Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3563 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב,

היום בערב הנעתי את הרכב פיג'ו 206 שנת 2006 מנוע 1600 ונדלקה לי נורת שמן בליווי נורת stop. ישר פתחתי את מכסה המנוע וגיליתי להפתעתי את מיכל המים ריק. מילאתי אותו ובדקתי שמן והכל היה בסדר אך שוב הנורות נדלקו.

זכור לי שאתה תופעה קרתה לי לפני שנתיים שבסופו של דבר היה מדובר בקליפס מסנן שמן שנשבר או משהו כזה.

אשמח לדעה ממה זה יכול לנבוע

פורסם

מיכל נוזל קירור ריק= יש נזילה או דליפה.

בדוק היטב שוב לפני תחילת נסיעה, הוסף נוזל קירור אם צריך,עקוב אחרי שעון החום אם קיים וגש לבדיקת מערכת הקירור בלחץ.

התחממות יתר של המנוע עלולה לגרום לו נזקים גדולים ולכן כדאי לטפל בהקדם.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

כנראה שיש לך שתי תקלות שונות

איבוד מים כלשהו ולחץ שמן נמוך.

בשום אופן אל תניע את המנוע אם נורת השמן נדלקת, גרור את הרכב למוסך ובדוק מה הבעיה.

נשלח מה iPhone שלי ע"י Tapatalk

פורסם
ערב טוב,

היום בערב הנעתי את הרכב פיג'ו 206 שנת 2006 מנוע 1600 ונדלקה לי נורת שמן בליווי נורת stop. ישר פתחתי את מכסה המנוע וגיליתי להפתעתי את מיכל המים ריק. מילאתי אותו ובדקתי שמן והכל היה בסדר אך שוב הנורות נדלקו.

זכור לי שאתה תופעה קרתה לי לפני שנתיים שבסופו של דבר היה מדובר בקליפס מסנן שמן שנשבר או משהו כזה.

אשמח לדעה ממה זה יכול לנבוע

אני ארגיע אותך : גם לי היה פיג'ו 206 ,החלפתי במוסך מורשה פילטר שמן ,כמה ימים אחרי נדלקה נורה כמו שאתה מתאר , התקשרתי למוסכניק ,הוא אמר לי " תגיע אליי ואחליף ללא חיוב" ,הגעתי כמה ימים אחרי והחלפתי , בינתיים נסעתי 100 ק"מ עם נורת שמן דלוקה ולא קרה כלום..

פורסם

לדעתי זו גם הבעיה. בלא מעט מהמקרים הפילטר שמן לא מקורי והקליפס שמחזיק אותו נשבר. היה לי את אותו המקרה לפני שנתיים. השאלה כמה אמור לעלות פילטר שמן?

פורסם
לדעתי זו גם הבעיה. בלא מעט מהמקרים הפילטר שמן לא מקורי והקליפס שמחזיק אותו נשבר. היה לי את אותו המקרה לפני שנתיים. השאלה כמה אמור לעלות פילטר שמן?[/QU

זה עצוב שמוסך מורשה לא יודע להרכיב פילטר שמן לפיג'ו , זה קרה לי עם שתי מוסכים שונים בנתניה ,אני לא רוצה לתאר: אם דבר פשוט כמו פילטר שמן לא מורכב טוב ,מה עוד יכול להיות לא מורכב טוב??

----------------------------------------------------------

אם לא עבר חודש מהחלפה אחרונה גש למוסך ובקש ממנו שיחליף לך בחינם.

בכל אופן זה לא הרבה 69 ש"ח + 70 ש"ח עבודה לקחו לי.

• תוכן חדש...