Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3576 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מכס מחושב לפי שווי המוצר. מחיר הקנייה יכול להיות אומדן לשווי, אבל לא בהכרח. למשל במקרה של מתנה, זכייה, מכרז או מכירה פומבית. אם יש מכירות פתוחות באיביי בהן כל אחד יכול לקנות את המוצר באותו מחיר, אז זה בהחלט גם השווי.

אפשר קישור לאמנה המחייבת את המכס לקבל חשבונית כהוכחה?

:turn-l:
פורסם

לעניות דעתי, ברגע שיותר ויותר אנשים יעמדו על שלהם בכל הנושא של המשלוחים מחו"ל - למשל לא להזמין כלום דרך חברות שילוח מהיר אלא רק בדואר רגיל (עדיף רשום עם מספר מעקב), כך כל העיוותים יפחתו ואף ייעלמו בהדרגה עקב היותם לא משתלמים. במקרה של פות"ש - לתבוע את המכס על כל העלויות הנלוות ,כלומר ימי אחסון, אבדן ימי עבודה וכד'. נכון שמדובר על טרטור, אבל לא כל כך גדול. אני, למשל, הצלחתי לבטל חיוב עבור "מתנת " שקר של סלקום שקיבלה בת הזוג שלי. הייתי מוכן לחלוטין ללכת גם לתביעות קטנות, אך בסופו של דבר העניין הסתיים לאחר משלוח שני אי מיילים לשירות לקוחות שלהם (עניין של מספר דקות חד ספרתי) והמתנה של כשבועיים עד ל"החלטה" להשיב את כספי בחזרה. השקעה של כמה דקות לטובת חסכון של כ-1500 ש"ח - שווה בהחלט. כך גם לפני שנתיים הצלחתי לקבל בחזרה סכום של 500 דולר ששולמו על נופש בחו"ל ועקב טעות של סוכנת נסיעות -הרוכש לא הצליח לממש את החופשה.בכלל, ממה שאני רואה מנסיוני הלא מועט כבר, התשובה הראשונה של החברה/גוף המסחרי ,תיהיה שלילית, אך ברגע שהם רואים שה"אזרח הקטן" לא מתכוון לוותר, הם יתקפלו מהר, לרוב "לפנים משורת הדין".

אז אנא מכם, אל תחששו לעמוד על זכויותכם החוקיות, וכך אט אט נצליח לשנות את "שורת הדין".

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

• תוכן חדש...