Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3213 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

מזה חודשיים בערך התחלתי להבחין ברעש דרך מוזר - מין תהודה כזאת שמופיעה החל ממהירות נמוכה.

קשה להעביר איך נשמע הרעש דרך הפורום אבל מהו כמו (VVVvvvmmm VVvvmm) הרעש לא ממש רציף אך קיים כל הזמן.

להערכתי לא נשמע כמו רעש צמיגים, כלומר זה לא רעש של גומי עם כביש, רעש של משהו יותר קשיח ואולי מתכתי.

מדובר ברכב חדש, פאסאט B8 2016 מנע 1.8

ביקרתי במוסך מורשה המרכזי, בוחן נסע איתי ברכב ולטענתו אלו רעשי דרך רגילים ושבכל רכב יש אותם.

ביקרתי במוסך מורשה יבואן אחר - אותו סיפור - בוחן - הכול תקין

לנו במשפחה יש מספר רכבים וחלקים ישנים - אין את הרעש הזה!

מספר מסקנות שהגעתי אליהם לבד, מקווה שאולי אצליח ביחד איתכם לקרב אותי לפתרון או לפחות לדעת מה הגורם לרעש.

1. כשיושבים בצד הנוסע לא שומעים את הרעש, כלומר הרכב שקט מאד! עד 100 קמ"ש ופשוט שומעים רעש צמיגים לא מוגזם, רגיל וברור שזהו רעש צמיגים אופייני.

2. במושב האחורי בצד ימין גם לא מבחינים בשום רעש, שקט מופתי.

3. הרעש בעוצמה גבוהה במושב הנהג, ובמושב מאחוריו קיים אך בעוצמה פחותה. במיוחד בכביש משובש - אך לעומת זאת באותו כביש מצד הנוסע אין את הרעש הזה.

4. בכדי לשלול שזהו רעש צמיגים/בעיית צמיג ניסיתי להחליף קדמיים באחוריים, ימני בשמאלי - אין שינוי.

מישהו יכול לתת לי כיוון?

תודה וסליחה על החפירה

פורסם

תודה על התגובה, אבל מה הקשר לתכולת תא מטען?

הרעש הזה לא היה מקודם.

לפני שבוע אספתי את ההורים מנתב"ג עם 2 מזוודות כבדות בתא מטען - לא היה שינוי והרעש הציק לי במשך כל הנסיעה

פורסם

אני אעשה את זה.

השרשור נפתח בכדי שאולי לבד אוכל לאתר מאיפה נובע הרעש ואז יהיה לי יותר קל ויעיל עם היבואן.

או שאולי מישהו נתקל בתופעה ברכבי ואג או רכבים אחרים ומצא פתרון.

פורסם

תבדוק שאין שום פלסטיק מגן משוחרר מתחת לפגוש הקדמי או באחת מבטנות הגלגלים.זה רכב עם טורבו? הרעש בתאוצה בלבד?

Sent from my SM-T533 using Tapatalk

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

פורסם

אין משהו משוחרר באזור גלגל קדמי.

הרכב אכן טורבו, אל הרעש מופיע החל מ 10 קמש אפילו. ונדמה שהוא לא תלוי מהירות.

גם כשמעבירים לניוטרל הרעש קיים.

מרגיש כמו רעש גלגול עם הפרעה.

הרעש דומה לרעש מייסב לפי יוטיוב ותיאורים אל בעוצמה לא גבוהה

פורסם

אתה צריך למצוא עוד מישהו שרגיש לרעשים עמומים (בתדר נמוך) ואולי למצוא יחד את המקור לרעש. כאחד שמאוד רגיש לרעשים מהסוג הזה, אני בהחלט יכול להבין עד כמה שזה משגע אותך. יכול להיות שזה קשור למנועים חשמליים במושבים? או אולי לפתחי המיזוג מתחת למושב?

פורסם (נערך)

אכן זה משגע ומציק במיוחד למי שרגיש רעשים גמוני.

כל האפשריות נבדקו על ידי, לא מדובר ברעש פנימי, או נקודתי בתא הנוסעים.

לאחר הרבה נסיונות וישיבה ברכב עם מישהו שנוהג ברכב וחיפוש מקור הרעש. הרעש נשמע מכיוון הגלגל הקדמי השמאלי - דומה מאד לרעש של מייסב (האם ייתכן שמייסב נדפק ברכב עם 11 אלף ק"מ?)

הרעש כמו תהודה וגרירה כזאת נשמע ב ON OFF בצורה תמידית, ונוכח במיוחד בכביש משובש.

לעומת זאת באותו כביש משובש אם אני יושב בצד הנוסע אז תענוג של שקט!

הרכב הספיציפי מאד מבודד ושקט. והרעש מאד מציק לי במיוחד כשהרעש נוכח רק בצד הנהג. (אחד משיקולי בחירת הרכב הזה היה השקט בנסיעות מנהלתיות ובשיוט רגוע)

שני הבוחנים שנסעו איתי, בשני מוסכי מורשי יבואן שונים.

שניהם מבוגרים. וטענו שזהו רעש דרך רגיל ולא נשמע להם כמו תקלה של שום דבר.

לי ברור שיש בעיה באזור ההוא, אך הידע שלי ברכבים ומכונאות מבוסס על אינטרנט ויוטיוב כך שקשה לי לאתר את התקלה לבד.

מה שכן, היו לי מס רכבים, נהגתי ברכב המבחן, ויש לנו במשפחה לא מעט רכבים.

והרעש המדובר לא קייף באף אחת מהן

גם לא בלנסר שנת 2002

עריכה אחרונה על ידי Ameer.86
פורסם

מיססב גלגל לא אמור ללכת לאחר מספר קילומטרים כה נמוך אבל תמיד יכול להיות פגם יצור. צריך להרים את הרכב באויר ולהיכנס איתו למצב נסיעה ולשמוע בדיוק מהיכן נובע הרעש. לפי התאורים שלך מדובר במייסב גלגל. נסה אפילו אתה להרים עם גק את הגלגל הסורר וסובב אותו עם היד תראה אם הרעש נשמע לך בבירור.

פורסם

בטיפול הקרוב אני אנסה ל"הכריח" את המוסך להרים את הרכב על ליפט ולבדוק. כי עד עכשיו הסתפקו בנסיעת בוחן וזה לא מקצועי לדעתי

פורסם
מיססב גלגל לא אמור ללכת לאחר מספר קילומטרים כה נמוך אבל תמיד יכול להיות פגם יצור. צריך להרים את הרכב באויר ולהיכנס איתו למצב נסיעה ולשמוע בדיוק מהיכן נובע הרעש. לפי התאורים שלך מדובר במייסב גלגל. נסה אפילו אתה להרים עם גק את הגלגל הסורר וסובב אותו עם היד תראה אם הרעש נשמע לך בבירור.

אכן זו הדרך לבדוק אם זה המיסב :)

גם אני נתקלתי במיסב לקוי - גרם לתהודה במהירויות שונות (80,110) והבוחן (צמפיון ראשון) אבחן את זה מיד בנסיעה קצרה, הרכב עלה והמיסב הוחלף תחת אחריות

אז יש לפעמים פגמים

קובי

:-)

פורסם

אחרי קריאת הרבה פוסטים בארץ ובחו"ל כולל הרבה סרטונים ביטויוב, גם לי יש תחושה שזה איזשהו פאק במיסב.

הבעיה שלפעמים נהג מזדמן/בוחן לא מבחין ברעש כמו מי שחי עם הרכב ביום יום.

לפעמים רעש של מיסב עמום וקשה להבדילו מרעש דרך ואז ניתן רק לזיהוי במכשיר מיוחד (אוזניה?)

השאלה האם הציוד הזה נמצא בצ'פיון ועושים בו שימוש או שהם מעדיפים להתעסק רק עם מכירות - שמנים ופילטרים ושאר חלקים במקום לשבור את הרעש עבור לקוח שמגיע במסגרת האחריות

• תוכן חדש...