Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3577 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, היה לי רכב שירד מהכביש לא באשמתי אבל באפריל עשיתי תאונה ונכנסתי ברכב אחר, עכשיו הפסקתי את הביטוח ואת החובה לא ימשיכו להוריד לי מהוויזה אבל הצד ג' בגלל שהייתי אשם בתאונה לפני אז ימשיכו להוריד לי כל חודש תשלום עד שאני יסיים את כל התשלומים, זה הגיוני או שצריכים להפסיק לי את התשלום על הצד ג' ?

תודה.

פורסם

הגיוני מאוד.

שילמת עבור ביטוח בתשלומים.

אתה כרגע בחוב עבור תשלום הביטוח (אתה צריך לשלם עבור התקופה שבין יום עשיית הביטוח עד היום שהפסקת את הביטוח + (במידה ויש) חובות נוספים לחברת הביטוח).

לא כל כך הבנתי מה אתה משלם בגין התאונה ? חברת הביטוח נושאת בעלות הנזק לצד ג' (למעט סכום ההשתתפות העצמית שלך שאותו אתה משלם). רק במידה וחברת הביטוח שילמה עבור הנזק 100% - אז אתה צריך לשלם לחברת הביטוח את ההשתתפות העצמית שלך (האם זה המצב ?? )

פורסם
הגיוני מאוד.

שילמת עבור ביטוח בתשלומים.

אתה כרגע בחוב עבור תשלום הביטוח (אתה צריך לשלם עבור התקופה שבין יום עשיית הביטוח עד היום שהפסקת את הביטוח + (במידה ויש) חובות נוספים לחברת הביטוח).

לא כל כך הבנתי מה אתה משלם בגין התאונה ? חברת הביטוח נושאת בעלות הנזק לצד ג' (למעט סכום ההשתתפות העצמית שלך שאותו אתה משלם). רק במידה וחברת הביטוח שילמה עבור הנזק 100% - אז אתה צריך לשלם לחברת הביטוח את ההשתתפות העצמית שלך (האם זה המצב ?? )

עשיתי ביטול השתתפות עצמית ככה שחברת הביטוח שילמה לבנאדם את כל הכסף, אבל את הביטוח צד ג' אני עשיתי בתשלומים (11 או 12 אני לא זוכר ) וכרגע הם טוענים שבגלל שנכנסתי בבנאדם אני צריך לסיים את כל התשלומים והם לא עוצרים את התשלום על הצד ג' ( לאמרות שהאוטו כבר ירד מהכביש ולא באשמתי )

פורסם

זה נשמע מוזר. תפנה לחברת הביטוח ותבקש הסבר מדויק לחוב שלך. על סמך מה הם מחייבים אותך.

לפי מיטב הבנתי - אתה אמור לשלם את הסכום היחסי עד היום בו הביטוח בוטל (יחסית לתקופת הביטוח).

אתה צריך גם לבדוק בפוליסה שלך - האם יש סעיף המדבר על הנושא.

אולי יש טעם לפנות למפקח על הביטוח ולהגיש תלונה על הנושא. נשמע לי כמו שיטת מצליח.

פורסם

הם טוענים שאני ימשיך לשלם בגלל שפגעתי ברכב בתאונה קודמת והחברת ביטוח משלמת לאותו בנאדם אז לא יחזירו לי כסף אם אני מפסיק את הביטוח

פורסם

דווקא הגיוני.

אם הפעלת את הביטוח, אתה לא יכול לבטל אותו ולקבל החזר/ביטול תשלומים על התקופה שנותרה.

פורסם

קנית מוצר בסכום X.

נניח שקנית טלפון נייד. 1200 ש"ח ב-12 תשלומים. איבדת את הטלפון כעבור 6 חודשים. האם תדרוש מהספק החזר של 600 ש"ח על התקופה בה לא השתמשת במכשיר?

כך גם ביטוח: קנית אותו לתקופה של שנה. השתמשת בו (תבעת את הביטוח). מסיבה זו עליך להשלים את התשלום למרות שהרכב כבר לא ברשותך.

יותר מזה. עקרונית הביטוח מאבד את תקפו ברגע בו הפעלת אותו. לכן יש סעיף "כינון" ש"מחדש" את הביטוח לאחר תביעה. התשלום תמורת סעיף זה נעשה במסגרת רכישת הפוליסה השנתית.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...