Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3644 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

וואלה. מה שהכי חסר לי במערכת בסיטרואן זה אפשרות להזרים מוזיקה מהטלפון בA2DP. זאת צורה מעודפת עלי. אבל אני עדיין חושב שקודם יהיו קוילאוברים ושורט שיפטר לפני שידרוג HU. בשביל קיה בזמנו ישר קניתי HU של סוני במקום הסיני המעפן. כעבור כמה חודשים מכרתי את הסוני כי הסיני עשה את העבודה מספיק טוב. בבית, לאומת זאת, אני עדיין נהנה לשים את ז'אן מישל ז'אר במערכת ולהרגיש את המוזיקה עוטפת וזורמת דרכי בזמן שאני מבשל. פשוט בזמן הנהיגה אני לא מרגיש שזה חסר לי. מעדיף דיבורים שנונים ברדיו בכלל.

Sent from my LG-H960 using Tapatalk

פורסם

לא מאבד את הפואנטה בכלל - מערכות לרכב יכולות להתאים כמעט לכל כיס ואפשר להנות מכולן אם מכוונים ומתקינים נכון.

דווקא יהיה מעניין מאוד לקבל קצת פירוט על המערכת - אילו רכיבים הותקנו או אם ידוע במידה וזו מערכת מקורית (קיט שדרוג מקורי מהיצרן) ע"י מי תוכננה כמו למשל BOSE, B&O , ריצ'רד קלארק, הרמן קרדון, פנדר, בקר וכך הלאה

לא, מערכת לא מחליפה יכולת ניהוג או כסא טוב אבל כאן זה כבר התחום בו חוזרים לרכב כללי או לשיפורי רכב שכן הרכב עצמו והדרישות ממנו הן דבר אינדיבידואלי לבעלים של הרכב ולצרכים שלו.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

ואני רואה את חצי הכוס הספקטית.

כמתעסק בשיפוץ ושידרוג רמקולים ביתיים, אני רואה את חוסר האונים של החברים שלי בבית.

אין להם זמן לשמוע בבית, וגם לא מרשים להם חזק.. ת'עיר ת'ילדים, כואב לי כבר הראש, לא הגזמתה.

...

לכן ההמלצה שלי, התקינו מערכת טובה ברכב, זה אזור השמיעה והבריחה שלכם פעמיים ביום.

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

לגבי מערכות פרימיום מקוריות. יש לי נסיום עם הרמן קארדון ובוז. עם בוז יש לי ניסיון בכמה יצרנים שונים ומנסיוני חוץ מבאסים אין שם כלום. הרמן קארדון של במוו זה ליגה. כמעט ואין כוונונים, אבל אין צורך. צליל נקי ועמוק.

פורסם

יצא לי לשמוע גם כן כמה מערכות של בוז בכמה רכבים - באינפיניטי דווקא מה שהיה חסר לי שם זה באס, צריך לקחת בחשבון שזה גם משתנה כנראה מרכב לרכב.

הרמן קרדון זו חברה שהיתה חלוצה בתחום של האזנות סובייקטיביות, ד"ר פלויד טולה.

וכן אני מסכים שרוב המערכות לרכבי יוקרה עדיין לא מיושרות קו עם תעשיית האפטר מרקט אבל הפערים הולכים ומצטמצמים מרגע לרגע, במכה אחת קפצנו מCD שעושה טובה שהוא קורא MP3 למערכות מבוססות תקשורת אלחוטית ותכנים אינטרנטיים.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

למה הזוי? תחשוב שמיטב מומחים מתחום אודיו ומהנדסי רכב ישבו ביחד כדי לפתח מערכת שתמכר בכמות הרבה יותר קטנה ממערכות מדף ואמורה להיות יותר מותאמת וטובה מכל מוצר מדף באותו סכום. אתה יודע איזה עלויות יש לזה? חוץ מזה, כשאני קונה בנטלי אני רוצה שמערכת מקינטוש תבוא מותקנת מהמפעל, ולא שיוסי יפרק לי את כל האוטו וירכיב בחזרה עם חופש קטן בדופן הדלת.

פורסם
דווקא יהיה מעניין מאוד לקבל קצת פירוט על המערכת - אילו רכיבים הותקנו או אם ידוע במידה וזו מערכת מקורית (קיט שדרוג מקורי מהיצרן) ע"י מי תוכננה כמו למשל BOSE, B&O , ריצ'רד קלארק, הרמן קרדון, פנדר, בקר וכך הלאה.

לא מדובר במערכת מקורית. אלא בסט של מגבר,סאב, קומפוננטים. הכל פירמות ידועות מתקין מומלץ ומוכר שהצדיק את שמו הטוב.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

• תוכן חדש...