Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7816 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יש גיל שמגיעים אליו ובו מפרידים בין עולם המציאות לעולם הדימיונות...

(אתה יודע... סנטה קלאוס לא קיים, אין ערפדים בעולם ולך אין סקיילין וכו').

מצשהו גורם לי לחשוב שסתם צחקתי אחי :wink:

אין לי באמת סקייליין נו ... נו באמת שאין לי , לא לא באמת אין לי סקייליין ...

יש לי סתם איזה פרארי 360 :-) לא משהו רציני

ים long time no

• תגובות 78
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אחלה סקירות וח"ח על ההשקעה.

אלה הגרסאות האמריקאיות למכוניות ספורט? חבל שסיבובים הם לא יכולות לקחת.

מאזדה מיאטה, טעם החיים.

פורסם

עוד פעם הויכוח הזה על סיבובים...

טוב אז נכון שאת נס הרים אי אפשר לעשות עם איזה אמרקאית בגלל המיימדים...

אבל בוא תנסה להביא את כל הגרוטעות הצרפתיות והיפניות ובאוואריות שלך מ שער הגיא עד לכניסה לירושליים.

קיום סל השיפורים ו ה אפטרמרקט של המכניות האלה מגיע למצב כזה שאתה מגיעה לרמה של התנהגות של קארט. ויש כבר כמה אקזפלרים כאלה מסתובבים בארץ ובסופו של דבר משקל? לא יודע אבל הבהמה

האמרקאית שלי כולה שוקלת 1.326 טון...

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם
עוד פעם הויכוח הזה על סיבובים...

טוב אז נכון שאת נס הרים אי אפשר לעשות עם איזה אמרקאית בגלל המיימדים...

אבל בוא תנסה להביא את כל הגרוטעות הצרפתיות והיפניות ובאוואריות שלך מ שער הגיא עד לכניסה לירושליים.

קיום סל השיפורים ו ה אפטרמרקט של המכניות האלה מגיע למצב כזה שאתה מגיעה לרמה של התנהגות של קארט. ויש כבר כמה אקזפלרים כאלה מסתובבים בארץ ובסופו של דבר משקל? לא יודע אבל הבהמה

האמרקאית שלי כולה שוקלת 1.326 טון...

:mm_yeah::mm_yeah::mm_yeah:

איזה יש לך?

dirty old man

need love too

פורסם

ועכשיו למכונית האחרונה בכתבה.

פורד מוסטנג קבריולט- 304 כוחות סוס

מופע הרטרו של פורד נמשך עם המוסטנג קבריולט, שנראית כאן בתמונות בלעדיות.

גורמים שונים טוענים שהגרסה חסרת הגג הקשיח תמיד הייתה בתוכניות לגבי המוסטנג, דבר שמבשר טובות לגבי היכולת של המוסטנג הזו.

פורד ערכה מספר שינויים טכניים ברכב, כולל הקשחת מתלים, במטרה לשפר את איכויות הנסיעה והאחיזה. פורד התקינה גג אשר מופעל בכפתור שבאחוריו חלון זכוכית.

בינתיים מוצעות שתי גרסאות למוסטנג הזו- 202 כוחות סוס ממנוע 4.0 ליטר V6, ו-300 כוחות סוס ממנוע 4.6 ליטר V8.

יש לצפות למוסטנג קופה בעלת 500 כוחות סוס לקראת סוף 2005 עם מנוע 5.4 ליטר V8 בעל סופרצ'רג'ר ומתלים אחוריים עצמאיים לגמרי.

דטרויט פשוט אינה מסוגלת לעמוד בפני כל הפונים האלה...

51511465940_mustang.jpg

5151147427_mustang.jpg

5151147890_mustang.jpg

5151147131_mustang.jpg

515114717111_mustang.jpg

תהנו.

אדם.

פורסם

פשוט יאמי .....

מה שממש מבעס שלא נראה רכבים כאלה בכלל בארץ...

פשוט חבל....

טוב מה לעשות שאין יבוא סדיר של מפלצות אמרקאיות.

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם

לא יודע מה אתם מתלהבים ממכוניות אמריקאיות ...והן עולות זול רק בגלל שהן בנויות לסינוע בקו ישר בחוסר נוחות מוחלטת ולבזבז ליטר על כל קילומטר נסיעה .....וגם בגלל שהן מורכבות מחומרים זולים ועלובים ..וחוץ מהוייפר שהיא פצצה ...הקרובט החדשה לדעתי הקדימה שלה מכוער ...הישנה יותר יפה ....והמוסטנג פשוט מסריחה לגמרי לדעתי ...תסתכלו על ההיא שלמעלה עם המגנזיות הזה ...לאווניס שלנו יש מגנזיום יותר יפה מזה ....

קיצור יאן מה להתלהב הם היו מתים להגיע לרמה של הבווריות ...ולא ניכנס אפילו לאיטלקיות ...

פורסם
לא יודע מה אתם מתלהבים ממכוניות אמריקאיות ...והן עולות זול רק בגלל שהן בנויות לסינוע בקו ישר בחוסר נוחות מוחלטת ולבזבז ליטר על כל קילומטר נסיעה .....וגם בגלל שהן מורכבות מחומרים זולים ועלובים ..וחוץ מהוייפר שהיא פצצה ...הקרובט החדשה לדעתי הקדימה שלה מכוער ...הישנה יותר יפה ....והמוסטנג פשוט מסריחה לגמרי לדעתי ...תסתכלו על ההיא שלמעלה עם המגנזיות הזה ...לאווניס שלנו יש מגנזיום יותר יפה מזה ....

קיצור יאן מה להתלהב הם היו מתים להגיע לרמה של הבווריות ...ולא ניכנס אפילו לאיטלקיות ...

מאד מעניין אותי על פי מה אתה מבסס את דבריך. יש לך נסיון עם רכבים אמריקאים כאלה שאתה מכליל בצורה כזאת?

חוסר נוחות מוחלטת- בדקת את העניין? נהגת בקורבט, במוסטנג ובוייפר האלו?

חומרים זולים ועלובים- כנ"ל.

בזבוז דלק- אני מבטיח לך שפרארי, ה-AMG של מרצדס וה-M של ב.מ.וו לא שורפות פחות דלק.

עולות זול- 60,000 פאונד זה לא זול. יותר יקר מהרבה מרצדסים, ויקרה יותר מפורשה קאררה 3.6 ליטר, ומעוד הרבה רכבים טובים.

מגנזיום- :wink: זה מה שקובע האם הרכב טוב? לא ניתן להזמין חישוקים קלים אחרים? ה"מגנזיום" מכוערים אז האוטו זבל.. וואלה גם דרך להסתכל על זה.

גם הפורד GT לא שווה כלום?

אני מזמין אותך לקרוא את גליון ספטמבר ודצמבר 2004 של CAR.

כמה דברים אמרת.... וואו :roll:

אדם.

• תוכן חדש...