Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

משקפי שמש - בעד ונגד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3565 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תראה, צריך להאמין לסימון על המשקפיים שאינו זיוף. לא לשכוח שיש גם לא מעט זיופים בין המותגים. אני לא מכיר כלי שיאפשר לאדם מן הישוב לבדוק את יעילות חסימת קרינת UV במשקפיים שהוא מתכוון לרכוש.

משקפי שמש גורמים להרחבת האישונים, כך שאם העדשה אינה חסומת את קרינת ה-UV כראוי הם אכם עלולים לגרום לנזק בטווח הארוך.

ד"א - זכוכית חוסמת קרינת UV די ביעילות כך שבנהיגה למשל, השמשות, ובמיוחד הקדמית, תורמות להגנה בפני ה-UV. אבל לנהוג בשמש הקיץ הישראלית בלי משקפי שמש בעייתי מבחינתי בגלל סנוור. אישית אני מעדיף עדשות מקטבות, אם כי זה לא הכרח, זוג המשקיים שהרכבתי בשנה האחרונה לא היה מקטב, כעת אני מרכיב "קרולינה למקה" מקטבים, שהם כהים מאד וכנראה לא יתאימו לחורף.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אין בעיה עם זה שזה מוצר מדבקה.

המשקפיים מאוד איכותיות.

בתור ישראלי שלא רוצה לצאת פרייאר לך לחפש את המפעל שמייצר אותם ותקנה מהם.

לך חפש

העיקר שאתה הולך עם משקפיים שהגברת בר מפרסמת ‚ כנראה שגם אתה מרגיש בגלל זה מפורסם ‚ בר כבר נשואה אז לך חפש .

פורסם

האמת שחשבתי שבגלל שהיא מפרסמת אותם, יצא מצב שהיא תראה אותי איתם.

ואז אולי אני אקבל סיבוב!

לא מתככנים להשתמש כחנוכיה - תמיד זה יכול לגמור על הראש של מישהו... :wink:

אין ספק. היופי חולף, אבל הרפס הוא נצחי.

בסוף יבוא אחמד וירסס איך שיצא לו.
פורסם
אתה רציני כאילו ? מי שהקים את החברה ‚ קרולינה למקה גרמניה אעלק אמר עכשיו אחרי שמכר חצי מהמניות שהשם של "המותג" זה השם של אישתו וזה פאקינג מותג מדבקה !! זה כמו שאנשים הזמינו בסין בגדים דומים למה שראו בקסטרו ‚ הבגדים הגיעו ומה רשום על התווית ? נכון קסטרו רק שהבגד עלה 7 דולר ובארץ במבצע 200 ש"ח .

למה כשזה "מותג מוערך" שעלות הייצור של המוצר היא 12 דולר, והמוצר מגיע אליך ב900 שקל, זה נראה לך הגיוני.

וכשזה "מותג מדבקה" שעלות הייצור היא 9 דולר, והעלות לצרכן 300 שקל, זה נראה לך כמו פשע נגד האנושות?

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

אתה מקבל מוצר בדוק, שעבר את כל הבדיקות

וגם שירות תיקונים שבו אתה נותן את המשקפיים והם בודקים לך אותם ומיישרים אותם לפי בחירתך.

אני חושב שבמחיר של בערך 100 לזוג זה אחלה בחירה.

אולי זה מוצר מדבקה אבל בהשוואה לריאבן אמיתיות(לקחתי דגם שדומה לראיבאן) הם מאוד דומות וכמעט ולא מרגישים בהבדלי איכות.

הם שורדות אצלי כשנה של שימוש אינטנסיבי והם כבר דיי מכוסחות, אבל עוד לא מראות סימני עייפות.

לא מתככנים להשתמש כחנוכיה - תמיד זה יכול לגמור על הראש של מישהו... :wink:

אין ספק. היופי חולף, אבל הרפס הוא נצחי.

בסוף יבוא אחמד וירסס איך שיצא לו.
פורסם (נערך)
בכל חנויות האופטיקה למיניהם מוכרים serengeti?

סרנגטי משקפי שמש הכי טובות שרכשתי בשנים האחרונות -מכל הבחינות. (והיו לי את כל המותגים הכי יקרים) בעבר רכשתי את משקפי השמש באופטיקה הלפרין. בשנים האחרונות הם הסירו אותם מהמדפים. (לטענתם בגלל מחיר יקר)

בסיבוב קצר בכמה חנויות אופטיקה לא תהיה לך בעיה למצוא את המותג סרנגטי. (ראיתי כמה פעמים)

עריכה אחרונה על ידי yogev20
פורסם
בכל חנויות האופטיקה למיניהם מוכרים serengeti?

ניסיתי לחפש לפני שנתיים בערך, מצאתי במעט מאוד חנויות. אם אני לא טועה, או באופטיקנה או באירוקה החזיקו אותם, אבל גם לא בכל הסניפים שהייתי. קח בחשבון שגם סניפים שמחזיקים אותם יחזיקו בדרך כלל שניים-שלושה זוגות וכמובן שלא יאפשרו לבחור את סוג העדשה. בגלל שכל העיצובים שלהם כמעט זהים לחלוטין, הייתי מציע למדוד משהו בחנות ואז להזמין מחנות גדולה ומוכחת באינטרנט (אמזון או זני אופטיקל או משהו כזה) ולבחור את העדשה והצבע שרוצים. כמובן גם בקצת יותר מחצי מחיר.

וכל מי שאמר ש"מה זה משנה, הכל מותגי מדבקה". כנראה שמעולם לא התנסה במשקפיים נורמליים. (אוקלי, סרנגטי, מאווי ג'ים. רייבאן, אגב, זה מותג מדבקה בכל רמ"ח איבריו).

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

רייבאן לשיטתך זה בדיוק אותו מדבקה כמו אוקלי- לקוסטיקה קנו את שניהם. המיצוב של רייבאן נמוך יותר, אבל אפשר למצוא עדשות מתקדמות גם שם.

פורסם

עצה שלי,

אני קניתי סרנגטי.

אל תזמין מהאינטרנט גם אם זה יעלה לך 2/3 מחיר.

נתקלתי כמה פעמים שקניה של משקפי שמש ממוכרים מוכרים ואתרים רציניים התבררה כזיוף, הייתי בשוק.

בגלל זה שילמתי עוד 400 שקלים ועשיתי הזמנה מיוחדת של שילוב עדשה-מסגרת כמו שאני רוצה + אחריות.

לא היה שילוב כזה בארץ והיבואן של סרנגטי הזמין לי במיוחד מחו"ל.

ההמתנה של 3 שבועות השתלמה.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם
נתקלתי כמה פעמים שקניה של משקפי שמש ממוכרים מוכרים ואתרים רציניים התבררה כזיוף, הייתי בשוק.

זה די מדהים.

האם אתה מתכוון למוכרים של איביי או אמאזון? או חנויות אינטרנט?

הרי נהוגה שיטה מאד קשוחה של רייטינג. אני מניח שכמוך התלוננו שאר הקונים ואז הרייטינג אמור לרדת, לא?

בכל אופן תודה על האזהרה ואשמח לקבל עוד מידע או אפילו קישורים.

פורסם

מצטרף להמלצה על OAKLEY. העדשה מאד צלולה (אני מדבר ביחס לג'ולבו קודמות שהיו לי).

כמו כן בקשר למשקפיים שהגברת מפרסמת-רואים הבדל רציני בינן לבין המשקפיים שלי.

חבר מהעבודה הזמין מאליי אקספרס מקשפי שמש שהוא טוען שהן של קרולינה רק ללא המותג, והעדשות שלו מקטבות ככה שזה מעיד על סוג כלשהו של חסימה אם אני לא טועה.

וממה שאני מכיר עדיף משקפי שמש,כי לאחר שנים של חשיפה נוצר קטרט על העדשה של העין

בהצלחה בוקי

אין כמו הבית (קארס פורום) :-)

• תוכן חדש...