Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מישהו פעם הזמין מלון ב-Hotels.com?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3596 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

רציתי לסגור מלון בבוקינג אבל החדרים אזלו, בטריפאדוויזר הוא הראה לי חדרים זולים דרך Hotels.com.

האם למישהו יצא להזמין מהאתר?

ובנוסף מצאתי הנחה במקרה ומזמינים כביכול מארצות הברית, זה באמת משנה אם אתה מבצע הזמנה באתר בתור ישראל או ארצות הברית?

או שבתאכלס אפשר להשתמש בקוד הנחה הזה ופשוט להזמין באתר באנגלית?

תודה רבה 8)

פורסם

חברה בת של EXPEDIA .

תתקשר למלון ישירות על מנת לבדוק זמינות אמתית של חדרים.

הקישור שאתה רואה ב-טריפ אדוויזור הוא ממון.

פורסם

בנוגע לשאלה השניה יש לך מושג אם זה משנה או אם יעשו בעיות בעת קבלת החדר?

בחירת מדינה ארה"ב או ישראל (בהגדרות של האתר), תשלום בדולר במקום בשקל, נותן הנחה די משמעותית של 600 ש"ח (אחרי שימוש בקוד הנחה), תודה

פורסם

בדוק את הקוד ,אולי יש עליו התניות מסוימת כגון הזמנה לתושבי ארה"ב בלבד וכו'.

תמיד תשלם במטבע של אותה מדינה שאתה נוסע\ מזמין ממנה כך תמנע מהמרות מטבע כפולות .

פורסם

אני מזמין רק משם. הזמנתי משם בשנתיים האחרונות משו כמו 30-40 לילות. בפעם הראשונה באמת התקשרתי למלון לוודא שזה לא סקאם והמלון באמת קיבל את ההזמנה. מאז אני פשוט מזמין והכל עובר חלק.

שים לב שיש להם או לפעמים הנחות של 10-15% או אם לא יש להם תוכנית rewards שעל כל 10 לילות מקבלים לילה חינם.

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

פורסם

אחלה אתר עם מחירים טובים,

כבר יצא לי לנצל את הלילה העשירי חינם.

שירות לקוחות טלפוני באנגלית אבל מאוד נחמדים ועוזרים.

ממליצה עליו.

הפאביה נמכרה.:-(

פורסם

היי

אני הזמנתי את כל המלונות לירח דבש שלי בתיאלנד דרך הוטלס והמחירים היו הכי זולים מצאתי. בנוסף יש להם את תכנית ההטבות של לילה חינם על ל 10 לילות שזמינים דרכם. עוד טיפ חשוב זה שאמליץ לך להירשם לאתר קאשבאק:

http://www.cashback.co.il/?uref=8667

זה אתר שמאפשר לך לקבל אחוז מסויים מהקניות שלך בחזרה, ועל הטולס אתה מקבל 4% שזה המון (האתר תומך בהמון חנויות מקוונות).

**גילוי נאות - הלינק שצרפתי כולל הפניה שלי, ככה שאני אקבל בונוס של 5 שקלים על ההפנייה, ואתה תקבל 10 שקלים על ההצטרפות.

פורסם

רק בשנה האחרונה השתמשתי ב hotels.com כבר 3 פעמים, מעולם לא היתה בעיה תמיד הגעתי והחדר חיכה לי בלי עלויות נסתרות או פדיחות.

פינה קטנה היתה באותיות קטנות של אחד המלונות לגבי חניה שלא כל כך היתה חינם (או בכלל אפשרית) כמו שהיה נראה בהתחלה, למדתי מאז.

הטיפ של קאש-בק מעלי מעולה! גיליתי את זה באיחור.

לגבי צבירה של 10 לילות וקבלת לילה חינם, צברתי לילה חינם אבל נראה שקשה לממש אותו, כל מלון שהסתכלתי עליו לאחרונה הוא כתב לי שהוא לא כלול במימוש.

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

עכשיו נכנסתי אל האתר שהצעתם בתקווה למצוא את המלון שהזמנתי דרך בוקיינג ביותר זול, המחיר הוא בול אותו הדבר ועוד בבוקינג אני משלם שם ויש אפשרות ביטול חינם עד יום לפני ההגעה למלון.

לפותש תבדוק דרך כל האתרים שאתה מכיר, אני בודק דרך Expedia ובוקיינג, לפעמים אותו מחיר ולפעמים פערים משמעותיים מאוד.

פורסם

ניסיון טוב עם הזמנה הן ב-Booking.com (שם אני מבצע את רוב ההזמנות), אך גם ב-Hotels.com ופעם גם באקספדיה.

במלומות המשתייכים לרשתות גדולות אפשר גם דרך אתר הרשת, אבל במלונות שאינם משתייכים לרשת גדולה אני ממליץ להעדיף את אתרי התיווך, לפחות פעם אחת booking.com פתר לי בעיה רצינית במלון שאילו הייתי מזמין באתר שלו היתי נשאר בחוץ. מדובר במלון ללא משרד קבלה אלא עם קודים בכניסה, לא קיבלתי את הקוד ושירות הלקוחות היה סגור בסופ"ש הארוך (בפינלנד), שיחת טלפון קצרה למוקד של booking.com וכעבור שעה הקוד היה בידי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

עד עכשיו את רוב ההזמנות עשיתי דרך Booking.com או האתרים של המלונות עצמם ועכשיו הזמנתי גם מלון בקפריסין לסוף אוגוסט דרכם(Hotels.com) - ההזמנה הייתה סבבה אבל בשביל לאשר את הרכישה הייתי חייב להתקשר טלפונית לחברת אשראי שיאשרו איתי בטלפון את העסקה.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

• תוכן חדש...