Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3540 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

חשבתי ללמוד קורס PHP שיתן לי ידע השאלה אם זה מספיק קורס ללא תואר במדעי המחשב?

אני מעוניין להתמקצע רק בתחום הזה בלבד.

אין לי ניסיון בכלל בפיתוח או בשפות שונות

תודה.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

אין דבר כזה תחום PHP בלבד.

אתה יכול ללמוד רק PHP אבל מהר מאוד תבין שזו שפה שב 99.9 אחוז מהמקרים משמשת כחלק מפלטפורמה של עוד שפות, לצורך בנייה של מוצר מקוון סופי.

ואם זה קצת high level מדי אז בקצת יותר טכני - PHP זו שפת servet side שכל מה שהיא עושה בסופו של דבר זה להדפיס טקסט. הטקסט הזה הוא בסופו של דבר html, javascript או משהו דומה, וה PHP מגיע כאן כדי לאפשר יכולות דינמיות לאותו אתר html שבפועל חלק ממנו מודפס דינמית בעזרת ה PHP. יכולות דינמיות זה למשל קריאה של נתונים מבסיס נתונים, ניהול קבצים ברקע וכו.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי Alon_A

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

בשביל להיות מפתח/מתכנת PHP צריך ללמוד JAVA?

כי אני רואה הרבה נגיד מודעות דרושים שדרוש מפתח PHP. מפתח כזה לא מתעסק רק בPHP?

השאלה מאיפה מתחילים כדי לעסוק בזה רק בתואר אקדמי?

פורסם

אין קשר בין JAVA ל PHP

יש קשר בין JAVASCRIPT ל PHP

PHP משמש לבניית אתרים, הוא המנוע שנותן לך דינמיות, אבל עדיין אתה צריך להציג את הנתונים, וכאן משתלבים עוד הרבה שפות

אני מתכנת PHP מגיל קטן, ניסיתי כמה שאני יכול להתעסק רק בזה (כשהתעסקתי בתכנות) אבל המציאות הכתיבה לי ללמוד דברים נוספים

HTML, CSS, JS לכל הפחות

אני מציע לך להקדיש כמה שעות וללמוד קצת PHP, להבין מה זה ואיך זה עובד, יש מיליוני מדריכים ..

פורסם

הבנתי תודה.

חשבתי על הקורס הזה של הטכניון לימודי חוץ.

השאלה אם הוא מספיק מקיף ונותן ידע מקצועי טוב.

יש לך מדריכים שניתן להתחיל מהם? עדיין אני חושב שאצטרך ללמוד מקיף במקום מסודר

אבל טוב לדעת רקע בסיסי לפחות בהתחלה.

https://cont-edu.technion.ac.il/programs/%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91%D7%99%D7%9D-%D7%95%D7%98%D7%9B%D7%A0%D7%95%D7%9C%D7%95%D7%92%D7%99%D7%94/%D7%A4%D7%99%D7%AA%D7%95%D7%97-%D7%90%D7%AA%D7%A8%D7%99-%D7%90%D7%99%D7%A0%D7%98%D7%A8%D7%A0%D7%98/

פורסם

בצעירותי התעסקתי הרבה בphp בגלל אובססיה לmodים של phpbb/punbb/invisionboard, אני מדבר על 15 שנה אחורה +-

כל מה שלמדתי הגיע מהmanual שהבחור מעלי קישר, לא צריך שום קורס של הטכניון בשביל זה.

את הבסיס (וקצת-הרבה מעבר) אפשר ללמוד לבד בבית מול המחשב ללא שום בעיה כל עוד יש לך את הסבלנות לזה.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

תודה אשב על זה יותר מאוחר.

אפשר ללמוד את כול זה לבד בבית? יש לי סבלנות למידה השאלה אם אצליח לבד ללמוד את הכול ללא יד מכוונת.

• HTML, DHTML, CSS, Javascript, Ajax וגם mySQL?י

פורסם

אף אחד לא אומר שתצליח לבנות אתר כמו microsoft.com או פייסבוק כבר ביום הראשון, אבל לאט לאט תלמד ותבין שזה לא תורה מסיני

הבסיס הוא php+html, זה ה barebones, משם הכל מתחיל

לאט לאט תרחיב את הידע לכל השאר (mysql, css, js, ajax, html5 וכו')

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

אפשר ללמוד הכל בבית לבד.

הנה רעיון למשימה:

תתחיל בהתקנה של WAMP במחשב הביתי. לפני זה תחפש ותבין מה זה WAMP ולמה אתה צריך את זה.

אחרי שהתקנת בהצלחה, בנה לך אתר פשוט שכל מה שהוא מכיל זה עמוד אחד בו מוצגת לך טבלה פשוטה בעלת שורה אחת ושתי עמודות, בעמודה ראשונה השם שלך ובעמודה השניה Hello World.

דאג שהעמוד הזה יווצר באמצעות קוד PHP.

פורסם

JS בעיקר

HTML5 וCSS או CSS3

משכורת התחלתית תהיה לך סביב ה7, אחרי כמה שנים אתה צפוי להשתדרג ל12-15 תלוי בכישורים שלך.

חבר שלי היה בדילמה די דומה לשלך. הוא ממש רצה להיכנס לתחום ההיי טק אך אין לו תואר והניסיון הצבאי שלו הוא ביחידה טכנולוגית אך תפקידו לא היה טכנולוגי.

בסופו של דבר הומלץ לו בחום לשפר את ציון הפסיכומטרי שלו והוא עבד כמדריך פסיכומטרי (עם משכורת מאוד מכובדת, הופתעתי לטובה) והיום הוא עובד באנליזה (בחברת היי טק אבל זה לא מחייב). השאלה אם אתה חושב שיש לך את היכולת להוציא מעל 700/720 פסיכו'. אם כן, ממליץ לך ללכת על זה בתור שיפור איכות החיים.

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם (נערך)

הייתי ממליץ בשלב זה לסיים התקנת WAMP לפני מחשבות על שכר, קרנות השתלמות ו720 בפסיכו :)

הבחור רוצה ללמוד PHP, על הכייפאק, אם הוא רוצה להשתלב בשוק העבודה בהייטק כמפתח WEB זה כבר עניין אחר לחלוטין (שחלק ממנו זה ללמוד PHP) והיו הרבה שרשורים בנושא, אפשר להריץ חיפוש.

עריכה אחרונה על ידי Alon_A

פורסם

ברגע שיתפנה לי זמן אנסה להתקין WAMP תודה אלון.

פסיכומטרי? אתה מתכון ללכת לכיון של תואר אקדמי במדעי המחשב?

חשבתי יותר על לעבוד בתחום הפיתוח אתרים, ולא יודע אם בשביל זה אצטרך תואר אקדמי

למרות שנתקלתי פה ושם מעסיקים שדורשים אפילו לזה תואר במדעי המחשב.

פורסם

ידידי, תריץ חיפוש על שרשורים בסגנון "רוצה לעבוד בהייטק כמפתח מה לעשות", יש את השרשור והסיכום המצויין של אור (oryo) בנושא ויש עוד מספר שרשורים בנושא.

אני לא נותן לך לינק כי אני בסלולרי וזה לא נוח.

פורסם

• תוכן חדש...