Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אוזניות גדולות טובות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3450 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
ל-M50 לא צריך שום מגבר.

אתה רוצה להכין רשימה?

תתחיל לקרוא?

שוט.

רק לרקורד- לפני כמה שנים הייתי קורא המון בhead-fi... פשוט שכחתי את הסיסמה של היוזר שלי שם אז שאלתי פה :)

עריכה- ניסיתי למצוא עכשו את הביקורות שאמרו שהM50 משתפרות משמעותית עם מגבר אבל לא מוצא... ננסה שוב מחר.

עריכה אחרונה על ידי I.G

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם

ה QC25 של BOSE מצויינות בבידוד רעשים, אבל בפן המוזיקלי הן טובות, אבל לא מדהימות.

מדובר בדגם יוצא שמוחלף ע"י ה QC35 עם BT

זה מוצר חובה!!!! בטיסות (איך חייתי עד היום בלי) שמשדרג כל טיסה.

לדעתי, בגלל שמדובר בדגם יוצא המחיר עשוי לרדת.

בבית אני משתמש בסדרת הסטודיו של SONY - mdr7506 , אין דברים כאלה...

אבל סאונד בסופו של יום הוא כמו צבע, לכל אחד העדפה משלו.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
ל-M50 לא צריך שום מגבר.

אין לך מושג על מה אתה מדבר. האוזניות האלה קיבלו חיים אחרים אחרי שהן הוגברו. זה לא רק עניין הווליום, הגברה בריאה משנה את כל האופן בו האלמנט מתנהג ובהתאם גם נשמע.

אנשים חושבים שהגברה היא רק כדי לקבל ווליום יותר גבוה וזה ממש לא ככה. אותו הנ"ל תקף גם למערכות אודיו לרכב למשל, גם בווליום נמוך יש הבדל משמעותי בסאונד היוצא מרמקולים שמוגברים ע"י מגבר של רדיו דיסק לבין מגבר אמיתי.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

איתמר ידידי. סאונד הוא עיניין סובייקטיבי.

לאוזניות הנ"ל לא צריך מגבר הן 38 אוהם. אתה מדבר אולי על dac משולב .

Sent from my LG-H960

פורסם

סאונד בהגדרתו הוא עניין מאוד סובייקטיבי, אבל זה ממש לא סובייקטיבי, זה עניין חשמלי-פיזיקלי. זה קשור ליכולת של המגבר לשלוט על האלמנט.

אתה מוזמן לבוא אלי ולשמוע בעצמך איך באותו הווליום בדיוק האוזניות נשמעות שונה לחלוטין דרך אותו כרטיס הקול (Asus Essence STX), פעם ביציאה רגילה ופעם ביציאה מוגברת.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

מתעלק על השרשור...

גם אני מחפש אוזניות שישמשו בעיקר לטיסות ונסיעות ארוכות

תקציב עד 200 שח

ראיתי באמזון אוזניות של sms בתקציב הזה כדאי? יש משהו מומלץ יותר?

תודה רבה

פורסם

AKG- K518dj. אין להן מתחרים בתקציב הזה.

הבעיה היחידה איתן זה כבל של 2.5 מטר :)

ותוציא את הספוגית שיש בתוך האוזנייה, זה פותח קצת את הסאונד.

פורסם
ה QC25 של BOSE מצויינות בבידוד רעשים, אבל בפן המוזיקלי הן טובות, אבל לא מדהימות.

מדובר בדגם יוצא שמוחלף ע"י ה QC35 עם BT

זה מוצר חובה!!!! בטיסות (איך חייתי עד היום בלי) שמשדרג כל טיסה.

לדעתי, בגלל שמדובר בדגם יוצא המחיר עשוי לרדת.

מחזק. אצלי יש את ה-QC20 שהן לא פחות טובות בבידוד רעשים, אבל קצת פחות מרשימות בסאונד. מבחינתי זה פחות קריטי כי הן בעיקר משמשות בטיסות או נסיעות ארוכות ושם זה לגמרי משדרג לחלוטין את החוויה. אשכרה כל פעם שאני מוריד אותן בסוף הטיסה אני בשוק כמה רעש יש מסביב. ואגב, ההנחתת רעשים עוזרת המון גם באיכות השמע - באוזניות בלי ביטול רעש צריך להגביר משמעותית את הווליום בשביל לכסות על רעשי הסביבה.

אגב, לפחות באירופה בוז עשו טריק קצת מלוכלך עם הדגם החדש - העלו את המחיר מ-300 ל-350, ובמקביל הורידו רק באיזה 30-40 יורו את המחיר של ה-20 וה-25.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם (נערך)

בניגוד להמלצה הרווחת (גם ברשת) על ה ATH-M50\M50x, אלו לא אוזניות שאפשר לסבול למשך יותר משעה. כן, הסאונד טוב.. מגברים של סמרטפונים דוחפים אותן לא רע, אבל תוך 45-60 דקות כבר בלתי נסבל להשאיר אותן על הראש והאוזניים כואבות פצצות.

ניסיתי את כל המצבים האפשריים (בכולם הן הדוקות מדי) מלבד החלפה של הכריות, שלזה אין לי עצבים ובנוסף לזה נראה שגם הערוץ הימני החל להשמע חלש יותר והגיע הזמן לממש אחריות.

נמנע מלהמליץ עליהן ; חפש פתרונות אחרים.

עריכה אחרונה על ידי ALÞћÃ
פורסם

טוב, אש נמצאה האבידה- רק שכחתי כמה המצב האסטטי שלהן היה גרוע (הציפוי הפלאסטי התחיל להתקלף\ להמרח)

אני עדין חושב לקנות להן תחליף ובגלל שאני יכול למשוך עד הבלאק פריידי, אשמח גם להמלצה על אתרים טובים ששולחים לארץ (אני בעוד שבוע באיטליה, אם יש שם משהו אז גם טוב)

הבוס מבחינתי לא רלוונטיות אז נראה לי שמיצינו אותן. ביליתי מאות שעות על הרכבת עם ה518 בכל שעות היממה ובכל הקווים, ואף פעם לא הייתה לי בעיה להרדם כמו תינוק. אז גם מטוס הן ישרדו.

הM50 טיפה מבוזבזות בלי מגבר (אלא אם המחיר שלהן יהייה ממש אטרקטיבי)- את הסוגיה של הנוחות גם ראיתי אבל פחות מטריד אותי- אם אני מסתדר 3-4 שעות ברצף עם הAKG לא נראה לי שזה יהייה גרוע יותר.

איפה אנטולי כשצריך אותו?

פורסם

תאכלס?

הייתי קונה :)

אבל הוא תמיד ידע גם מה להמליץ בתקציב- משהו משנות השמונים כולל מגבר

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

יחד עם זאת מדובר באוזניות שמחייבות הגברה ממגבר אוזניות או רסיבר סטריאו, זה הבדל של שמיים וארץ.

סאונד בהגדרתו הוא עניין מאוד סובייקטיבי, אבל זה ממש לא סובייקטיבי, זה עניין חשמלי-פיזיקלי. זה קשור ליכולת של המגבר לשלוט על האלמנט.

אתה מוזמן לבוא אלי ולשמוע בעצמך איך באותו הווליום בדיוק האוזניות נשמעות שונה לחלוטין דרך אותו כרטיס הקול (Asus Essence STX), פעם ביציאה רגילה ופעם ביציאה מוגברת.

מקפיץ כדי לשתף.

אתמול בערב ולאחר הפסקת חשמל שבק חיים המחשב הראשי בבית, זה שמותקן בו הכרטיס קול של ASUS ושבו אני שומע מוזיקה על בסיס יומי.

עברתי למחשב חלופי וחיברתי את האוזניות, ATH-M50 של אודיו טכניקה.

הבדל של שמיים וארץ. הסאונד הפך להיות אנמי, לא מאוזן ועם קליפינג מוחשי :?

אז מה אני בא לומר? שכל מי ששוקל לרכוש אוזניות טובות שיקח בחשבון שיש גם צורך בהגברה נאותה, במינימום של המינימום זו יציאת אוזניות של רסיבר טוב. כרטיס קול סטנדרטי של מחשב או סמארטפון לא מדגדגים את היכולות של אוזניות טובות, גם אם נראה ששומעים בהן "מספיק חזק".

• תוכן חדש...