיל שהוא היה צריך לנסוע בוא אז tisan4us היה מבחין בוא בצורה יותר טובה וכל זה לא היה קורה אבל הכל בגדר "אם"

פורסם

שאלה שאני שואל,מה אתה עשית בנתיב הנגדי גם כן? הרי ההתנגשות קרתה שם לא?

ניסית לעשות פרסה מהחנייה או משהו?

Fiat Tipo Media 1.4Ei 1994

Citroen Xsara 2001 1900 Diesel

Opel Corsa 2000 1200

פורסם
שאלה שאני שואל,מה אתה עשית בנתיב הנגדי גם כן? הרי ההתנגשות קרתה שם לא?

ניסית לעשות פרסה מהחנייה או משהו?

מה קשה להבין? יש תמונה !

Suzuki Jimny

• תוכן חדש...