Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3606 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב

יש לי פיג'ו 308 2009 שלא הצלחתי להעביר טסט בגלל פליטת עשן, בנסיעה ארוכה אין עשן ואין צריכת שמן זה קורה רק כשהרכב בעומד עם מנוע פועל בהילוך סרק. פניתי למוסך הראשי בב"ש כאשר האוטו במצב נסיעה ללא שום בעיה אחרת מלבד נושה העישון, משם אצטרך לגרור אותו למוסך אחר להמשיך טיפול לאחר וביום שישי היה בלתי אפשרי להזיז את הרכב על הגלגלים.

מישהו יכול להמליץ לי על מוסך באיזור ב"ש שמסוגל לטפל בפיג'ו

תודה מראש

• ספונסר פורום
פורסם

לא הבנתי מה הבעיה, נושא תצרוכת השמן ועישון בעמידה מוכר במנועים האלו,ומדובר בגומיות שסתומים יבשות.

מדוע כרגע לא ניתן לנהוג ברכב?

אורן

פורסם (נערך)

לכיוון גומיות שסטומים הלכתי גם , אך במוסך אמרו לי שהמנוע גמור והמליצו על החלפת מנוע, לא הסכמתי להחלפה למה להחליף מנוע בגלל גומיות שסטומים,בגלל המחיר המופרז 14000 שח מנוע באוטו ששווה 25000 . לכן והתבקשתי להגיע לקחת את הרכב, ניגשתי, בהתחלה לא הניע כלל לאחר מכן הניע אבל עם רעשים וכו ועכשיו הוא נוסע כאילו על שתי בוכנות

עריכה אחרונה על ידי Iandex
פורסם

האם אתה מעוניין לגרור את הרכב לאזור המרכז שם יש מוסכים מומחים לרכבי פג'ו (כמו אורן שהגיב לך פה) ותוכל לקבל חוות דעת הרבה יותר טובה ? (אני ממליץ, ואישית מכיר באר שבעים שמגיעים למרכז לטפל בצרפתיות שלהם)

Miata ND2

פורסם (נערך)

מאור 30, סליחה הייתי קצת לא ברור , הרכב שלי מעשן בעיקר כאשר המנוע פועל בסיבובי סרק, בנסיעה בין עירונית אין עשן ולא ראיתי ירידה במפלס השמן , כאן מישהו אמר שזה יכול להיות בגלל גומיות שסתומים יבשות וזה מה שנאמר לי בכמה מוסכים גם כן, מה שאני מחפש זו המלצה על מוסך שמסוגל לפתור לי את הבעיהץ.

במוסך המרכזי בבש במהלך הבדיקה משום מה נגעו בטיימינג שיצר בעייה חדשה שלא קשורה לעניין השמן איך הגיעו לזה אני לא ממש יודע

עריכה אחרונה על ידי Iandex
  • ספונסר פורום
פורסם

אנחנו ביצענו החלפת גומיות שסתומים בעשרות מנועי EP6 (כמו המנוע ברכבו של פותח השרשור)

שנית, משאבת המים בדגם הזה אינה קשורה לשרשרת התזמון.

לדעתי יש צורך בבדיקה מדוע המנוע עובד לא תקין, ורק לאחר שיש אבחון לתקלה הזו, להמשיך לגומיות.

פורסם

כשנכנסתי למוסך לא היתה שום בעייה עם הטיימינג , זה קרה בזמן שהרכב היה במוסך. עכשיו זה בסדר הם הצליחו להחזיר אותו לחיים אך נושא המחזירי שמן לא טופל , המנוע שלי לפי הרשום ברישיון הוא 5FW

• תוכן חדש...