Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3561 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים, שואל עבור חבר.

לאחר שבמוסך לקחו 1400 שקל על סמל של הרכב הוא מפחד לשאול כמה תעלה זרוע למגב האחורי. תוכלו להפנות אותי לחנויות באינטרנט שמוכרות את החלק הזה? המכס עלולים לעשות בעיות עם החלק הזה?

תודה רבה

פורסם

פטישמתכת- לא מצאתי בדיוק את מה שאני מחפש. מתנצל שלא ציינתי זאת לפני כן מדובר במודל 2016.

מקס- אתה בטוח במאה אחוז שמדובר באותו מכלול? אני לא רוצה להזמין סתם ואז זה לא יתאים.

מכירים חנויות שמוכרות חלקי חילוף לטויוטה?

פורסם

לאחר התכתבות עם חנות מארה"ב התברר שהחלק בארץ שונה מהחלק שקיים בארה"ב, ושם לא ניתן להשיג אותו.

אלו המק"ט של ארה"ב-

?ui=2&ik=a33430e4c9&view=fimg&th=1574ddeb5cc34bde&attid=0.1.1&disp=emb&attbid=ANGjdJ-RKBhSVdtPCIkhGpf43sHaVh80tnERqXlDhDUAwndasBqYtwVf57Tq-n26VZimLep8dAmJqgYSOdX6sg0pg0YBgQWsTr7YxVkOZE8BIMhzCnefTvIJ5h5XZj4&sz=s0-l75-ft&ats=1474489166036&rm=1574ddeb5cc34bde&zw&atsh=1

לפי המוכר של החנות זה המק"ט שאני צריך בארץ- 85241-78040

יש מצב שזה אותו חלק עם שם שונה? למה שטויוטה ייצרו מגב אחורי שונה!? :?

חיפוש באיביי העלה חרס. אשמח לעזרה איך למצוא את החלק הזה.

זה מספר השילדה- JTJBJRBZ202030964

תודה רבה

פורסם

המק"ט שאתה צריך הוא 85241-42060. כדאי באותה הזמדנות גם לרכוש מגב אחורי שהוא למעשה החצי השני של הזרוע, מק"ט 85242-78010.

לפי מה שאני רואה אותה זרוע הייתה גם על הפריוס+ (לא הפריוס הרגילה) שיוצרה בין 2012 ל 2014 וגם על דגמים שונים של RAV4 2007-2012 אבל אני לא יודע אם מדובר בדגם ששווק בארץ.

בכל מקרה ונכון למחירון ספטמבר של יוניון מוטורס הזרוע עולה 125 ש"ח לפני מע"מ והמגב עצמו 66 ש"ח לפני מע"מ. גש לכל מחסנאי במוסך מורשה טויוטה, תגיד לו את המק"טים הנ"ל והוא יזמין את החלקים עבורך.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

תודה רבה, נבדוק את הנושא בארץ. המחיר האסטרונמי שגבו אגב על הסמל הקדמי נובע מהסיבה שיש חיישן של מערכת למניעת תאונות או משהו כזה, כך אמר המוכר מהחנות בארה"ב אם הבנתי נכון.

פורסם

אם רכבו של החבר מצוייד במערכת למניעת תאונה אז החיישן אכן נמצא בתוך הסמל. בארץ הסמל הזה עולה 2,650 שקלים לפני מע"מ :shock:

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם (נערך)

אז המחיר שהוא שילם הוא אפסי, יש מצב שעשו לו הנחה כי יש לו גם סוכנות של טויוטה (ומוסך כמובן).

עריכה אחרונה על ידי haranza
פורסם
אז המחיר שהוא שילם הוא אפסי, יש מצב שעשו לו הנחה כי יש לו גם סוכנות של טויוטה (ומוסך כמובן).

יש לו סוכנות של טויוטה, ומוסך כמובן, והוא לא הצליח לארגן מגב אחורי ללקסוס?

תמהתני.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

אוטוטק- זה המספר שלדה בוודאות.

שוגי- קרא היטב, הוא לא מעוניין לשלם את המחיר המוגזם. לגיטימי לחלוטין גם אם הוא בעל אמצעים.

• תוכן חדש...