Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3554 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי בעיה ברכב.

כשהמזגן עובד על קור בלבד (איוורור וחום לא משפיע) ואני על ניוטרל/פרקינג או בכללי שהרכב על עצירה גם לפני רמזור אני מרגיש טיפה רעידות שבאות מהגה ואני מרגיש רעידות שבאות ישירות מהמנוע. הסל''ד בסדר גמור. פתחתי מכסה מנוע ורציתי לדעת אם מדובר בתושבת מנוע אבל לצערי אני לא הכי מבין שבעולם ולא הצלחתי להבחין אם התושבת שחוקה או שבורה. אני חושב שפשוט המזגן מפעיל עומס על תושבת שכבר מתה אבל אני עדיין לא סבור ב100 אחוז שזה זה אבל לפי מה שקראתי בפורומים בחו''ל שקשורים לרכב וגם כאן בארץ אולי זה תושבת מנוע. אשמח אם מישהו יכול לתת לי תשובה יותר ברורה ואם תוכלו להגיד לי אם ובמידה מדובר בזה, לאיזה תושבות מומלץ להחליף במידה ואין ברשותי כסף למקורי? ועוד שאלה שלא קשורה לנושא הזה.

יש לי מקדימה פנסי לד (כנראה מי שמכר לי את הרכב שם אותם) ווזה עושה אור לבן במקום צהוב אבל זה לא מסנוור האם הדבר הזה עובר טסט (הוא עבר טסט עם זה אבל הוא די מקומבן אז לא יודע איך זה יהיה איתי)?

תודה רבה למי שיעזור .

• תוכן חדש...