Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3524 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

 

רציתי להתייעץ לגבי שיפורי אסתטיקה קטנים לאיביזה.

 

מבפנים אני באמת אוהב אותה (לפחות עם החבילת צבע - מוסיף המון צבעוניות בתוך הרכב).

 

מבחוץ הייתי ככה רוצה לתת טאץ' ממש קטן שלא יראה כמו איזה רכב משופר של ילד בן 16 כי זה הכי רחוק ממני :)

בינתיים החלפתי את הנורות ללדים תקינים. גם בפנים וגם בחוץ וזה בהחלט עשה שינוי יפה לרכב.

 

הרכב הקודם שלי היה קיה פיקנטו והוספתי דרך היבואן חבילת ניקלים ומאד אהבתי את השינוי על הרכב. בסיאט אין את האופציה.

 

רציתי לשמוע עצות - אם יש מישהו שמבין בעניין והתנסה - אני לא מעוניין לפגוע במרכב המקורי לטווח הארוך.

 

מה הכוונה ? ז"א - שאם מישהו יאמר לי שניקלים על הידיות ובחלונות יתפורר לי עוד 3 שנים וישאיר שאריות שאי אפשר לחזור אחורה - אני אוותר על התענוג.

 

אבל אם יש מישהו שמכיר מקום בארץ או חנות באיביי שאוכל להזמין את הנ"ל באיכות גבוהה אני אשמח.

פורסם
תוכל לקנות חלקים מקוריים של סיאט, בטוח שזה איכותי יותר מכל זבל סיני

 

כיסויי מראות

פס קישוט לדלת תא מטען

 

יש גם ידיות ניקל מקוריות, צריך לחפש...

 

ד״א, מה זה אומר לדים תקינים? האם זה חוקי? עובר טסט?

קודם כל תודה רבה. ראיתי את האתר הזה ואני כנראה באמת אקנה מהם. מעדיף לשלם יקר יותר ולא לקבל זבל.

 

לגבי הנורות -

התקנתי אצל הדר מ HI LED

החלפתי את פנים הרכב. זה שיפור משוגע - ממש ממליץ גם ברמת היופי וגם ברמת התאורה שמתקבלת לאחר השינוי - באמת שמיים וארץ וכמובן לא קשור לטסט.

 

באור ראשי שמתי Philips WhiteVision H4 אפקט קסנון צבע לבן 4300K שקניתי מטופ פארטס בארץ. לא טורבו לד. H4 רגילות באור לבן יחסית.

יש גם 5000 למי שרוצה יותר לבן, אני פשוט העדפתי לשמור עליו כמה שפחות "ערסי" (מתנצל על הסטיגמות זה חס וחלילה לא מכוון לאף אחד).

הדבר היחיד שלא בטוח עובר טסט - זה לד CAN BUS FREE (לא טורבו לד) שקניתי דרך הדר. ובדקתי שאין לו השפעת סינוור לעומת ההלוגן שהיה לי. הסיבה שהיה לי חשוב זה שאם כבר העלמתי את הגוון צהוב מהפנס הראשי - שהאור יום לא ידפוק את זה ויהיה גוון לבן אחיד מכל הפנס.

 

הרוורס לדעתי טיפשי להחליף אבל כל אחד והחלטותיו. כנ"ל התא מטען.

 

ולגבי האחוריים - אין לי מושג אם יש לד את האמת. זה בטוח ייתן שיפור בחוזק התאורה האחורית שזה נחמד דווקא למכוניות מאחורה אבל לא מכיר אם יש או לא.

 

לגבי הניקלים - ראיתי שאין ניקלים לחלונות וכנראה זה מסיבה מסוימת. והמראות שלי הן בצבע מיוחד מהיצרן גם ככה. אז אני אלך על הידיות וזהו. ככה אני גם יודע שאני הולך על משהו מקורי. תודה על העזרה!

 

Returnix - חפש HI-LED בפייסבוק ושלח לו הודעה. הבחור מקצוען ומחזיק רק דברים איכותיים. המחירים סבירים אבל אני העדפתי שמישהו יעשה בשבילי כי אני לא רוצה להתעסק ולהרוס חס וחלילה משהו ברכב.

פורסם

יועד בטסט לא באמת אמור להיות אכפת להם איזה נורה עומדת לך בערפל,פרקינג&DRL, כל עוד הן בגוון לבן סביר(בין לבן נקי וקריר לבין לבן עם מעט גוון מתכתי\תכלת) הם לא אמורים לעשות דבר...

 

תתחדש ונראה לי שראיתי את הרכב באחד הפוסטים של הדר בפייס, רכב בובה :)

×
×
  • תוכן חדש...