Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3550 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
עידן - האם אתה רוכש יהלומים שהם עדיין בשלב הפחם?

[emoji13]

זה לא באמת נראה כמו פחם ;)

יהלום בצורתו הגולמית נראה כמו אבן, עד כדי כך שכנראה שאם אזרוק כמה יהלומים גולמיים כאלה בפתח ביתך אתה כנראה תבעט או תטאטא אותם לפח הקרוב :)

ולא, כרגע לא מתעסק עם גלם.

והנה משהו שאולי יפתיע אותך- בגוף האדם יש את היסודות שמהם נוצר יהלום וישנן כמה חברות בעולם שמציעות שירות של שריפת גופות והפקת יהלום מגופת המנוח.

מגופת אדם בוגר אפשר להפיק יהלום במשקל 1-1.25 קרט.

תכלס נראה לי פתרון עדיף על פני כד מלא באפר...

;)

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תגובות 71
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
נוצר יהלום וישנן כמה חברות בעולם שמציעות שירות של שריפת גופות והפקת יהלום מגופת המנוח.

;)

כמה זה בכסף 1-1.25 קרט? X

ההפקה עולה 2X

אכבר עיסקה

אבל יפה לשים בויטרינה ליד הקריסטלים

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

יהלום בצורתו הגולמית נראה כמו אבן, עד כדי כך שכנראה שאם אזרוק כמה יהלומים גולמיים כאלה בפתח ביתך אתה כנראה תבעט או תטאטא אותם לפח הקרוב :)

והנה משהו שאולי יפתיע אותך- בגוף האדם יש את היסודות שמהם נוצר יהלום וישנן כמה חברות בעולם שמציעות שירות של שריפת גופות והפקת יהלום מגופת המנוח.

;)

לא היה לי שמץ. רץ לשנות את הצוואה.

ולגבי המתנה, אני גם בעד משהו פחות חומרי - חופשה, הבאת משפחה/חברים בהפתעה.

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

;)

אז אתה אומר שמעכשיו במקום טבעת של סבתא תהיה טבעת עם סבתא?

פורסם

אני עם michaelbe6.

מתנה חומרית נשכחת מהר מאוד, אחרי שהחידוש חולף. בדרך כלל עניין של ימים או שבועות.

נסה לארגן לה משהו חוויתי - טיול אקזוטי או משהו דומה. את החוויות מטיול (או משהו מקביל) לא שוכחים הרבה שנים לאחר שהמכונית החדשה נגרטת והתכשיט מוחלף.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

חזרתי לעדכן.

אז קניתי לאישה מרצדס CLS 550 שחורה.

הרכב היה ברשותינו יומיים והיום החזרנו אותו כי היא לא הרגישה שזה משהו שמענין אותה.

קיבלנו את מלוא הכסף חזרה ואת הרכב שלנו חזרה.

שוחנו על הנושא ואישתי החליטה לאפשר לי לרכוש לה יהלום חדש (ארחיב בסוף בנוגע לחופשה\טיול).

כרגע נראה שנלך על משהו סביב 1.6 קארט שראינוץ

EDEN אני אשלח לך הודעה פרטית בעוד שניה.

מבחינתי היהלום חוסך לי משהו כמו 40 אלף דולר.

אישתי רצה יהלום חדש מזה זמן מה ותמיד החלטתנו כפי שאתם כתבם שזה סתם לא שווה את זה.

בנושא חופשות, זה משהו שאנחנו נוהגים לעשות בכל הזדמנות ואין חודש שאנחנו לא מבלים סופש מחוץ לבית.

תודה רבה לכולם על הדעות ועזרה.

New - Acura NSX 573BHP of Hybrid Awesomeness

Old - Cadillac CTS-V V8 6.2 562 BHP

Older Subaru legacy 3.6R AWD limited

Oldest - Volvo S60 AWD 240 BHP haldex 4X4

פורסם

אני רוצה לשאול על מנת להבין, כי אני באמת לא מתחבר לזה ואשמח לדעת איך חושב הצד ששונה ממני בנושא הזה, יהלום חדש, למה זה טוב?

מה מניע אותך לבחור דווקא בזה?

למה זה יגרום לאישתך, מה היא תרגיש?

בקיצור, מה עובר לכם בראש?

רק כדי שתרד לסף דעתי אתן דוגמה, אם היו אומרים לי שאני צריך לבחור בין יהלום (ללא אפשרות למכור או להחליף אותו) לבין ארוחת סטייק טובה אני בשיא הכנות הייתי בוחר בסטייק.

הסטייק טעים, מזין, חוויתי, אפשר להתענג עליו, לדון על טעמו, להזכר בו ובחוויה שהוא ליווה.

היהלום הוא אבן, יש משהו שהוא עושה טוב חוץ משופוני?

אגב, אני לא מזלזל בערך השופוני, יש אנשים שזה ערך נעלה וחשוב אצלהם, גם זה הסבר מתקבל על הדעת.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

כשתהיה אישה תבין את ערכו של יהלום

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אני גם לא מבין את הבהלה ליהלומים. בשנה-שנתיים הראשונות עם בת הזוג שלי גם היא לא הבינה את הקטע עם יהלומים ובכלל לא התלהבה מהם (הרגשתי בר מזל) ולאחרונה נראה כאילו גם לה זה מתחיל לעשות משהו.

אני בחיים לא אצליח להבדיל בין קריסטל ליהלום לצורך העניין. נראה לי שגם בת הזוג שלי לא היתה מבדילה.

בשורה התחתונה אם יש משאב שכדאי להשקיע בו לדעתי זה זהב ולא יהלומים.

לגבי מתנה לאישה, אם יהלום זה מה שהיא רוצה - יהלום זה מה שתתן לה. יש משפט שנרשם באבן, ונראה לי שהוא גם אחד מעשרת הדיברות: Happy Wife - Happy life :)

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

• תוכן חדש...