Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3569 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

:lol: :lol: נותנים אישור לבז"ן ולתעשיות כבדות לגדול ולזהם בכיף את כל המפרץ , ואוסרים על העם הפשוט להכניס טנדר לשכונה!

לא יודע אם הידיעה משמחת או מכעיסה?!

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם

Save

אתה ממש ממש טועה. רוב האוטובוסים היום הם בתקן יורו 4 ומעלה. שלא נדבר שאוטובוס אחד מוריד 50 אנשים מהכביש...

פורסם

ליבי ליבי עם כל תושבי חיפה שהולכים לסבול כהוגן ב-3 השנים הקרובות.

למה? משאית 26 טון של חברת "חרטא ישראלי" יכולה להעמיס מטען של כ-15 טון.

מרגע יישום החוק במלואו החברה כבר לא יכולה להיכנס לעיר, אבל עדיין רוצים להמשיך לשווק את מוצרי החברה בחנויות של חיפה. אז מה עושים?

הפתרון לפי החוק הוא לרכוש 15 משאית עם רישוי 3.5 טון ומנוע בנזין, למשאיות כאלה יש בלחץ משקל של טון להעמסה. עזבו רגע בצד מה יותר מזהם, מה זה יעשה לכבישים? בפעם הבאה שאתם נכנסים לחיפה בבוקר תדמיינו שכל משאית שאתם רואים על הכביש תוחלף ב-15 מסחריות. ייקח 3 שעות רק להיכנס לעיר. איך זה ישפיע על זיהום האוויר?

בקיצור זהו חוק פופוליסטי בלתי ניתן ליישום.

אחד הלקוחות שלי נקרא לשיחה הזו בעיריית חיפה. רצו לגרום לו להכניס משאיות קטנות יותר, לבסוף הסכימו שיצמצם את כמות המשאיות לאחת. במקום להיכנס בבוקר עם 3 משאיות הוא עובד עם משאית אחת ב-3 משמרות.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
:lol: :lol: נותנים אישור לבז"ן ולתעשיות כבדות לגדול ולזהם בכיף את כל המפרץ , ואוסרים על העם הפשוט להכניס טנדר לשכונה!

לא יודע אם הידיעה משמחת או מכעיסה?!

1)

ליבי ליבי עם כל תושבי חיפה שהולכים לסבול כהוגן ב-3 השנים הקרובות.

למה? משאית 26 טון של חברת "חרטא ישראלי" יכולה להעמיס מטען של כ-15 טון.

מרגע יישום החוק במלואו החברה כבר לא יכולה להיכנס לעיר, אבל עדיין רוצים להמשיך לשווק את מוצרי החברה בחנויות של חיפה. אז מה עושים?

הפתרון לפי החוק הוא לרכוש 15 משאית עם רישוי 3.5 טון ומנוע בנזין, למשאיות כאלה יש בלחץ משקל של טון להעמסה. עזבו רגע בצד מה יותר מזהם, מה זה יעשה לכבישים? בפעם הבאה שאתם נכנסים לחיפה בבוקר תדמיינו שכל משאית שאתם רואים על הכביש תוחלף ב-15 מסחריות. ייקח 3 שעות רק להיכנס לעיר. איך זה ישפיע על זיהום האוויר?

בקיצור זהו חוק פופוליסטי בלתי ניתן ליישום.

אחד הלקוחות שלי נקרא לשיחה הזו בעיריית חיפה. רצו לגרום לו להכניס משאיות קטנות יותר, לבסוף הסכימו שיצמצם את כמות המשאיות לאחת. במקום להיכנס בבוקר עם 3 משאיות הוא עובד עם משאית אחת ב-3 משמרות.

2)

------------------------------------------------------

דווקא חיפה "בורכה" במקורות זיהום רבים ומגוונים, אבל הכי קל להתעלל בנהגים.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

אז, עיריית חיפה החליטה להילחם בזיהום... בדרכה הייחודית, העליזה והמעניינת.

&#1494;&#1497;&#1492;&#1493;&#1501; &#1489;&#1495;&#1497;&#1508;&#1492;.jpg

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

רק לי נדמה שלא יהיה שינוי מהותי?

או שאני לא מבין את לשון הכתבה או שאתם לא מבינים.

רכבי דיזל מעל 3.5 טונות ושיוצרו לפני השנה 2005, רכבי דיזל קטנים ושיוצרו לפני 2006 ומוניות שיוצרו לפני 2009.

כנראה שכל שאר רכבי הדיזל עומדים בתקנות ולכן לא נאסרו/יאסרו.

פורסם
תעזבו בז"ן .. המזהמים הראשיים זה בכלל אוטובוסים

נכון, את בז"ן וחברותיה לזיהום, אלו שהפכו את העיר היפהפיה הזו לפח אשפה, צריך לעזוב, לא בגלל שאינן מזהמות, אלא בגלל שמאז ומתמיד עם גדולים וחזקים לא מתעסקים, במיוחד כשיש כל מיני זאטוטי כח שאפשר לחבוט בהם, לגלגל אותם בנוצות, לתת להם בעיטה יפה באחוריים ולשבת לחכות למחיאות הכפיים.

פורסם
רק לי נדמה שלא יהיה שינוי מהותי?

רכבי דיזל מעל 3.5 טונות ושיוצרו לפני השנה 2005, רכבי דיזל קטנים ושיוצרו לפני 2006 ומוניות שיוצרו לפני 2009.

כנראה שכל שאר רכבי הדיזל עומדים בתקנות ולכן לא נאסרו/יאסרו.

בקריאה שנייה אתה כנראה צודק.

מהכרותי את התחום, כמות הכלים בגילאים האלו מאוד נמוכה. רכבים מסחריים/מוניות/משאיות בגיל הזה כבר חצו את קו המיליון ק"מ ובגיל הזה בתקלה הראשונה שולחים לפירוק.

אני מקווה שהם בדקו את זה לפני אחרת זה סתם חוק שישפיע בשוליים.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

או שאתה לא יודע לקרוא בין השורות, או שאתה לא מבין את גודל הגועל.

זה כמו שהמדינה תעביר חוק על איסור אלימות בין ילדים בבית ספר, ותאסור את הילדים מהכיתה הטיפולית שהבריון דופק להם כאפות. נשמע לך הגיוני?

הבריון, בז"ן (ר"ת בני זו...)וחבר מרעיו, עושים מה שבא להם, בחסות העיר והמדינה. מי משלם את המחיר? התושבים, בבריאות שלהם.

אז לתושבים נמאס, והם עושים הפגנות, וראש העיר מבין שהוא לא יזכה לעוד קדנצייה בבחירות הבאות- אז הוא מחליט להקשיב לתושבים ולעשות משהו עם הזיהום!

ע"י שורה של איסורים תמוהים על הדבר הכי פחות מזהם בסביבה המיידית, ושהכי נמוך בסולם המסרטנים. ובז"ן\חיפה כימיקלים\כל-החברייה-שעוסקים-באותו-תחום? עסקים כרגיל, אין שינוי עבורם. ימשיכו לסרטן ולזהם. ויחליפו את צי רכבי הדיזל שברשותם לצי רכבי בנזין (מיסים טובים יותר למדינה בכל מקרה) בגל החלפות הליסינג הבא, ליתר ביטחון.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

לא, לא נשמע לי הגיוני, אבל אני לא מתייחס לזה אלא רק ללשון הכתבה, מכיוון שאין לי נתונים...

כי אם מעמיקים, רואים שבעצם אין ממש בחוקים האלו. אני לא מכיר הרבה מכוניות פרטיות דיזל משנת 2006. וכמו שכתבו, מוניות משנת 2009 (ממוצע של 75000 ק"מ לשנה מעמיד את המונית ב- 525000 ק"מ. לא מאמין שנהגי/בעלי המוניות לא יחליפו אותן, במיוחד שהטיפולים מתייקרים (תקלות וכד') והם כבר החזירו את שווי הרכבץ. ברכב פרטי 32000 ק"מ שנתי, מה שמעמיד את כלי הרכב על 320000 ק"מ).

אני לא מאמים שיש הרבה רכבים כאלו על הכביש, כך שההשפעה שעיריית חיפה מקווה, נראית לי לא הגיונית בעליל...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3569 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...