Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3545 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

כבר הרבה זמן שרציתי לקבל חוות דעת ממישהו מנוסה יותר ממני בתחום, בכל הקשור לשטיפה וייבוש הרכב.

תמיד היה לי הרגשה שאני עושה משהו לא בסדר/לא הכי אפקטיבי. למרות שאני רואה וקורא המון בתחום ויש לי ידע די נרחב בכל הקשור לדיטיילינג יש אנשים עם יותר ידע ממני כי בכל זאת רק השנה נכנסתי לתחום..

אז השבוע הלכתי לשיפופו המוכר מהפורום והוא עשה לי הדרכה שעיקרה היה שטיפה,ייבוש,ציוד לשטיפה.

אני חייב לציין שסופסוף פגשתי מישהו שקצת יותר "שרוט" בקטע טוב ממני בתחום הדיטיילינג.

תחילה הוא נתן לי הסבר על מוצרים שהוא משתמש/ממליץ ועל ציוד בסיסי לשטיפה.

ההדרכה הגיעה לרמה של למה עדיף דלי 20 ליטר ולא 10 ליטר..למה מאוד מומלץ ואפילו חובה pre wash,למה חייב גריט גארד וכו', ממש לדקויות תחום השטיפה.

אז אחרי שהוסבר עניין הציוד והכנת החומרים לשטיפה, יאללה לעבודה.

אני ושיפופו ביחד שטפנו את הרכב ותוך כדי הוא מסביר לי מה נכון/עדיף לעשות. כמובן שלפני הוא רצה שאני יראה לו איך אני בדרך כלל שוטף כדי שיוכל לתקן אותי אם צריך.. וכמובן שהיה צריך. כמו כן הוא הסביר על מה כדאי להתעמק ועל מה פחות.

התחלנו עם הג'אנטים עברנו לprewash, שטיפה ואז ייבוש עם קוויק דיטיילר.

כל שלב הוסבר לפרטי פרטים.. למה כדאי לנגוע כמה שפחות עם הכפפה ועדיין איך לנקות בצורה יסודית את פח הרכב וכו'.

איך לייבש את הרכב בצורה הכי זהירה ועדיין מאוד יעילה ומהירה, ללא ניגובים מיותרים.

אז אחרי 3 שעות בערך.. (כן זה לקח זמן בכל זאת זה לא רק שטיפה זה הדרכה תוך כדי... ולפני ואחרי השטיפה).

הרכב בחיים לא היה נקי כל כך אחרי שטיפה שאני עושה.. זה אומר הרבה.. הרכב נוצץ ומבריק כאילו עשו טיפול פוליש ווקס ולא עשינו.

אני רוצה להודות לשיפופו על ההדרכה המאוד מקיפה ומפורטת! הכרתי סופסוף בחור שמשוגע לפחות כמוני אם לא יותר לתחום.

ממליץ מאוד לכל מי שאוהב את התחום, אתם לא רק תכירו בחור זהב אלא גם בחור מקצועי פדנט עם ניסיון ואהבה לתחום.

תמונות אני יעלה בהמשך (או ששיפופו יעלה :))

כל שאלה אני אשמח לענות..

עריכה אחרונה על ידי SportsCar

2016 Mini Cooper S - Pure Led

Maximum Go Kart Feel = 100% FUN

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

נשמע מעניין מאוד ואחלה חוויה, אשמח אם תרשום דגשים שהוא נתן לך כדי שאנשים כמוני שחדשים גם כן בתחום ידעו כיצד לשטוף טוב יותר, וכמובן-תמונות!!?

פורסם

כיף לך.

בקרוב אצלי, אינשאללה. בטוח שיש לי לא מעט ללמוד מהגורו!

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

איפה התמונות?!

פותש, טוב עשית.

לא משנה כמה ראית, קראת ולמדת.

לומדים הכי טוב דרך הידיים!

Sent from my D5803 using Tapatalk

M-TECH E46

פורסם

גיל בעל ידע מעמיק בתחום והמייזם המבורך שלו יכול לתרום לכל מי שמעוניין לשמור על הפיניש של הרכב לאורך זמן, אני ממליץ בחום!

Sent from my E5823 using Tapatalk

חולם לראות את iron maiden , בינתיים מלטש לי...

[email protected]

פורסם
מפרט חומרים, ושלבי השטיפה אם אפשר?

השתמשנו בגובלין של cleansters בprewash בעזרת הsnow foam של venus kawazar 2L, לשטיפה בשיטת 2 הדליים השתמשנו בשמפו של optimum, לג'אנטים השתמשנו בסונאקס wheel cleaner, מגבת ייבוש השתמשנו בממוטה ובאובר ובקוויק דיטיילר speed wipe של כימיקל גייז.

שלבי השטיפה: ג'אנטים, prewash, שתי דליים ואז ייבוש.

נשמע מעניין מאוד ואחלה חוויה, אשמח אם תרשום דגשים שהוא נתן לך כדי שאנשים כמוני שחדשים גם כן בתחום ידעו כיצד לשטוף טוב יותר, וכמובן-תמונות!!?

אני יכול לרשום דגשים אבל אין כמו מראית עיניים.. לא משנה מה אני ירשום אי אפשר להסביר למשל כמה לחץ להפעיל על כפפת השטיפה.. או מגבת הייבוש.. אי אפשר להסביר המון דברים. בקיצור צריך לראות בעיניים לפחות פעם אחת כדי להבין.

ונעבור לתמונות אחרי השטיפה :)

20160830_150229.jpg20160830_150238.jpg20160830_150249.jpg20160830_150303.jpg20160830_150320.jpg20160830_150329.jpgScreenshot_20160902-014438.jpgScreenshot_20160902-014443.jpgScreenshot_20160902-014447.jpg

2016 Mini Cooper S - Pure Led

Maximum Go Kart Feel = 100% FUN

פורסם
^^ יש לך נטיות אובדניות?

לא, פשוט התפנצ'ר לי הגלגל כשראיתי את הצבע של המיני ;)

Sportscar - באיזה חומרים השתמשתם?

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...