Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3605 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים יקרים,

הזמנתי רכב דרך rentalcars והם מציעים לי ביטול ביטול השתתפות עצמית בסכום של 45₪ ליום.

הביטוח הזה למעשה הוא לא של חברת ההשכרה והוא עובד באופן כזה - שאם שילמת השתתפות עצמית - אתה תובע את הביטוח שלהם והם מחזירים לך.

הם אומרים שישנה גם אפשר לרכוש ישירות מחברת ההשכרה אבל שהוא לא מכסה הכל.

דעתכם?

*ביטוח ביטול השתתפות בכל מקרה ארכוש.

פורסם

יש חברות השכרה שכן מכסה הכל בוודאות. לגבי ביטוח ביטול, תבדוק באתר דל חברת ההשכרה כמה עולה. ותקח את השווה יותר.

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

נושא היקף הביטול משתנה ממדינה למדינה ומחברה לחברה - יש חברות שכוללות ביטול מלא במחיר ההשכרה הבסיסית ויש חברות שבהן אין אפשרות להפחית את ההשתתפות העצמית מתחת כמה מאות אירו.

לכן התשובה לשאלתך מצריכה בדיקת העלויות והכיסוי במדינה, חברה וקבוצת הרכב ששכרת.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני הייתי מעדיף מהחברה עצמה ולא מצד שלישי,

תחשוב שלחברת השכרה יש אינטרס חד שתשלם לממש את ההשתפות העצמית - החברות האירופאיות יתחשבנו על כל שריטה ואז? לך תרדוף אחרי הביטוח צד שלישי במיילים וטלפונים שהכסף יוחזר.

ברגע שהביטוח של חברת ההשכרה אין לה את הרווח מנזק פוטנציאלי שיקרה לרכב.

Sent from my D6603 using Tapatalk

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

אני תמיד עושה ביטול השתתפות עצמית דרך פספורטקארד כשאני מזמין ביטוח רפואי,

הרבה יותר זול מהמחירים שמוצעים ב-RENTAL CARS.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם
אני תמיד עושה ביטול השתתפות עצמית דרך פספורטקארד כשאני מזמין ביטוח רפואי,

הרבה יותר זול מהמחירים שמוצעים ב-RENTAL CARS.

אנא הסבר דני:

אתה עושה ביטוח נסיעות לחו"ל ויש שם סעיף ביטול השתתפות עצמית להשכרת רכב ולא משנה מאיפה אתה שוכר?

פורסם

בדיוק,

דרך פספורטקארד בוחרים פשוט יבשת אליה נוסעים ותאריכי הנסיעה,

מוסיפים אופציית ביטול השתתפות עצמית.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

• תוכן חדש...