Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3499 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אז היום התקשרו אליי מחברת הביטוח ורצו שאני אחדש אצלם ביטוח (כמובן שטרחו להעלות את המחיר ב450 שקל), את התעריפים של הביטוחי חובה הם לא עידכנו ואף אחד לא זוכר כנראה שמגיעה 15 אחוז הנחה, לפי איזה כתבה שקראתי כנראה שאישרו להם "איכשהו" לא לעדכן תעריפים עד ינואר 2017 למרות שההנחות הם מאוקטובר 2016, אז אם לא מבקשים לא מקבלים.

עריכה אחרונה על ידי lei1989
Detailer.gif
פורסם

אני אמור לחדש החודש את הביטוח.

הביטוח חובה עולה לי 1575 ש"ח. מחר אבקש מהסוכנת את ההנחה.

תודה רבה

Hyundai Kona 2023 1.6T

I did not lose my mind, it was mine to give away

פורסם

מהפול אמרו לי שמקבלים 15% הנחה רק אם מותקן ברכב אמובילאיי או איווקס.

על כל פנים, למרות שלא מותקן אצלי מערכות אלו, קיבלתי דרכם הצעת מחיר זולה במעל 200 שח מכלל החברות.

980 של לחובה.

פורסם

מדובר על חברות הביטוח ולא על הפול (למרות שנשלט ע"י חברות הביטוח), למי שחידש ביטוחים (חובה בלבד) באוקטובר ומעלה ולא קיבל הנחה (15%) מומלץ להתקשר ולדרוש את מה שמגיע.

אותי מעניין כמה כסף ישאר בכיסים שלהם אחרי שאנשים לא ידרשו את מה שמגיע להם, נקודה למחשבה...

Detailer.gif
פורסם
אני אמור לחדש החודש את הביטוח.

הביטוח חובה עולה לי 1575 ש"ח. מחר אבקש מהסוכנת את ההנחה.

תודה רבה

טוב אז היא חזרה אליי היום וחירטטה משהו על זה שההנחה כבר מגולמת במחיר שהיא נתנה לי..

עכשיו לך תוכיח שאין לך אחות.

Hyundai Kona 2023 1.6T

I did not lose my mind, it was mine to give away

פורסם

ממליץ לך לבדוק במחשבון ביטוח החובה מה התעריף המדוייק לפני ההנחה (המחירים קבועים ומתעדכנים פעם בשנה), אם לא הורידו לך תאיים בפנייה למפקחת על הביטוח, אם לא יתנו את ההנחה תפנה לפיקוח על הביטוח.

בהצלחה.

Detailer.gif
  • 4 שבועות מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...