Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3198 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ברוך הבא לחיים האמיתיים, חוץ מאשר מליונירים, החופש הזה לא קיים אצל אף אחד וגם אצלם, לא תמיד.

גם מי שזה קיים אצלו לרוב מרגיש ריקנות.

אנחנו צריכים את האתגרים, המאבקים וההתמודדויות כי זה חלק מה DNA שלנו.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תגובות 293
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

I didn't think the topic was about income vs. happiness, my understanding is the question was who reached FINANCIAL FREEDOM.

Regardless of what you're doing for living, how high is your income, this is a common goal for anyone, doesn't mean you'll quit working, but you don't have to work. so again, who can sustain their life style without going to work? I know won't be there anytime soon

פורסם (נערך)
אני שכיר ומבחינתי - לקום כל יום בריא, ללכת לעבודה, לפגוש חברים לעבודה, ליצור דברים, להרוויח את לחמי ולחזור למשפחה אוהבת, זה כל מה שאני צריך בחיים.

המשפט החשוב ביותר בשרשור.

בעבר עבדתי בעבודה שחשבתי שמתגמלת מאד מבחינה מקצועית. היתה כרוכה בשעו ארוכות מאד, כולל לא מעט משמרות לילה.

יום אחד מצאתי בתיבה שלי מכתב פיטורין. מצאתי עבודה אחרת במקצוע, ללא משמרות, אבל הייתי די מתוסכל כיון שחשבתי שהעבודה תהיה משעממת.

את התשובה קיבלתי בשני שלבים:

1. כמה שבועות אחרי השינוי אחד הילדים האיר* ש"סוף סוף אבא בא כל יום הביתה".

2. כעבור מספר חודשים הבנתי באופן סופי שאולי העבודה החדשה לא תקדם אותי בסולם הקצועי, אבל בכל זאת עדיין מאתגרת, אם כי בדרך שונה. כיום הדבר שמתסכל אותי ביותר הוא כאשר יש לי "שעות מתות" בימים עם מיעוט לקוחות.

חז"ל אמרו ש"שלושה דברים מרחיבים דעתו של אדם: אשה נאה, דירה נאה וכלים נאים". יש לי כל אלה. והכיף הכי גדול הוא לצאת לחופשה עם כל החבורה, או סתם להתמרח אתם על הספה בסלון, לספוג את החיצים החדים של הבנים (וגם לנעוץ בהם קצת מהחיצים שלי), ולהרגיש את הביחד המשפחתי.

*המשפט היה בהחלט בבחינת הארה, לא סתם הערה.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
סתם להתמרח אתם על הספה בסלון, לספוג את החיצים החדים של הבנים (וגם לנעוץ בהם קצת מהחיצים שלי), ולהרגיש את הביחד המשפחתי.

אם כן, חברים, אפשר לסגור את הבאסטה. מסתמן שמשמעות החיים הרבה יותר פשוטה ממה שחשבנו והיא מתבטאת בצורת תחרות פוקים עם בני המשפחה. רצויה ספת בד להזרקה מיטבית.

:-P

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם (נערך)

מאור - כידוע חיפה עשירה במקורות לסולפידים, בשביל זה לא צריך משפחה.

לעומת זאת, לשון חדה זה עניין אחר.

בוא נמתין 25 שנה לשוודים שאני מאחל שיהיו לך.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
אני מקווה שכשתגיע ל120 שלך לא תמות עם התאווה ביד "כאן שוכב סבא ניקו המנוח שאף בגיל גבורות לא ידע שובע" :lol:

כפוף לשינויים, אבל התוכנית שלי היא להתחיל לעשות סמים קשים כשאגיע לגיל גבורות ולא יהיה מה להפסיד.

נכד: סבא שלי נפטר

חבר שלו: אוי, מה היה לו?

נכד: חמישים גרם קוקאין תוך שבוע

חבר שלו:

נכד:

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

מה אתה רוצה: זה לעלות לשמיים בכייף.

אצלי המקרה יותר קשה, אפשר ומנסה לצאת.

ואז שמים לי עוד חתיכה במלכודת, ואני נכנס פנימה בכייף ובצליעה :wink:.

כל העניין הוא העניין והאתגרים, ולמצוא סיפוק בחיים, בין אם בעבודה תחביב / בחורות.

ברגע שיש אתגרים ודברים מעניינים, מתעוררים בכייף למירוץ/יום העבודה.

(כדוגמה - תיקון ממטרה שמשפריצה רק לכיוון אחד - הגשש החיוור)

תחשוב על ההוא שעשה 30 שנה את השפריץ שפרץ בממטרות - זה קשה.

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם
אם הבנתי את כוונתך נכון מ"לפרוש ממרוץ העכברים", אני הייתי שף, עבדתי 14 שעות ביום כמו חמור, לחץ עבודה תמידי, עבודה שכוללת ימי שישי בערב, שבתות, חגים, מתי שכל עם ישראל יוצא לבלות ולטיל ולאכול, אלו שעות הלחץ הכי גדולות שלי בעבודה.

.

מבין אותך לגמרי.

אני נמצא באותו מקצוע (שף) ובעשור האחרון אני פשוט לא יכול לסבול את המתח/שעות עבודה שוחקות/חגים ושבתות/לרצות מחדש סועדים. לאחרונה עולים בי שוב ושוב ערעורי פרישה. הבעיה שאני עושה את זה הכי טוב -צד שני זה שוחק אותי נפשית ופיזית (כבר לא ילד) עד כדי תסכול -במיוחד בשנים האחרונות.

מה לעשות? אין לי כרגע שום אלטרנטיבה אחרת כי אני לא מספיק אמיץ לשינוי. שינוי תחום בגיל מתקדם

זה הימור שיכול להצליח ואולי לא. בלי להזכיר את התגמול שיהיה נמוך לאין שיעור ממה שאני רגיל.

החלטה לא פשוטה.

פורסם
תיזהר שהג'ני לא ייצא עליך.....

אם היה שם ג'יני אלאדין היה מתעוור כבר מזמן.

אני מקווה שכשתגיע ל120 שלך לא תמות עם התאווה ביד "כאן שוכב סבא ניקו המנוח שאף בגיל גבורות לא ידע שובע" :lol:

למה לא? בגיל 80 זה הכי נחשב כי זה ממש הישג :)

שווארמה?

או שווארמה. זו תאווה אמיתית!

פעם לפני שיצאתי לאיזו מסיבה סבא שלי אמר לי "תאכל משהו". אמרתי שאני לא רעב ובא לי לצאת בלה בלה.

אמר לי פתגם יפה: אהבה (חרמנות) באה והולכת, אבל תיאבון נשאר תמיד. מאז אני לא מפסיד ארוחה בשביל כלום :roll:

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
אני מקנא באנשים מהסוג הזה. יכול להיות שיום אחד גם אני אשתגע למצב הזה :

מה יקרה כשיתפוצץ לו מנוע?

מה יקרה אם הוא ירצה ילדים או אישה?

לא מתככנים להשתמש כחנוכיה - תמיד זה יכול לגמור על הראש של מישהו... :wink:

אין ספק. היופי חולף, אבל הרפס הוא נצחי.

בסוף יבוא אחמד וירסס איך שיצא לו.
פורסם

אף אחד לא אמר שאין שום קשיים והתמודדויות. אני מניח שהוא שומר קצת כסף בצד למצבים כאלה, הוא מרויח כסף מיוטיוב ומפרוייקטים קטנים שהוא עושה מידי פעם. הוא לא צריך הרבה כסף ואת הרוב הוא מצליח לחסוך.

אישה וילדים ? הוא כמו די הרבה אחרים לא מרגיש צורך להתחתן, זה לא נדיר היום היו פה כמה שירשורים על הנושא ויש לא מעט אנשים כאן בפורום שחושבים בצורה דומה.

פורסם

ולז**ן הוא לא מרגיש צורך?

לא מתככנים להשתמש כחנוכיה - תמיד זה יכול לגמור על הראש של מישהו... :wink:

אין ספק. היופי חולף, אבל הרפס הוא נצחי.

בסוף יבוא אחמד וירסס איך שיצא לו.
פורסם

יש לי חבר שנסע לאירופה לטיול קראוונים וחזר אחרי 4 שנים נשוי ועם 2 ילדים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...