Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3597 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

המדחס של הטויוטה (הייאס 2009) שלי תקוע/תקול (לפי בדיקה של מוסך מורשה..)

כמובן שרצו במורשה סכום אסטרונומי להחלפה שלו..

ראיתי כמה סרטונים ברשת שמסבירים איך לפרק מדחס כזה, אבל יש לי בעיה עוד לפני.

אני לא יודע איך להגיע אליו..

מישהו מכיר את הרכב הזה ויכול להדריך אותי מאיפה להגיע למדחס ?

האם חייבים לפרק מלעלה את כל הרדיאטור וכו' עד אליו או שיש דרך נכונה יותר ?

שאלה נוספת, האם שיפוץ זה משהו שאני יכול לעשות לבד (אין לי ידע טכני מי יודע מה אבל ידיים כן..) ?

אחרת, אני צריך מקום שמשפץ מדחסים בירושלים..

תודה מראש !

דוד

פורסם

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

הלכתי למורשה על בעיית חשמל.. שאלתי חשמלאי שאני מכיר והוא אמר שרק מורשה יכיר בדיוק לאתר את התקלה.. על הדרך ביקשתי שיבדקו מזגן..

תודה. אני יפנה להוא מתלפיות..

פורסם

הרכב יצא מאחריות,מצד אחד זה רכב יקר מהממוצע לתחזוקה בהשוואה לקורולה/אוריס /יאריס וחברותיה ומצד שני,יש בעלי מקצוע מומחים לכל תחום (חשמלאי רכב טוב,ידע לטפל בכל רכב,מכון גירים טוב יטפל בכל גיר אוטומטי וכנ"ל רדיאטור,אגזוזים ומיזוג אוויר,שבשבילם יש אנשי מקצוע ייעודיים.

הייתי מציע,שתחפש מוסך כללי טוב לרכב (כזה שמתמחה ברכב יפני).

איני ירושלמי,אבל זו העיר הגדולה בישראל ואין מצב שאין בה לפחות 3-4 מוסכים טובים.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

יש אולי מישהו שמכיר את הרכב כדי להנחות אותי איך להגיע למדחס ?

אם אני ילך למוסך ככה, ישחטו אותי על עבודה, אני מנסה לחסוך אותה..

לקחת את המדחס למוסך כדי לקבל עזרה יהיה זול יותר..

אא"כ אני מפספס משהו ?

פורסם

אתה צריך לנקז את הגז ולפרק צנרת. לאחר הפירוק והרכבה אתה צריך להחליף מייבש ורצוי גם שסתום התפשטות ולחבר הכל עם גומיות אטימה חדשות, אח"כ צריך לבצע וואקום עמוק ומילוי גז. יש לך את כל הציוד הזה?

פורסם

שיפוץ מדחס זה לא דבר פשוט אני פירקתי כמה מדחסים ובכולם אחרי הרכבה יש דליפה ובארץ אין להשיג אטמים חדשים לפחות למדחסים שהתעסקתי בהם

• תוכן חדש...